Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Arkadaslar yumurta toplamadan sonra prednol kullananiz var mı bana Dr yazmış ama ilaç kullanma talimatlarının olduğu reçete de bu ilaç yok kafam karıştı

Canım opu günü itibari ile 7 gün ben kullandım. Bebeği vücut yabancı cisim gibi algılamasın diye kullanılıyormuş. İlk tüp bebek denemem bu arada .

Ben 26 yaşındayım, ilk denememizde çift embriyo transferi yapıldı. Dr ben tek öneriyorum ( zayıfım biraz) ama siz bilirsiniz dedi ve kararı bize bıraktı. Özel merkezlerde insiyatif kullanıyorlar. Neden o kadr katı davranmışlar anlayamadım.

Çok pis gaza geldim şaka bi yanada yasal olan 35 yaş altı ilk iki denemede tek embriyo. İki yapanlar tek gösterip intrauterin yani rahim içi bölünme olmuşta çoğul gebelik olmuş gösteriyorlar muhtemelen

Selamlar. Yarın akşam gonal f ile başlıyorum kısmetse :) İş yerine söylemedim. 2-3 güne bir nasıl kaçacağım acaba Çalışan arkadaşlarım; müdürlerinize haber verdiniz mi?

Embriyolar kaliteli değilse transfer ediyorlar.
Ben 28 yaşındaydım 4 embriyo transfer edilmişti. Hiç biri tutunmadı. 31 yaşında yeniden yaptık. 2 transfer edildi. İkisi de tuttu. Sonra ikisini de kaybettik ama işte anlatmak istediğim embriyoya göre de değişiyor

Selamlar. Yarın akşam gonal f ile başlıyorum kısmetse :) İş yerine söylemedim. 2-3 güne bir nasıl kaçacağım acaba Çalışan arkadaşlarım; müdürlerinize haber verdiniz mi?
Ben kamudayım ama zaten bütün hastanenin haberi olmuştu. İzin almak sorun olmasın diye söylemen gerekebilir

Canım opu günü itibari ile 7 gün ben kullandım. Bebeği vücut yabancı cisim gibi algılamasın diye kullanılıyormuş. İlk tüp bebek denemem bu arada .
Dr bana kullanma demiş yazarken ne düşündü şimdi ne düşündü anlamadım druma çok güveniyorum ama karisiklik oldu herhalde

Benim iş yerinde de herkesin haberi var hem daha hassas davranıyorlar hem de izin de sıkıntı olmuyor öyle ki beni ardından Arda çağırdığı perde oldu üstelik il dışından gidince tam gün izin almam gerekiyordu

Benimde 4. Gün sol kasığımda ağrı var bide sanki adet oluyormuşum gibi bilmiyorum inşallah iyiye işarettir Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün
amiiinnnn aynı benim de aynı adet günüm yaklaşımca kasıkta olur ya aynı öyle , inşallah tutunuyordur.
Bide ben transfersen önce ne kullanıyorsam sonrasında da aynı şeyleri kullanıyom.farklı bişey ekleseydi acaba onun etkisi mi derdim , bu kasık ağrısı embriyomun orda bişeyler yaptığını göstwriyor inşallah

Bende aynı ilaçlarım aynı beni tek korkutan adet oluyormuşum gibi bir akıntı geliyor gibi oluyor renksiz ama içimde şüphe oluyor bugüne kadar iyiydi

Bende aynı ilaçlarım aynı beni tek korkutan adet oluyormuşum gibi bir akıntı geliyor gibi oluyor renksiz ama içimde şüphe oluyor bugüne kadar iyiydi
Crinone jel kullanıyo musun? Ben transferden önce başladım şuanda da kullanıyom , o akıntı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…