Amin canım çok sağol :) darısı herkese inşallahCanım çok çok çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın hiç sorunsuz :)
Evet ilk kez deniyoruz tecrübeli değilim bugün 7.günüm sol taraftaki yumurtalar düzensiz hızlı ilerliyormuş çatlama durdurucu iğne vurulucam sağ taraf düzenli denildiMerhaba hayırlı olsun tedaviniz, ilk denemeniz mi olacak. Ağrılar normaldir bende de olmuştu çünkü.
Genelde yumurta toplama döneminde oluyor benim vardı ama fazla değildi gittikçe devam etmiş pkos olunca böyle saçma şeyler oluyor.Ben ohss yumurtlama döneminde oluyor sanıyordum ne kadar enteresan insan vücudu ya... En yakın zamanda rahatlarsın umarım. Benim 3.gun embriyosu bı de bu iğnelerin bazisi bhcg iceriyormus son vurduğunu üzerinden 5gun geçti bakalım artık cuma günü netlesecek en azından bu iki günü mutlu geciricem ,:)
Maalesef bozuldu canım ne kötüymüş internet olmaması.Tebrik ederim, geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen bebişinle beraber :) telefonun bozuk olduğunu unuttum whatsaptan yazmışım cevap bekliyom :)
Çok düşük bir ihtimal gebelik sanki. beklediğin için adet gecikme yapar unut başka şeylere odaklanmaya çalış gelir.Kızlar ilk defa adetim iki gün gecikti. Adetimin ikinci günü tedaviye başlayacaktık ama hala adet olamadim. Kaoltesti yaptırdım ama negatif. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yada hamile olsam kanda çıkmaz miydi ?
Maşallah inşallah sağlıkla devam eder Tebrikler. Kasık ağrısı çok normal rahim büyüyor. Kanama yoksa sorun yok gibi.Merhaba kizlar. Bende 19 haziranda tedaviye basladim 5 temmuzda toplama islemi oldu 15 yumurta toplandi 9 u saglikli dedi 5. Gun de 3 emriyo kalmisti ikisini dondurduk 5 temmuz transfer gunumdu dun 12. Gundu kan testim 752 cikti yarin tekrarlicam ama arada cok kasik agrim oluyor bacagima vuruyor buda beni korkutuyor insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz ve sonunda saglikli sihatli evlatlarimizi kucagimiza aliriz
Ay hadi inşallah yaâa bütün acılara razıyımBende de oldu hafif kasık sancısı, 6.gün artmıştı. Sonra kesildi. Sebebi de 5.-6.gün tutunmanın gerçekleşmesi.
3.günündesin şuan :) sen de pozitif alacaksın :)
Sagolasin canim allah sonunu guzel etsin cumlemizinHayrli olsun Allah tamamina erdirsin
Insallah canim yok kanama ama korku var hala allahim sonunu guzel etsin cumlemizinGenelde yumurta toplama döneminde oluyor benim vardı ama fazla değildi gittikçe devam etmiş pkos olunca böyle saçma şeyler oluyor.
Ben de dediğin iğneden pazartesi vuruldum Çarşamba test yapmıştım çok silik vardı ben beş gün ard Arda test yaptım deneme amaçlı diyelim. Etkisi olur ama gittikçe siliklesir ama koyulasiyorsa gebeliktir.
Maalesef bozuldu canım ne kötüymüş internet olmaması.
On gün daha rapor verdiler. Yatmaya devam
Çok düşük bir ihtimal gebelik sanki. beklediğin için adet gecikme yapar unut başka şeylere odaklanmaya çalış gelir.
Maşallah inşallah sağlıkla devam eder Tebrikler. Kasık ağrısı çok normal rahim büyüyor. Kanama yoksa sorun yok gibi.
Uzun protokol uyguluyor doktor ben acele ettikçe yavaş ilerliyoruz.. yarın adet olup ilaçlara başliyorum fakat korku ve endişe üstümden atamadmHadi insallah canim Allahm gonlune gore versin Hayirli olsun tedavin guzel haberler vermen dilegiyle
Allahim iyi haberler almayi nasip etsinHerkese merhaba ..Hemen hemen bütün sayfaları okudum.. ne kadar da aktif bir gurup ...
