- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
Canim ben hem pko hem tuplerim tikali asilama filan hic birsekilde yapilmadi direk tup bebek denedim.ilk denememde ikizlere hamileyim tutmama sebeblerini biz bilemeyiz sonucta Allahm herseyin hayrlisini nasip etsin isteyen herkese taddrsinAy Allah razı olsun insan merak ediyor takip ettiğim heryerde görüyorum okuyorum tutması için napmalı falan diye ama olmuyor karmakarışık oluyorum!Tabiki bu süreçten geçenler beni daha iyi anlayacaktır..
--Sizin sorununuz neydi özel olmazsa..
Benim tüplerim tıkalıydı ikiside alındı myom kist falanda vardı hepsi temizlenmiş şükür..Tutmama sebepleri nedir acaba onlarıda merak ediyorum??
Amin insallah saol.canim darisi.size olsun Allahm isteyen herkese nasip.etsin hayirli olsun tedavin insallah guzel.sonuclar alirsin tez vakitteAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık bende yarın doktora gidiyorum ilaçlara başlıyorum
Eskisehir acibadem tüp bebek merkezinde canim senSen Nerede tedavi gördün?
Aslında bende aramıyordum ama göğsü şişen mi desen midesi bulanan mı desen bütün belirtileri yaşayan olunca insan birAzcık tedirgin oluyo ama rahatım rabbim inşallah banada nasip eder sizinde tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edin malum hamilelerin duası kabul olurmuşCanim ben cok rahat gecirdim.hic bir sekilde dusunmedim stres yapmadim.ilk denememde tuttu ikizlere hamileyim belirti aramadim zaten doktorum hic bir sekilde belirti arama demisti
Canim pek takilma belirtilere amin insallahhh Allahm isteyen herkese nasip etsin tez vakitte guzel.haberlerini aliriz insallahhAslında bende aramıyordum ama göğsü şişen mi desen midesi bulanan mı desen bütün belirtileri yaşayan olunca insan birAzcık tedirgin oluyo ama rahatım rabbim inşallah banada nasip eder sizinde tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edin malum hamilelerin duası kabul olurmuş
İnşallah canım inşallah sağolCanim pek takilma belirtilere amin insallahhh Allahm isteyen herkese nasip etsin tez vakitte guzel.haberlerini aliriz insallahh
Basladin mi ne durumdasin simdi hangi sehirdensin canimİnşallah canım inşallah sağol
Ben istanbul suleymaniye kadın doğum hastanesine gidiyorum ilk denemem olucak. sorunum tsh yüksek bende ve eşime sperm ileri hareketliligi az. Tutma şansımız ne bu şekilde hamile kalan var mı acaba?Eskisehir acibadem tüp bebek merkezinde canim sen
Allahin izniyle merak etme tutunurlar Rabbim ol desin yeterki olur sen dikkat bol bol dua et canim biz nedesek bos Allahm en hayirlisini nasip etsinBen istanbul suleymaniye kadın doğum hastanesine gidiyorum ilk denemem olucak. sorunum tsh yüksek bende ve eşime sperm ileri hareketliligi az. Tutma şansımız ne bu şekilde hamile kalan var mı acaba?
