- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 LİTRE az cnm sbh ögle akşam birer litre bitirmeye çalış mutlaka çok faydası var rbbim inş gönlüne göre hyrlı evlat versinBanada 2 blast transferi oldu umarim o mutlulugu bende yasarim Rabbim yardımcımız olsun tamamına erdirsin
2 lt su tüketiyorum ama daha fazla içmeye çalışmak lazım heralde! bende yatmıyorum ama yormuyorum da kendimi ilaçlar midemi mahvetti ilk günden onu napcam bilmiyorum
Bugün sabahtan başladım 15 bardak su iççem diye 5 oldu inşallah devam edicem su önemli biliyorum çok sağol.2 LİTRE az cnm sbh ögle akşam birer litre bitirmeye çalış mutlaka çok faydası var rbbim inş gönlüne göre hyrlı evlat versin
Şu an tedavide misin, iğneler karnı çok şişiriyo.Nehira-27 canım bugün test yaptıracaktin di mi sonuç ne oldu?
@Edanonurum senin kan testi nasıl çıktı katladı mi
nesmertoglu canım sen kan sonucunu tekrarladın mi
Kızlar karnım aşırı şiş ve sancı da var hafif fikriniz var mi
Pardon transfer olmuş sonra okudum..Şu an tedavide misin, iğneler karnı çok şişiriyo.
Tedavi adetin 2. yada 3. gün başlıyor, herkeste farkli olmakla beraber ortalama 13 14 15.günlerde yumurta toplama oluyor ona gore hesapla.kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum tecrübelirinize dayanarak
mesela ben 25 temmuz da adet olsam
yumurta toplama ve transfer tahmini olarak hangi günlerde olur
izinlerimi ayarlayacağım süreci bilmediğim için hesaplayamıyorum
bilgi verdiğin için teşekkür ederim canımTedavi adetin 2. yada 3. gün başlıyor, herkeste farkli olmakla beraber ortalama 13 14 15.günlerde yumurta toplama oluyor ona gore hesapla.
Sonrasında yeterince yumurta varsa embriyon geliştiyse yumurta toplama gününden hemen sonra 3. yada 5.Gün transfer oluyor..
Tabi aynı ay transfer yapmayabiliyorlar bunada önceden karar verilemiyor tedavi vücudunu yorduysa birkaç ay sonraya birakilabiliyor..
Yani şöyle adetin ilk gününden "en az 18 gün tedavi sürüyor sonrasi gidişhata baglı..
Sen bugün kan verecektin kaç çıktıAmin hepimizi evlatlarina kavuşurtursun Rabbim.
Benim de 10-20 arası yumurtam toplandı 7 denemede ortalama ve 2-4 arası 5. güne çıktı ve onların da hepsinde kromozom anamolisi vardı. Herkes böyle olmaz tabi ama tavsiyem bu deneme de başarısız olursa ve ekonomik olarak rahatlarsa embriyoya pgt yaptırsınlar. Toplam 4 transferim oldu, 3 ünde transferi yaptıkları an ayağa kaldırıp gönderdiler, birinde transfer sonrası 1 saat yattım sonra normal gündelik hayat ve bu tuttu fakat sonra düşük oldu. Devamlı yatmaya gerek yok bence.Yeni
Kızlar Allah herkese nasip etsin insallah bebiklerini kucagimiza almayı.
Benim görümcem Medicana da tüp bebek tedavisi görüyor.
Geçen ay toplama işlemi yapıldı ve 20 yumurtadan sadece 3 u döllenmiş, herhangi bir sorunları yok sebepsiz infertilite daha önce bir denemeleri başarısız olmuştu.
6 yıllık evliler, yarın transfer yapılacak ancak kendisi çok stresli ve umutsuz çok azı dollendi ve iyi kalitede değil tutmaz gibi bakıyor.
