Pardon ben 2bb ve 3ba ile hamile kalmışım. 3ba şu an yanımda uyuyor :)
Kızlar ilk defa adetim iki gün gecikti. Adetimin ikinci günü tedaviye başlayacaktık ama hala adet olamadim. Kaoltesti yaptırdım ama negatif. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yada hamile olsam kanda çıkmaz miydi ?
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz, ilk denemeniz mi olacak. Ağrılar normaldir bende de olmuştu çünkü.Herkese merhabalar tüp bebek tedavisine başladık bugün 6.iğnem yapıldı çok ağrım var kasıklarımın ağrısından yürürken canım yanıyor normalmidir arkadaşlar??
Hoşgeldiniz aramıza :) hayırlı olsun tedaviniz. Sorularınızı sorayla yanıtlayayım :) bu süreçte rahim kalınlaşması için ilaç veriliyor, bu ilaç aynı zamanda vücudu hamileliğe hazırlıyor. Biz hamile olmadığımız için vücut embriyoyu yabancı madde gibi algılamasın diye o ilaçla vücuttaki hamileyken yükselen hormonu yapay yolla sağlıyor. Ben bunun için estrofem kullanıyorum mesela. Bunun dışında kullanılacak ilaçlar kişiye göre kişinin sorununa göre değişir. Estrofem dışında crinone jel kullanıyorum. vitamin ve coraspin kullanıyorum. İlk denemesinde pozitif alan bi sürü kişi var. 1. Sayfamızı incelersen öok faydası olur :)
60 kiloda ne varki :)
Transferden yaklaşık 1 haft önce başladım, 2 ay daha kullanacamTeşekkür ederim cevabınız için..Bu arada sizide tebrik ederim inş bize isteyen herkese nasip olur umarım...Bu jeli falan hamile olduğunuz için kullanmıyorsunuz değil mi transferden sonra kullanılması gerekiyor??
Kız sen tedavide misin :) hayırlı olsun , yazılanlara yorum yapıp bilgi veriyorsun ya bu kız diyordum acaba tedaviye başlamayı mu düşünüyor opu yapıldı mı diye merak ediyordum :) başkasıyla karıştırıyor da olabilirim ama sendin o :)günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah
bugün ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım bakalım o kadar iğneden sonra ne yapıyor benim yumoşlar :)))
Inşallah güzelce artmıştırBen bu akşam 3.kan testimi verecem bakalım inşallah güzel artmıştır Allahım korkular bitmiyor
tedavideyim canım yaa 5. günüm çok heyecanlıyım en başından hatta benim heyecan tedaviye başlamadan başladıKız sen tedavide misin :) hayırlı olsun , yazılanlara yorum yapıp bilgi veriyorsun ya bu kız diyordum acaba tedaviye başlamayı mu düşünüyor opu yapıldı mı diye merak ediyordum :) başkasıyla karıştırıyor da olabilirim ama sendin o :)
inşallah artacak canım o korkular hiçç bitmez bebiş doğduktan sonrası daha fena :))))))))Ben bu akşam 3.kan testimi verecem bakalım inşallah güzel artmıştır Allahım korkular bitmiyor
Hayrli olsun Allah tamamina erdirsinMerhaba kizlar. Bende 19 haziranda tedaviye basladim 5 temmuzda toplama islemi oldu 15 yumurta toplandi 9 u saglikli dedi 5. Gun de 3 emriyo kalmisti ikisini dondurduk 5 temmuz transfer gunumdu dun 12. Gundu kan testim 752 cikti yarin tekrarlicam ama arada cok kasik agrim oluyor bacagima vuruyor buda beni korkutuyor insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz ve sonunda saglikli sihatli evlatlarimizi kucagimiza aliriz
Canım çok çok çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın hiç sorunsuz :)Kızlar günaydın :)
Transferin 9.günü 1.kan tahlilim 140 çıkmıştı.
Dün (yani transferin 11.günü) 2.kan tahlilimi yaptırdım 284 çıktı.
Yarın son bi kez daha yaptıracam , inşallah o da düzgün ve orantılı ilerler.
Tedaviye yeni başlayanlar, yada opu olup transfer bekleyenler :) burda önceki pozitif çıkanların dedikleri gerçekten doğruymuş, insan hiç oh be deyip rahatlayamıyor değişik bi duygu :) her seferinde bi sonraki adımdan endişeleniyorsun :) belki kendiliğimizden hamile kalsak böyle endişelerle yüzleşmezdik
Bende de oldu hafif kasık sancısı, 6.gün artmıştı. Sonra kesildi. Sebebi de 5.-6.gün tutunmanın gerçekleşmesi.Inşallah güzelce artmıştır
pazar sabh transfer oldu bugün 3 mü oluyor 4 mü ? dün geceden beri ara ara sancım oluyor normal mi acaba sende yaşamış miydin böyle cok hafif bi adet sancisi gibi