- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 36
Hadi hayırli olsn cnm senin test tarihin ne zman pki benim 9 temmuzBende bugün oldum gülşahcım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırli olsn cnm senin test tarihin ne zman pki benim 9 temmuzBende bugün oldum gülşahcım hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Benim 8 de 9u yaptırcam canımHadi hayırli olsn cnm senin test tarihin ne zman pki benim 9 temmuz
Nasıl geçiyor gününHadi hayırli olsn cnm senin test tarihin ne zman pki benim 9 temmuz
Aynı zamanda yapcaz yani testi cnm beraber beklemek guzl.sol karnımda agri var bide belimde oluyo az önce hafif pembe leke geldi silince ilaçla birlikte.senin nasıl geçiyor nerde yaptırdin bebisi.Benim 8 de 9u yaptırcam canım
Embriyonun durumunu gün gün izliyorlar. 5.güne gelemeyecek gibi olursa sizi çağırıp 2.-3.-4. Gün transfer ederler. Embriyoyu çözdükten sonra bekletilebildiğini bilmiyordum.Almanya'da yaşıyorum canım. Bugün doktora sordum. Almanya'da embriyoya genetik test yapmak etik olmadığı gerekçesi ile yasakmış. Yasal değilmiş. Benim yumurtaları da 1. gün dondurmuşlar. Sebebini kendi doktoruma sorarak öğrenebilirmişim, o yoktu bugün. Çözdükten sonra bekleyeceklermiş 5 güne gelmesini. E ya gelmezse?
Embriyonun durumunu gün gün izliyorlar. 5.güne gelemeyecek gibi olursa sizi çağırıp 2.-3.-4. Gün transfer ederler. Embriyoyu çözdükten sonra bekletilebildiğini bilmiyordum.
Hayır öyle düşünmeyin, 5.gün embriyosunun tutunma şansı daha fazla tabi ama. Fark o kadar büyük değil. Embriyo 5.güne gidemeyecek gibi de görünse rahme tutunma ihtimali azımsanacak bir değer değil. Arada ufak bi fark var sadece.Öyle dediler... 5. Güne gelemeyecek embriyo rahimde de gelemez bence.
Ben transfer oldum 7 gün sonra sonuç alicm insallahG Gulsah8488 var senin transfere yakın :)
Biliyom canım :) eda sormuş ya yakın zamanda olan yok mu diye; listeye baktım onun transfer gününe en yakın sen varsın :) ikiniz de inşallah pozitifleri alacaksınızBen transfer oldum 7 gün sonra sonuç alicm insallah
Anldm cnm amin hepimiz güzel haberler alalım insallahBiliyom canım :) eda sormuş ya yakın zamanda olan yok mu diye; listeye baktım onun transfer gününe en yakın sen varsın :) ikiniz de inşallah pozitifleri alacaksınız
Evet canım oldum 9 yumurta toplandı ama epey kötü durumdayım şişkinlik sancı çok. Geçer inşallah benim embriyo var mı yok mu daha belli değil.becidina , opu oldun mu bugün, şurda 4 gün kaldı zaman geçmiyor ya
1 tanesi dönmüş 1 tanesi daha dönmemiş mi yani, olumsuz bişey olsa söylerdi heralde. Transfer olunca gideceksen dmeekki sağlam gelmiş genetikten :) inşallah diğeri de sağlam gelir. Adet olmana ne kadar var yaklaşık? Bu arada opu ne zaman yapılmıştı
YAŞ, TEDAVİ SEBEBİ, KAÇINCI DENEME, ŞEHİR( şehir yazmak zorunlu değil) bilgilerinizi yazın, listeye ekleyeyim süreci berber geçirelim sonucumuzu beraber bekleyelim. Tedavi sebeplerine bakarak kendimizle aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlarla bilgi tecrübe paylaşımı yapabiliriz, dertleşebiliriz :)
- Tüp bebekle ilgili terücrübelerini paylaşmak isteyenler buyursun :)
Ben kendi sürecimden kısaca bahsedeyim. Yaşım 40, eşimin 43.
-1. Aşılama oldu, klomen-çatlatma-aşılama. Sonuç yok.
-2. Aşılama oldu, gonal-f, çatlatma-aşılama. Sonuç yok.
Antalya Tüp Bebek Merkezi'nde karar kıldık.
Kemal beyle ön görüşme, önceki testlerin değerlendirilmesi , muayene, adet olunca başlamak üzere 'ginera' isimli ilaç verildi, 15 gün kullanıp 17. Gün gitmem için randevu verildi, o güne kadar yaptırmam istenen testler listesi verildi.