Canim icine hic bir sekilde kurttur kuskudur bisey dusmesin tup bebek.doktoru daha iyi biliyor normal dogumculardan onlar normal deger dediyse normaldir kafani rahat birak bebegini dusun canim bende dun kadn dogumcuda basladim bir suru kan istedi birisi sali gunu cikacak dis lab kani mi ne bilmiyorum ustunde durma pek bebekler iyimi iyi buna yogunlas kafanda onlar olsun canim benim herseyi kafayi takarsak yandik bebegimize zarar onlar saglikliysa gerisini bosverGünaydın kızlar. Sizlere bi sorum olacak. Transferden sonra progesteronuna baktıran oldu mu. Ben özellikle baktırmadım ama hcg baktıracağım zaman kadın doğumcu doktorun sekreteri hcg dışında bir iki bişeye de işaretlemiş. O da çıkmış. Progesteron normal değer aralığı 0-15 miş benim 9 küsur bişeydi. Doktor biraz düşük gibi ben olsam prolutonu haftafa 2 yada 3 e çıkarırdım ama tüp bebek merkezine danış onlar bu noktaya kadar takip etti sonuçta dedi. Müdahale etmiş olmayayım dedi. (Prolutonu haftada 1 yapıyom)
Tüp bebek merkezime sordum, hayır normal değer, illa üst sınırda olması gerekmiyor progesteronun ; ilaçları dediğimiz gibi kullanmaya devam et dediler. Ama içime kurt düştü. Kaç olması lazım sizlerin kaç offf ya
Bende suleymaniyeden rapor almak istiyorum eşimde varikosal ve değerler düşük 30 yaşındayım. Nasıl bir süreç sence özelde mi devlette mi yaptırmalıyımBen istanbul suleymaniye kadın doğum hastanesine gidiyorum ilk denemem olucak. sorunum tsh yüksek bende ve eşime sperm ileri hareketliligi az. Tutma şansımız ne bu şekilde hamile kalan var mı acaba?
Canım Dr iyi dediyse iyidir deşme bence. Üst ve alt sınır her zaman kötüdür ortalama iyidir bütün kan değerlerindeGünaydın kızlar. Sizlere bi sorum olacak. Transferden sonra progesteronuna baktıran oldu mu. Ben özellikle baktırmadım ama hcg baktıracağım zaman kadın doğumcu doktorun sekreteri hcg dışında bir iki bişeye de işaretlemiş. O da çıkmış. Progesteron normal değer aralığı 0-15 miş benim 9 küsur bişeydi. Doktor biraz düşük gibi ben olsam prolutonu haftafa 2 yada 3 e çıkarırdım ama tüp bebek merkezine danış onlar bu noktaya kadar takip etti sonuçta dedi. Müdahale etmiş olmayayım dedi. (Prolutonu haftada 1 yapıyom)
Tüp bebek merkezime sordum, hayır normal değer, illa üst sınırda olması gerekmiyor progesteronun ; ilaçları dediğimiz gibi kullanmaya devam et dediler. Ama içime kurt düştü. Kaç olması lazım sizlerin kaç offf ya
Çok zorlu bir süreç değil biraz sabır gerekli...Bende suleymaniyeden rapor almak istiyorum eşimde varikosal ve değerler düşük 30 yaşındayım. Nasıl bir süreç sence özelde mi devlette mi yaptırmalıyım
lucrin ne için veriliyor canım ben kullanıyorum diğer iğnelerle sabah akşam 10 ünite ama sormayı unuttum ne işe yaradığınıKızlar doktordan yeni geldim. Yasmine başladım bugün. 9 ağustosta gitcem lucrıne basliyacakmisim
Kızlar yarın benim test günüm bugün yine kaset tipi olan gebelik testi yaptım yine hemen silikcizgi belirdi çok heyecanlıyım ya inş yarın pozitif alirim. Koyuluk olarak salı günü yaptigimla arasında fark yok ama sizce bu neye işaret daha mı koyu olması gerekirdi
Yumurtalıkları baskılıyor. Peki igneyi kendin mi yapıyorsun acıtıyor mu.?lucrin ne için veriliyor canım ben kullanıyorum diğer iğnelerle sabah akşam 10 ünite ama sormayı unuttum ne işe yaradığını
evet canım kendim yapıyorum hiç acımıyorYumurtalıkları baskılıyor. Peki igneyi kendin mi yapıyorsun acıtıyor mu.?
İlk deneyimim biraz tedirginim açıkçası allah yardımcımız olsunevet canım kendim yapıyorum hiç acımıyor
amin canım inşallah benim de ilk deneyimim inşallah son olur hayırlısı ileİlk deneyimim biraz tedirginim açıkçası allah yardımcımız olsun