Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz, ilk denemeniz mi olacak. Ağrılar normaldir bende de olmuştu çünkü.
Evet ilk kez deniyoruz tecrübeli değilim bugün 7.günüm sol taraftaki yumurtalar düzensiz hızlı ilerliyormuş çatlama durdurucu iğne vurulucam sağ taraf düzenli denildi

Genelde yumurta toplama döneminde oluyor benim vardı ama fazla değildi gittikçe devam etmiş pkos olunca böyle saçma şeyler oluyor.
Ben de dediğin iğneden pazartesi vuruldum Çarşamba test yapmıştım çok silik vardı ben beş gün ard Arda test yaptım deneme amaçlı diyelim. Etkisi olur ama gittikçe siliklesir ama koyulasiyorsa gebeliktir.
Tebrik ederim, geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen bebişinle beraber :) telefonun bozuk olduğunu unuttum whatsaptan yazmışım cevap bekliyom :)
Maalesef bozuldu canım ne kötüymüş internet olmaması.
On gün daha rapor verdiler. Yatmaya devam
Kızlar ilk defa adetim iki gün gecikti. Adetimin ikinci günü tedaviye başlayacaktık ama hala adet olamadim. Kaoltesti yaptırdım ama negatif. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yada hamile olsam kanda çıkmaz miydi ?
Çok düşük bir ihtimal gebelik sanki. beklediğin için adet gecikme yapar unut başka şeylere odaklanmaya çalış gelir.
Maşallah inşallah sağlıkla devam eder Tebrikler. Kasık ağrısı çok normal rahim büyüyor. Kanama yoksa sorun yok gibi.

Insallah canim yok kanama ama korku var hala allahim sonunu guzel etsin cumlemizin

Herkese merhaba ..Hemen hemen bütün sayfaları okudum.. ne kadar da aktif bir gurup ...
Gelelim benim kısa özetime. .. amh düşük fsh yüksek ... 8 başarısız deneme... ( arada iptal edilenler hariç ) ve haziran da ummadığı bir anda başladığım son deneme ... geçen cuma günü transfer yapıldı ... Bugün 5. Günüm ... dün öğleden sonraya kadar hasas ve şiş göğüsler ve şiş karın ve ağrı vardı ... sonra yavaş yavaş azaldı ... şu anda karın ağrısı var ama göguslerimde hassasiyet azaldı ... korkuyorum ...

Allahim iyi haberler almayi nasip etsin

Başarı konusunda pek deneyimim yok başarısızlık ve süreç hakkında yeterli bilgiye sahibim ... bir konuyu bilmenizi isterim ... artık şehir hastanelerinde AMh testi yapılıyor hemde ücretsiz ... fakat söyle bir durum var ki kimse yapıldığını bilmiyor hastane de çalışan doktor ve peronelde dahil ... Devlet bu testi dış laboratuar adı altında istanbulda yaptiriyormus ...sonuç 2 haftada geliyor ... bilginiz olsun istedim...

bilsem devlette yaptırıdım geçen ay 170 tl ye özelde yaptırdım

Uzun protokol uyguluyor doktor ben acele ettikçe yavaş ilerliyoruz.. yarın adet olup ilaçlara başliyorum fakat korku ve endişe üstümden atamadm
Canim bol bol dua et yavas olsun güc olmasin Allahm hakkinda hayirlisini nasip etsin tez vakitte rabbim kucagini doldursun insallah bende tek bebegim olacak derken bugun ikiz olduklarini ogrendim soklar icindeyim )

Canim bol bol dua et yavas olsun güc olmasin Allahm hakkinda hayirlisini nasip etsin tez vakitte rabbim kucagini doldursun insallah bende tek bebegim olacak derken bugun ikiz olduklarini ogrendim soklar icindeyim )
Tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
İki embriyo transferi mi yapılmıstı kaçıncı gün embriyosuydu?

Tebrik ederim canımmm ne kadar güzel sağlıkla doğsun lar inşaAllah benim de hayalim ikiz bebekler inşaAllah sağlıkla baba da nasip olur

Tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
İki embriyo transferi mi yapılmıstı kaçıncı gün embriyosuydu?
Teskkur ederim canim amim insallah 5. Gün embriyosu iki embriyo koyuldu canim ilk ultrasyon kontrolumuzde tek keseydi bugun kalp atisini dinlemeye gittik surprizle karsilastik :))

Teskkur ederim canim amim insallah 5. Gün embriyosu iki embriyo koyuldu canim ilk ultrasyon kontrolumuzde tek keseydi bugun kalp atisini dinlemeye gittik surprizle karsilastik :))
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.banada iki embriyo transfer edildi ilk muayenede tek kese görüldü acaba kalp atisi icin gittigimizde bizde böyle bir suprizle karsilasirmiyiz acaba heyecanlandim simdi.kacinci haftada gordunuz keseyi

Evet canik bende devlette yaptirdim acibadem labraturaina yollamislar 10 gunde ciktinsonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…