- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
Arkadaslar yumurta toplamadan sonra prednol kullananiz var mı bana Dr yazmış ama ilaç kullanma talimatlarının olduğu reçete de bu ilaç yok kafam karıştı
Evet embriyo kasılmış. Yaa benim anlamadığım tamam ilk denemem 33 yaşındayım çift transfer için uygun değilsin diyo bu mevzuat buna itirazım yok ebeyim çoğul gebelik risklerini çok iyi biliyorum da . Ben kadın Doğum Hastanesi nde çalışıyorum ilk uygulama 30 yaş altı üç embriyo yu kim nasıl transfer ediyo. Zaten iki transfer tek tutuyo çoğu zaman. Çok sinirliyim
Çok pis gaza geldimBen 26 yaşındayım, ilk denememizde çift embriyo transferi yapıldı. Dr ben tek öneriyorum ( zayıfım biraz) ama siz bilirsiniz dedi ve kararı bize bıraktı. Özel merkezlerde insiyatif kullanıyorlar. Neden o kadr katı davranmışlar anlayamadım.
Embriyolar kaliteli değilse transfer ediyorlar.Evet embriyo kasılmış. Yaa benim anlamadığım tamam ilk denemem 33 yaşındayım çift transfer için uygun değilsin diyo bu mevzuat buna itirazım yok ebeyim çoğul gebelik risklerini çok iyi biliyorum da . Ben kadın Doğum Hastanesi nde çalışıyorum ilk uygulama 30 yaş altı üç embriyo yu kim nasıl transfer ediyo. Zaten iki transfer tek tutuyo çoğu zaman. Çok sinirliyim
Ben kamudayım ama zaten bütün hastanenin haberi olmuştu. İzin almak sorun olmasın diye söylemen gerekebilirSelamlar. Yarın akşam gonal f ile başlıyorum kısmetse :) İş yerine söylemedim. 2-3 güne bir nasıl kaçacağım acabaÇalışan arkadaşlarım; müdürlerinize haber verdiniz mi?
Dr bana kullanma demiş yazarken ne düşündü şimdi ne düşündü anlamadım druma çok güveniyorum ama karisiklik oldu herhaldeCanım opu günü itibari ile 7 gün ben kullandım. Bebeği vücut yabancı cisim gibi algılamasın diye kullanılıyormuş. İlk tüp bebek denemem bu arada .
Benim iş yerinde de herkesin haberi var hem daha hassas davranıyorlar hem de izin de sıkıntı olmuyor öyle ki beni ardından Arda çağırdığı perde oldu üstelik il dışından gidince tam gün izin almam gerekiyorduSelamlar. Yarın akşam gonal f ile başlıyorum kısmetse :) İş yerine söylemedim. 2-3 güne bir nasıl kaçacağım acabaÇalışan arkadaşlarım; müdürlerinize haber verdiniz mi?
Benimde 4. Gün sol kasığımda ağrı var bide sanki adet oluyormuşum gibi bilmiyorum inşallah iyiye işarettirN nbbn ,Nehira-27 , nesmertoglu , becidina
temmuzun ilk hafta transferleri nasılsınızben de 2.gün yani bugün çok hafif kasık ağrısı oldu, hayra işarettir inşallah
amiiinnnn aynı benim de aynı adet günüm yaklaşımca kasıkta olur ya aynı öyle , inşallah tutunuyordur.Benimde 4. Gün sol kasığımda ağrı var bide sanki adet oluyormuşum gibi bilmiyorum inşallah iyiye işarettirAllah'ım hepimizin yüzünü güldürsün
Bende aynı ilaçlarım aynı beni tek korkutan adet oluyormuşum gibi bir akıntı geliyor gibi oluyor renksiz ama içimde şüphe oluyor bugüne kadar iyiydiamiiinnnn aynı benim de aynı adet günüm yaklaşımca kasıkta olur ya aynı öyle , inşallah tutunuyordur.
Bide ben transfersen önce ne kullanıyorsam sonrasında da aynı şeyleri kullanıyom.farklı bişey ekleseydi acaba onun etkisi mi derdim , bu kasık ağrısı embriyomun orda bişeyler yaptığını göstwriyor inşallah
Crinone jel kullanıyo musun? Ben transferden önce başladım şuanda da kullanıyom , o akıntı yapıyor.Bende aynı ilaçlarım aynı beni tek korkutan adet oluyormuşum gibi bir akıntı geliyor gibi oluyor renksiz ama içimde şüphe oluyor bugüne kadar iyiydi
Yok jel kullanmıyorum progestan adlı ilaç var ya onu fitil olarak kullanıyorumCrinone jel kullanıyo musun? Ben transferden önce başladım şuanda da kullanıyom , o akıntı yapıyor.