İnsallah saglikla dogar kuzucuklar cok gusel ya ikiz hastasiyim darisi basimizaTeskkur ederim canim amim insallah 5. Gün embriyosu iki embriyo koyuldu canim ilk ultrasyon kontrolumuzde tek keseydi bugun kalp atisini dinlemeye gittik surprizle karsilastik :))
ne mutlu sana sağlıkla kucağına al inşallah yavrularını canım :))Canim bol bol dua et yavas olsun güc olmasin Allahm hakkinda hayirlisini nasip etsin tez vakitte rabbim kucagini doldursun insallah bende tek bebegim olacak derken bugun ikiz olduklarini ogrendim soklar icindeyim)
Amin canim amin insallah Allahm isteyen herkese nasip etsinne mutlu sana sağlıkla kucağına al inşallah yavrularını canım :))
Amin insallah canim Allahm isteyen herkese nasip etsin :)İnsallah saglikla dogar kuzucuklar cok gusel ya ikiz hastasiyim darisi basimiza
Amin ins canim Rabbim hayirlisini nasip etsin canim bizde surpriz oldu sok olduk hala kendime gelemedim ben 5 ci haftada kese gordum 8 haftada kalbini dinledim ikisininde masallahi varAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.banada iki embriyo transfer edildi ilk muayenede tek kese görüldü acaba kalp atisi icin gittigimizde bizde böyle bir suprizle karsilasirmiyiz acaba heyecanlandim simdi.kacinci haftada gordunuz keseyi
Teskkr ederm canim saolMaşallah canım tebrik ederim çok sevindim
MerhabaAmin insallah canim saol Allahm isteyen herkese nasip etsin canim
Mrb,Kızlar aklıma bişi takıldı doktorumada sormayı unuttum şimdi haftaya hidroselpinks için ameliyat olucam ama normal adet günüm o güne denk geliyor sıkıntı olurmu acaba. yada olan varmı hiç bu ameliyattan
Merhaba canim evet ilk denemem istegin herseyi sorabilirisin bildgm seyleri soylerim darisi size olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba
İlk denemeniz miydi acaba??Benim ilk olacak inş ilk denemede tutan mucizeleri merak ediyorumda...
Doktorunu ara söyle canimKızlar aklıma bişi takıldı doktorumada sormayı unuttum şimdi haftaya hidroselpinks için ameliyat olucam ama normal adet günüm o güne denk geliyor sıkıntı olurmu acaba. yada olan varmı hiç bu ameliyattan
O kadar detaya takılma hala silik çizgi varsa gebelik vardır. İnşallah sonucun da güzel çıkar bazılarının değerleri yavaş artar. Gönlünü ferah tut.Kızlar yarın benim test günüm bugün yine kaset tipi olan gebelik testi yaptım yine hemen silikcizgi belirdi çok heyecanlıyım ya inş yarın pozitif alirim. Koyuluk olarak salı günü yaptigimla arasında fark yok ama sizce bu neye işaret daha mı koyu olması gerekirdi
12 temmzuda transferim oldu. Siz hiç bişey hissettiniz mi belirti namına ben hiç bişey hissetmiyorum.Doktorunu ara söyle canim
Ay Allah razı olsun insan merak ediyor takip ettiğim heryerde görüyorum okuyorum tutması için napmalı falan diye ama olmuyor karmakarışık oluyorum!Tabiki bu süreçten geçenler beni daha iyi anlayacaktır..Merhaba canim evet ilk denemem istegin herseyi sorabilirisin bildgm seyleri soylerim darisi size olsun insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık bende yarın doktora gidiyorum ilaçlara başlıyorumCanim bol bol dua et yavas olsun güc olmasin Allahm hakkinda hayirlisini nasip etsin tez vakitte rabbim kucagini doldursun insallah bende tek bebegim olacak derken bugun ikiz olduklarini ogrendim soklar icindeyim)
Sen Nerede tedavi gördün?Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık bende yarın doktora gidiyorum ilaçlara başlıyorum
İnş ya benim daha önce iki dış gebeliğim olunca panikledim biraz. İçimi rahatlattı çok sağolO kadar detaya takılma hala silik çizgi varsa gebelik vardır. İnşallah sonucun da güzel çıkar bazılarının değerleri yavaş artar. Gönlünü ferah tut.
Ay Allah ım kucağınıza aldırsınPardon ben 2bb ve 3ba ile hamile kalmışım. 3ba şu an yanımda uyuyor :)
Canim ben cok rahat gecirdim.hic bir sekilde dusunmedim stres yapmadim.ilk denememde tuttu ikizlere hamileyim belirti aramadim zaten doktorum hic bir sekilde belirti arama demisti12 temmzuda transferim oldu. Siz hiç bişey hissettiniz mi belirti namına ben hiç bişey hissetmiyorum.
İlk transferimde açıkma ve aşırı tatlı ve karın ağrısı vardı idrar testinde çıktı ama değerim çok düşüktü düştü şuan tedirginim ve son embriyom da şuan içimde sizin belritilerileriniz ne oldu