- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
İnşallah inşallah işte bu süreç öyle bişey ki insan ağrıya sevinir oluyoEvt hepsi var ama ilk 3.4 gün daha çoktu .aman olsun gelsinde yavrum ben dayanırim ağrıya.
Aynen öyle valla çok.sukur yarın bide güzel kan sonucu alırsam süper olurİnşallah inşallah işte bu süreç öyle bişey ki insan ağrıya sevinir oluyo
Biz zor erişenler beta hcg sonucuyla rahatlayamıyor ki ikiye katladı mı kese göründü mü kalp atışı ikili üçlü tarama testi şeker yükleme vs. uzayıp gidiyoAynen öyle valla çok.sukur yarın bide güzel kan sonucu alırsam süper olur
İns cnm bunu atlatalim onlar kolay geçer sikmiyorm canımı vallaBiz zor erişenler beta hcg sonucuyla rahatlayamıyor ki ikiye katladı mı kese göründü mü kalp atışı ikili üçlü tarama testi şeker yükleme vs. uzayıp gidiyopozitif çıkacak merak etme
Ben hiç bilmiyorum 8 ne demk pki a,b,c kalitesi diye biliomEmbriyo kalitesi 8c nasıl kızlar c ne demek
8hucreli demek ama c kalite iyi mi kötü mü anlamadımBen hiç bilmiyorum 8 ne demk pki a,b,c kalitesi diye biliom
Sana bisy demediler mi her hastanenin farklı orta kalite olabilir belki ama kesin bisy diyemem nerde yaptirdinz8hucreli demek ama c kalite iyi mi kötü mü anlamadım
Dr kalitesi iyi %50tutunma olasılığı dedi Ankara baskent te yaptırdım. Tam çiçek gibi değil sekli umarım iyi olur ya sonucuSana bisy demediler mi her hastanenin farklı orta kalite olabilir belki ama kesin bisy diyemem nerde yaptirdinz
Senin embriyolar kaçıncı güne kadar takip edilmişti, en fazla 6 gördüm şimdiye kadar , 8 neyi kastediyor acaba.Embriyo kalitesi 8c nasıl kızlar c ne demek
Olumlu dusun cnm sonuç iyi olsun önemli olan iyi beslenmek dikkatli olmak gerisi Rabbime kalmış tabi.Dua dan başka yapck bişey yokDr kalitesi iyi %50tutunma olasılığı dedi Ankara baskent te yaptırdım. Tam çiçek gibi değil sekli umarım iyi olur ya sonucu
Doğru soyluyorsunnasipte varsa olacak herşey güzel olacak inş hepimizi içinOlumlu dusun cnm sonuç iyi olsun önemli olan iyi beslenmek dikkatli olmak gerisi Rabbime kalmış tabi.Dua dan başka yapck bişey yok
3.gun embriyosu 8 hücre sayısını gösteriyor Muş zaten 5tane toplandi en iyisi buymus bı tane daha var ama kalitesi iyi değil o yüzden transfer etmiyorum dedi. Umarım doğal ortamında dahakolay gelisirSenin embriyolar kaçıncı güne kadar takip edilmişti, en fazla 6 gördüm şimdiye kadar , 8 neyi kastediyor acaba.
Embriyo skorlaması 3 basamaklı oluyor, mesela 5BA diyelim.
İlk basamak , blastosist genişlemesini gösteriyor (embriyonun kaçıncı güne gelebildiği)
Örnekteki 5
(1-erken blostasist; %50 volümden daha az)
(2-blastosist; %50 volümden daha fazla)
(3-tam blostasist ; blastosel ,kavitenin tamamını doldurmuştur)
(4-genişlemiş blostasist )
(5-kabuğundan çıkmaya başlamış)
(6-kabuğundan tamamen çıkmış)
İkinci basamak iç hücre kitlesinin derecelendirilmesi
Örnekteki B
(A; sıkılaşmış çok sayıda hücreler)
(B; gevşek ve daha az hücreler)
(C; çok az hücreler)
Üçüncü basamak çevre hücrelerin derecelendirilmesi
Örnekteki A
(A; çok sayıda hücreler birbirüne bitişik zar tabakası halini almış)
(B; az hücreler ve gevşek bir zar tabakası görünümünde)
(C; çok az büyük hücreler)
Bende bu ibareyi ilk kez duydumEmbriyo kalitesi 8c nasıl kızlar c ne demek
Hangi hoca, yaş kaç, sorun nedir bende aynı merkeze gidiyorumDr kalitesi iyi %50tutunma olasılığı dedi Ankara baskent te yaptırdım. Tam çiçek gibi değil sekli umarım iyi olur ya sonucu
Senin embriyolar kaçıncı güne kadar takip edilmişti, en fazla 6 gördüm şimdiye kadar , 8 neyi kastediyor acaba.
Embriyo skorlaması 3 basamaklı oluyor, mesela 5BA diyelim.
İlk basamak , blastosist genişlemesini gösteriyor (embriyonun kaçıncı güne gelebildiği)
Örnekteki 5
(1-erken blostasist; %50 volümden daha az)
(2-blastosist; %50 volümden daha fazla)
(3-tam blostasist ; blastosel ,kavitenin tamamını doldurmuştur)
(4-genişlemiş blostasist )
(5-kabuğundan çıkmaya başlamış)
(6-kabuğundan tamamen çıkmış)
İkinci basamak iç hücre kitlesinin derecelendirilmesi
Örnekteki B
(A; sıkılaşmış çok sayıda hücreler)
(B; gevşek ve daha az hücreler)
(C; çok az hücreler)
Üçüncü basamak çevre hücrelerin derecelendirilmesi
Örnekteki A
(A; çok sayıda hücreler birbirüne bitişik zar tabakası halini almış)
(B; az hücreler ve gevşek bir zar tabakası görünümünde)
(C; çok az büyük hücreler)
demek ki farklı bir kodlama çeşidi. İnşallah iyi düşün bence3.gun embriyosu 8 hücre sayısını gösteriyor Muş zaten 5tane toplandi en iyisi buymus bı tane daha var ama kalitesi iyi değil o yüzden transfer etmiyorum dedi. Umarım doğal ortamında dahakolay gelisir
Hulusi hoca 28 sebebsiz infertilite kagitta böyle yazıyor :) iyi olacak inş ya hoca da güzel dedi bakalım artıkBende bu ibareyi ilk kez duydum
Hangi hoca, yaş kaç, sorun nedir bende aynı merkeze gidiyorum
aklımdan geçenleri yazmışsın
demek ki farklı bir kodlama çeşidi. İnşallah iyi düşün bence
Aynı hocaya gidiyoruz. Hulusi hocanın yalanı olmaz iyidir inşallah ve tutunur sağlıklaHulusi hoca 28 sebebsiz infertilite kagitta böyle yazıyor :) iyi olacak inş ya hoca da güzel dedi bakalım artık
Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahAynı hocaya gidiyoruz. Hulusi hocanın yalanı olmaz iyidir inşallah ve tutunur sağlıkla
Hadi inşallah güzel haberler alalım cnmTest yapmama 6 gün var kızlar :) şimdi de bunun geri sayımı başladı, önce transfere sayıyordum :)
İnşallah amin , Yarın da senden alacaz inşallah :)Hadi inşallah güzel haberler alalım cnm