Çift embriyo transfer edilecek bu durumda tutma ihtimali nasıl olur acaba ? Bir de tavsiyeleriniz ne olur, 10 gün boyunca genellikle yatıcam , evden çıkmayan diyor. Ama benim araştırdığım kadarıyla , çok yatması da iyi değilmiş, ne yapmak gerek acaba bu durum da
Evet bende merak ediyorumSen bugün kan verecektin kaç çıktı
CNM öncelikle rabbim hyrlısını nasip etsin ama kesinlikle stres çok önemli vede yatmasın 2 saat yatıp 15 dk yurusun evde uzanmasın kabak çekirdeği ve bir dilim ananas yesin protein agırlıklı beslensin mümkün oldukca vede 3 litre su içsin rbbim inş hyrlı sonuc almyı nasip ederYeni
Kızlar Allah herkese nasip etsin insallah bebiklerini kucagimiza almayı.
Benim görümcem Medicana da tüp bebek tedavisi görüyor.
Geçen ay toplama işlemi yapıldı ve 20 yumurtadan sadece 3 u döllenmiş, herhangi bir sorunları yok sebepsiz infertilite daha önce bir denemeleri başarısız olmuştu.
6 yıllık evliler, yarın transfer yapılacak ancak kendisi çok stresli ve umutsuz çok azı dollendi ve iyi kalitede değil tutmaz gibi bakıyor.
Çift embriyo transfer edilecek bu durumda tutma ihtimali nasıl olur acaba ? Bir de tavsiyeleriniz ne olur, 10 gün boyunca genellikle yatıcam , evden çıkmayan diyor. Ama benim araştırdığım kadarıyla , çok yatması da iyi değilmiş, ne yapmak gerek acaba bu durum da
İnşallah canım ya, yürüme konusu ve ananas konusunu söyledim , biraz yürürum evde ama dışarı çıkmam dedi. Ananasi yediremedim, beğenmedi. Bende stres oluyorum gerçekten , tavsiyelere uysa içim daha rahat edecekte. İnşallah güzel haberle biter bu süreçCNM öncelikle rabbim hyrlısını nasip etsin ama kesinlikle stres çok önemli vede yatmasın 2 saat yatıp 15 dk yurusun evde uzanmasın kabak çekirdeği ve bir dilim ananas yesin protein agırlıklı beslensin mümkün oldukca vede 3 litre su içsin rbbim inş hyrlı sonuc almyı nasip eder
Teşekkürler canım tavsiyelerini soyliycem.İnsallah gerek kalmaz da olursa o testten yaptırırlar. En azından nedenini öğrenmek bir dahakine çözüm olur belkiBenim de 10-20 arası yumurtam toplandı 7 denemede ortalama ve 2-4 arası 5. güne çıktı ve onların da hepsinde kromozom anamolisi vardı. Herkes böyle olmaz tabi ama tavsiyem bu deneme de başarısız olursa ve ekonomik olarak rahatlarsa embriyoya pgt yaptırsınlar. Toplam 4 transferim oldu, 3 ünde transferi yaptıkları an ayağa kaldırıp gönderdiler, birinde transfer sonrası 1 saat yattım sonra normal gündelik hayat ve bu tuttu fakat sonra düşük oldu. Devamlı yatmaya gerek yok bence.
Hadi insallah canim Allahm gonlune gore versin Hayirli olsun tedavin guzel haberler vermen dilegiyleMerhaba kızlar bende tedaviye başlıyorum allahın izniyle ayin 20sinde
Çok geçmiş olsun allahım tez şifa versin inşallahÜye
Yeni
Kızlar okuyamadim hastanedeyim ohss oldum. Yatış verildi. Telefonum bozuldu eşimin telefonu pek geçmiyor elime.
Sonuç 256 çıktı çok şükür ama dediğim gibi hastanede yatıyorum inşallah sağlıkla atlatiriz. Müsait olunca hepsini okurum.
Canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatırsınız dualrım sizinleÜye
Yeni
Kızlar okuyamadim hastanedeyim ohss oldum. Yatış verildi. Telefonum bozuldu eşimin telefonu pek geçmiyor elime.
Sonuç 256 çıktı çok şükür ama dediğim gibi hastanede yatıyorum inşallah sağlıkla atlatiriz. Müsait olunca hepsini okurum.