Transfer öncesi akıntı oluyor muydu?Yok jel kullanmıyorum progestan adlı ilaç var ya onu fitil olarak kullanıyorum
Bende çarşamba olmam gerek normalde estrofem bende kullanıyorum hem doğru söylüyorsun biz artık adet olmucaz inşallahTransfer öncesi akıntı oluyor muydu?
Benim normal koşullarda pazartesi adet olmam lazım. Yani transferden 4 gün sonra, tedirgin olup merkezi aramıştım belki hatırlarsın, hemşire adet olmayacaksın demişti estrofem kullandığın için. Yani ben adet olmayacağım halde yaşıyom kasık ağrısını , o yüzden dert etme, ağrı olması adet anlamına gelmiyor. Hem adet olmayacaz ki biz hiç
Cnm ben test yaptım Allah'ın izniyle pozitif ama pazartesi kan vericem kesin belli olur o zman
Yaaaa çok güzellllCnm ben test yaptım Allah'ın izniyle pozitif ama pazartesi kan vericem kesin belli olur o zman
Benim embriyo çözünürken sıkıntı oldu o yüzden çok ümitli değilim ama hayırlısıN nbbn ,Nehira-27 , nesmertoglu , becidina
temmuzun ilk hafta transferleri nasılsınızben de 2.gün yani bugün çok hafif kasık ağrısı oldu, hayra işarettir inşallah
Canım burda ne mucizeler görüyoruz, belki senin de düşündüğün gibi olmayacak, olacaksa oluyor valla belki doğal ortamına kavuşunca embriyon eski haline dönecek hiç belli olmaz. Olmayacaksa bütün koşullar sağlansa bile olmuyor , umudumuzu negatig görene kadar yitirmeyecez, ki negatif görmeyecez. Hem senin dondurulmuş 5 tane embriyon varmış , benim 1Benim embriyo çözünürken sıkıntı oldu o yüzden çok ümitli değilim ama hayırlısı
Cnm sol tarafta ağrım çok oldu ilk günden beri 3.4 gün siddetliydi hatta şimdi gene var ve belim de çok ağrıyor göğsümde bayağı Hassaslasti.az yemeye başladım en ufak şeyden tiksiniyorm ağzımın tadı bı tuhaf oldu ve sürekli su iciuorm ağzım kuruyor.darisi başına canım Allah'ım sevindirsin senide insallah.he bide uyku yaptı bnde ggece gündüz yatmak istiyorumYaaaa çok güzellllayyyyyy hayırlı olsun inşallah sağlıklı sağlıklı artsın değerlerin. Darısı başımıza allahım, herhangi bir ağrı sızı akıntı kanama oldu mu bu süreçte, bi de hissetmiş miydin nasıl oluyor :)
Zaten diğer minnoşlara güvendiğim için rahatım hayırlısı olsun hepimiz için. Şuan kendimden ziyade sizin sonuçları merak ediyorumCanım burda ne mucizeler görüyoruz, belki senin de düşündüğün gibi olmayacak, olacaksa oluyor valla belki doğal ortamına kavuşunca embriyon eski haline dönecek hiç belli olmaz. Olmayacaksa bütün koşullar sağlansa bile olmuyor , umudumuzu negatig görene kadar yitirmeyecez, ki negatif görmeyecez. Hem senin dondurulmuş 5 tane embriyon varmış , benim 1
Olur inşallah cnm hep pozitif olun bnden size tavsiye.bide sürekli yatmayın evde dolaşın rahime kan gitsin bebisler beslensin önemli olan ilk 3 gün zaten.sadecw egilmeyin aniden kalkmayin bir yere uzanmayinZaten diğer minnoşlara güvendiğim için rahatım hayırlısı olsun hepimiz için. Şuan kendimden ziyade sizin sonuçları merak ediyorum
Ben 24 saat dolmadan dışarı çıktım yürüyerek iğnemi olmaya gittim kuruma rapor faxladım bi yerde oturup ıhlamur içtim normal hayata devamOlur inşallah cnm hep pozitif olun bnden size tavsiye.bide sürekli yatmayın evde dolaşın rahime kan gitsin bebisler beslensin önemli olan ilk 3 gün zaten.sadecw egilmeyin aniden kalkmayin bir yere uzanmayin
Anldm bisy olmaz Allah'ın izniyle bana bitki çayı yasak dedi Dr Um ıhlamur vsBen 24 saat dolmadan dışarı çıktım yürüyerek iğnemi olmaya gittim kuruma rapor faxladım bi yerde oturup ıhlamur içtim normal hayata devam
Nane limon ve ıhlamur dışında bişey içme dedi öksürüyorum üç haftadır ilaç vermedilerAnldm bisy olmaz Allah'ın izniyle bana bitki çayı yasak dedi Dr Um ıhlamur vs
Kasik ağrısı transferden önce de vardı bendeN nbbn ,Nehira-27 , nesmertoglu , becidina
temmuzun ilk hafta transferleri nasılsınızben de 2.gün yani bugün çok hafif kasık ağrısı oldu, hayra işarettir inşallah
Gecmis olsn cnm Allah'ım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinNane limon ve ıhlamur dışında bişey içme dedi öksürüyorum üç haftadır ilaç vermediler
Teşekkür ederimde sabahın beşinde harola uyku mu tutmadıGecmis olsn cnm Allah'ım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Hiç uyuyamıyorum ki geceleri ağrı dan.uykum kaçınca asla geri yatamam.Teşekkür ederimde sabahın beşinde harola uyku mu tutmadı
Kasık ağrısı mı o gebeliğin ilk dönemi çok yoğun oluyo bel ağrısı göğüs ağrısı premenstürel döneme çok benziyorHiç uyuyamıyorum ki geceleri ağrı dan.uykum kaçınca asla geri yatamam.
Evt hepsi var ama ilk 3.4 gün daha çoktu .aman olsun gelsinde yavrum ben dayanırim ağrıya.Kasık ağrısı mı o gebeliğin ilk dönemi çok yoğun oluyo bel ağrısı göğüs ağrısı premenstürel döneme çok benziyor