Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Herkese merhabalar tüp bebek tedavisine başladık bugün 6.iğnem yapıldı çok ağrım var kasıklarımın ağrısından yürürken canım yanıyor normalmidir arkadaşlar??

Kızlar ilk defa adetim iki gün gecikti. Adetimin ikinci günü tedaviye başlayacaktık ama hala adet olamadim. Kaoltesti yaptırdım ama negatif. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yada hamile olsam kanda çıkmaz miydi ?

Kızlar ilk defa adetim iki gün gecikti. Adetimin ikinci günü tedaviye başlayacaktık ama hala adet olamadim. Kaoltesti yaptırdım ama negatif. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yada hamile olsam kanda çıkmaz miydi ?
Mini_mini :) hoşgeldin benimhatırladın mı ben seni hemen hatırladım :) aşılama başlığından :)
'Tüp bebeğe başlayacaktım adet olmayı bekliyordum ama adet olmadım hamileymişim ' diyen okadar kişi gördüm ki inşallah sen de onlardansındır. Kaol testi ne ? Aşılama zamanı kullandığın ilaçlrın etkisiyle de gecikmiş olabilir. Bide kendi adet düzenine göre mi hesapladın. En son ne zaman adet olmuştun. Bu yedavi sürecibde düzen bozuluyor , birkaç gün daha bekle bakalım

Herkese merhabalar tüp bebek tedavisine başladık bugün 6.iğnem yapıldı çok ağrım var kasıklarımın ağrısından yürürken canım yanıyor normalmidir arkadaşlar??
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz, ilk denemeniz mi olacak. Ağrılar normaldir bende de olmuştu çünkü.

Merhaba kizlar. Bende 19 haziranda tedaviye basladim 5 temmuzda toplama islemi oldu 15 yumurta toplandi 9 u saglikli dedi 5. Gun de 3 emriyo kalmisti ikisini dondurduk 5 temmuz transfer gunumdu dun 12. Gundu kan testim 752 cikti yarin tekrarlicam ama arada cok kasik agrim oluyor bacagima vuruyor buda beni korkutuyor insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz ve sonunda saglikli sihatli evlatlarimizi kucagimiza aliriz

Teşekkür ederim cevabınız için..Bu arada sizide tebrik ederim inş bize isteyen herkese nasip olur umarım...Bu jeli falan hamile olduğunuz için kullanmıyorsunuz değil mi transferden sonra kullanılması gerekiyor??

Teşekkür ederim cevabınız için..Bu arada sizide tebrik ederim inş bize isteyen herkese nasip olur umarım...Bu jeli falan hamile olduğunuz için kullanmıyorsunuz değil mi transferden sonra kullanılması gerekiyor??
Transferden yaklaşık 1 haft önce başladım, 2 ay daha kullanacam

günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah

bugün ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım bakalım o kadar iğneden sonra ne yapıyor benim yumoşlar :)))
Kız sen tedavide misin :) hayırlı olsun , yazılanlara yorum yapıp bilgi veriyorsun ya bu kız diyordum acaba tedaviye başlamayı mu düşünüyor opu yapıldı mı diye merak ediyordum :) başkasıyla karıştırıyor da olabilirim ama sendin o :)

Ben bu akşam 3.kan testimi verecem bakalım inşallah güzel artmıştır Allahım korkular bitmiyor
Inşallah güzelce artmıştır
pazar sabh transfer oldu bugün 3 mü oluyor 4 mü ? dün geceden beri ara ara sancım oluyor normal mi acaba sende yaşamış miydin böyle cok hafif bi adet sancisi gibi

tedavideyim canım yaa 5. günüm çok heyecanlıyım en başından hatta benim heyecan tedaviye başlamadan başladı

Hayrli olsun Allah tamamina erdirsin

Canım çok çok çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın hiç sorunsuz :)

Inşallah güzelce artmıştır
pazar sabh transfer oldu bugün 3 mü oluyor 4 mü ? dün geceden beri ara ara sancım oluyor normal mi acaba sende yaşamış miydin böyle cok hafif bi adet sancisi gibi
Bende de oldu hafif kasık sancısı, 6.gün artmıştı. Sonra kesildi. Sebebi de 5.-6.gün tutunmanın gerçekleşmesi.
3.günündesin şuan :) sen de pozitif alacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…