Gelelim benim kısa özetime. .. amh düşük fsh yüksek ... 8 başarısız deneme... ( arada iptal edilenler hariç ) ve haziran da ummadığı bir anda başladığım son deneme ... geçen cuma günü transfer yapıldı ... Bugün 5. Günüm ... dün öğleden sonraya kadar hasas ve şiş göğüsler ve şiş karın ve ağrı vardı ... sonra yavaş yavaş azaldı ... şu anda karın ağrısı var ama göguslerimde hassasiyet azaldı ... korkuyorum ...
bilsem devlette yaptırıdım geçen ay 170 tl ye özelde yaptırdımBaşarı konusunda pek deneyimim yok başarısızlık ve süreç hakkında yeterli bilgiye sahibim ... bir konuyu bilmenizi isterim ... artık şehir hastanelerinde AMh testi yapılıyor hemde ücretsiz ... fakat söyle bir durum var ki kimse yapıldığını bilmiyor hastane de çalışan doktor ve peronelde dahil ... Devlet bu testi dış laboratuar adı altında istanbulda yaptiriyormus ...sonuç 2 haftada geliyor ... bilginiz olsun istedim...
Canim bol bol dua et yavas olsun güc olmasin Allahm hakkinda hayirlisini nasip etsin tez vakitte rabbim kucagini doldursun insallah bende tek bebegim olacak derken bugun ikiz olduklarini ogrendim soklar icindeyimUzun protokol uyguluyor doktor ben acele ettikçe yavaş ilerliyoruz.. yarın adet olup ilaçlara başliyorum fakat korku ve endişe üstümden atamadm
Tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahCanim bol bol dua et yavas olsun güc olmasin Allahm hakkinda hayirlisini nasip etsin tez vakitte rabbim kucagini doldursun insallah bende tek bebegim olacak derken bugun ikiz olduklarini ogrendim soklar icindeyim)
Tebrik ederim canımmm ne kadar güzel sağlıkla doğsun lar inşaAllah benim de hayalim ikiz bebekler inşaAllah sağlıkla baba da nasip olurCanim bol bol dua et yavas olsun güc olmasin Allahm hakkinda hayirlisini nasip etsin tez vakitte rabbim kucagini doldursun insallah bende tek bebegim olacak derken bugun ikiz olduklarini ogrendim soklar icindeyim)
Teskkur ederim canim amim insallah 5. Gün embriyosu iki embriyo koyuldu canim ilk ultrasyon kontrolumuzde tek keseydi bugun kalp atisini dinlemeye gittik surprizle karsilastik :))Tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
İki embriyo transferi mi yapılmıstı kaçıncı gün embriyosuydu?
Amin insallah canim saol Allahm isteyen herkese nasip etsin canimTebrik ederim canımmm ne kadar güzel sağlıkla doğsun lar inşaAllah benim de hayalim ikiz bebekler inşaAllah sağlıkla baba da nasip olur
Maşallah canım tebrik ederim çok sevindimTeskkur ederim canim amim insallah 5. Gün embriyosu iki embriyo koyuldu canim ilk ultrasyon kontrolumuzde tek keseydi bugun kalp atisini dinlemeye gittik surprizle karsilastik :))
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.banada iki embriyo transfer edildi ilk muayenede tek kese görüldü acaba kalp atisi icin gittigimizde bizde böyle bir suprizle karsilasirmiyiz acaba heyecanlandim simdi.kacinci haftada gordunuz keseyiTeskkur ederim canim amim insallah 5. Gün embriyosu iki embriyo koyuldu canim ilk ultrasyon kontrolumuzde tek keseydi bugun kalp atisini dinlemeye gittik surprizle karsilastik :))
Evet canik bende devlette yaptirdim acibadem labraturaina yollamislar 10 gunde ciktinsonucumBaşarı konusunda pek deneyimim yok başarısızlık ve süreç hakkında yeterli bilgiye sahibim ... bir konuyu bilmenizi isterim ... artık şehir hastanelerinde AMh testi yapılıyor hemde ücretsiz ... fakat söyle bir durum var ki kimse yapıldığını bilmiyor hastane de çalışan doktor ve peronelde dahil ... Devlet bu testi dış laboratuar adı altında istanbulda yaptiriyormus ...sonuç 2 haftada geliyor ... bilginiz olsun istedim...