- 14 Haziran 2017
- 337
- 182
Canım merhaba uzun zamandır giremedım hayırlı olsun sana Rabbim güzel haberler duymayı ve vermeyi nasip etsin.mavisorkide , nasılsın nerelerdesin. Temmuzda transfer olacaktın yaklaştı mı günün, biz yaptırdık sonuç bekliyoz hadi gel bize katıl :)
İns cnm 1 saate çıkarmış sonuç bekliom
Kaçıncı denemeydi canım?İns cnm 1 saate çıkarmış sonuç bekliom
4.cu denemem cnmKaçıncı denemeydi canım?
Amin canım inşallah
Günaydın kızlar bugün test günüm inşallah hayırlı haberlerle dönerim dualarınızı esirgemeyin
Kızlar kan verdim bekliyorum 10 gibi cikicak ne olur çok dua edin bana da
Biraz geç oldu ama ben kullandım canım, 4 gün transferden önce 4 gün transferden sonra vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp atmasın diye kullanılıyor. Kortizonlu bi ilaç olduğu için benim doktorum tuzu yasakladı sıfır tuz ekmek dahil yemiceksin dedi. Gece yatmadan önce içtim ben hep ve içerken dilinin en arkasına koy iğrenç bi tadı varBenim iki dış gebeliğim var normal yollardan olan. Ondan mı yazdı acaba ya Dr da cevap
yazmadi. Çok sağolun cevabınız için
Çok sağol cvp için Dr kullanma dedi bı kere içtim o kadar transferim de oldu bekliyorumBiraz geç oldu ama ben kullandım canım, 4 gün transferden önce 4 gün transferden sonra vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp atmasın diye kullanılıyor. Kortizonlu bi ilaç olduğu için benim doktorum tuzu yasakladı sıfır tuz ekmek dahil yemiceksin dedi. Gece yatmadan önce içtim ben hep ve içerken dilinin en arkasına koy iğrenç bi tadı var
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur(lar)Çok sağol cvp için Dr kullanma dedi bı kere içtim o kadar transferim de oldu bekliyorum
Selam benim de 4.günüm, kasıklarımda adet sancısı gibi şeyler var başka bişwy yok, bekleyip görecez :)Benimde transferin 3.günü hic gecmiyor zaman ara ara sol kasigimda batma.oluyor . Ayrica gobek cevreme arada kisa sureli bi usume geliyor urperti gibi boyle.birsey yasayan var mi
Huhuuu süper, gözüm yolda kaldı :) hayırlu olsun darısı başımıza aminnnKızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem
Tebrik ederim canım kendim hamileymişim gibi sevindim valla Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem
G Gulsah8488 canım çok sevindim darısı bizim başımıza inş, ben sana ayrı bi heyecanlandım çünkü merkezimiz ve doktorumuz aynı.Kızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem
Çok sevindim bu güzel haberesaglikla kucağına al inşKızlar hamileyim şükürler olsun darısı sizlere olsun Çarşamba tekrar dan kan vericem