Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de saymayacağım diyorum ama bilinçaltım sayıyor :)Ben saymiyorum günleri bir sonraki pazartesi test günü onu biliyorum
Bende hiç bir his yokBen de saymayacağım diyorum ama bilinçaltım sayıyor :)
His bende de yok :) 2 aşılama yaptırdım onlarda da hiçbişey hissetmemiştimBende hiç bir his yok
Bugün 2.gün. Gonal-F 200 mL yapıyorum her gün. 3 gün bu şekilde devam edicem. Salı günü E2 hormonu ölçtürüp bildiricem canım. Ona göre yeniden düzenleme yapılacak. Galiba sabah iğnesi de eklenecek.Minnoskafa , iğneler nasıl gidiyor. Sadece gonal-f mi , yanında başka şeyler var mı kullandığın
Benim daha önce bir gebeliğin oldu ama kendiliğinden hiç anlamadım beklemiyordum çünkü. Şimdi sağ kasık tarafında arada sancı var ama benim opu sonrası sancılarım tamamen geçmedi o yüzden bir şeye yoramiyorum. Deli gibi wc ihtiyacı var gece kaç kez kalkıp gidiyorumHis bende de yok :) 2 aşılama yaptırdım onlarda da hiçbişey hissetmemiştim
Arada sadece hafif kasık ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi , inşallah tutunduğundandır. Hamile arkadaşlar hissetmiş mitdi acaba tutunduğunu nasıl bi duygu acaba
Aaa evet sen opu sonrası hemen oldun transfer, ağrıların nedenini ayırt edemezsin. Bende de opu sonrası ağrı olmuştu birkaç gün ama hafif. Bende wc ye çok gitmiştim opu sonrası, vardır bi sebebi :)Benim daha önce bir gebeliğin oldu ama kendiliğinden hiç anlamadım beklemiyordum çünkü. Şimdi sağ kasık tarafında arada sancı var ama benim opu sonrası sancılarım tamamen geçmedi o yüzden bir şeye yoramiyorum. Deli gibi wc ihtiyacı var gece kaç kez kalkıp gidiyorum
Benim de cuma günü test günü merak içindeyim ne olacak diye yarında iş başı yapıyorum kafam işte biraz meşgul olur inşallah iyi sonuçları arka arkaya veririzTest yapmama 6 gün var kızlar :) şimdi de bunun geri sayımı başladı, önce transfere sayıyordum :) bu geri sayımlar bitmeyecek
Benim cumartesi :) arka arkaya güzel haber alsak keşke :) ben rapor aldım valla. İş iş bıktım :) bi bahaneyle dinleneyim :)Benim de cuma günü test günü merak içindeyim ne olacak diye yarında iş başı yapıyorum kafam işte biraz meşgul olur inşallah iyi sonuçları arka arkaya veririz
Bende bu hafta raporluyumBenim cumartesi :) arka arkaya güzel haber alsak keşke :) ben rapor aldım valla. İş iş bıktım :) bi bahaneyle dinleneyim :)
Dualarım seninleGünaydın kızlar. Ben dün transfer oldum şükür :) bu süreçte hiç düşünmeyip normal hayatıma devam etmeye çalışcam. 10 gün rapor aldım, evde yatmayacam ama iş psikolojisine de girmek istemedim. Zihnimi farklı şeylere odaklandırıp dinlendircem biraz , tatil gibi.buraya da fazla girmemeye çalışcam gene duramam ya :) 1 hafta sonra görüşürüz :) döndüğümde hamileler görürüm inşallah
İyi haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninleGünaydın kızlar bugün test günüm inşallah hayırlı haberlerle dönerim dualarınızı esirgemeyin
Aynı senin ki gibi kasikta ve belde oldu ağrım ins senin de ondan dir agrinHis bende de yok :) 2 aşılama yaptırdım onlarda da hiçbişey hissetmemiştim
Arada sadece hafif kasık ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi , inşallah tutunduğundandır. Hamile arkadaşlar hissetmiş mitdi acaba tutunduğunu nasıl bi duygu acaba
İnşallah cnm benim ağzından bal damlıyor valla