Alanin aminotransferaz (ALT), Anti HBS ab, HEMOGRAM, Hepatit B s Antijeni ( HBsAG)
Hepatit C Antikoru ( anti-HCV), HIV antikoru (1-2), Kan grubu ( ABO) tayini
Kan şekeri, Kreatinin, Prolaktin (PRL), Rubella Antikoru lgG, Tam idrar, TSH ( tiroid uyarıcı hormon), Toxoplasma Antikoru lgG, VDRL )
( Eşimden de şu testler istendi; Hepatit B s Antijeni ( HBsAg), Hepatit C Antikoru ( anti-HCV), HIV Antikoru (1-2) Spermiogram, VDRL)
12 mayıs : opu yapıldı, 17 yumurta toplandı, 5.güne gelen ideal gelişim gösteren 3 embriyom donduruldu, 2 sini pgt ye gönderdik, sonuç gelince transfer olacam inşallah. Zaten 1,5 ay rahim dinlendirme vardı, bu süreçte dinlenmiş olacak. bu sürede kullanacağım ilaçlar; coraspin, elevit (vitamİn) , estrofem, crinone jel ve bi tane iğne( tek seferlik)
1- TEDAVİYE HAZIRLANANLAR
@Mojo44[/USER] , yaş 26, pko, morfoloji, 1 kimyasal gebelik, 1 aşılama sonrası tüp bebeğe başlayacak-İSTANBUL
@sekersizcikolata , , haziranda tedaviye başlayacak-İSTANBUL
@ucan terlik , çikolata kisti, haziranda tedaviye başlayacak
@Karasya , yaş ?, hafif pko, tüplerden biri geniş, 2 aşılama sonrası haziranda tüp bebeğe başlayacak-İZMİR
@Mstfsevda , , yaş?, sebepsiz infertilite; 3 aşılama sonrası haziranda başlayacak
@Unicornbe , yaş 29, pko-
@cyd86 , 31 yaş, sevepsiz infrt. -İSTANBUL
@hatice-yakup , temmuzda tedaviye başlayacak
@Smyrnam3509 , 35 yaş, morfoloji, 1 aşılama sonrası 1.tüp tedavisi , haziran sonu tedaviye başlayacak
2- TEDAVİYE DEVAM EDENLER
25 haziran, @Nur34nur , soerm hreketliliği düşük, 1 aşılama sonrası 1.tüp deneme
@Turkuazvesari , temmuzun ilk haftası 8.tüp tedavisine başlayacak
@9ay , 34 yaş, endemotriosis, 2.çocuk için temmuzda tedaviye başlayacak-İSTANBUL
3- OPU YAPILIP TRANSFER BEKLEYENLER
(tarihler opu tarihleridir)
1 mayıs, @nbbn , yaş?, 2. Tüp deneme , progesteron yüksek olduğu için beklemede
9 mayıs, @Htchtchtchtc , hidrosalpenks ve polip ameliyat sonrası transfer-İSTANBUL
23 mayıs, @ShinSeGi , 28 yaş , çikolata kisti, 4.deneme, kist için yapay menapoz sonrası eylülde transfer-İZMİR
24 mayıs, @Bmsbms , hidrosolpenks,tüpler alındıktan sonra transfer
29 mayıs, @mavisorkide , yaş?, -İSTANBUL
9 haziran, D DEROS1986 , 3.deneme ( genetik testi bekleyecek)
4- TRANSFER YAPILIP SONUÇ BEKLEYENLER (tarihler transfer tarihleridir)
9 nisan, @SHE- , , eşinde morfoloji , yaş 30,İSTANBUL-HAMİLE
15 nisan , @asilsoy , (pko, kan pıhtılaşması, azosperm ), 4.deneme -ANKARA (negatif)
17 nisan, @AyAl80 , yaş?, çikolata kisti, 1.deneme , (12 nisan opu)-ADANA-HAMİLE
24 nisan, @Mry258 , sebepsiz infrt. 2 aşılama sonrası 1. Tüp denemesi -DENİZLİ (negatif)
28 nisan , @lemonade_85 , yaş?, pkos-İSTANBUL- HAMILE
30 nisan, @kunfeyekun21 , amh düşk, İSTANBUL(negatif)
1 mayıs, @lylaksy , 32 yaş, azosperm, 1 çocuk var, 2. Tüp bebek denemesi ( 1 embriyo)- ANKARA-HAMİLE
2 mayıs, @Esrarengsiz1016 , yaş? , pko ; (2 embriyo) (negatif)
5 mayis, @Yagmuryah , 1 olumsuz asilama sonrasi 1.tup deneme ( 2 embriyo) -HAMİLE
8 mayıs, @Umutlupkolu , ( 1 embriyo) (???)
8 mayıs, @almiraroza , sebepsiz infrtl., 1 kimyasal, 3 aşılama, 2. tüp denemesi (1 embriyo) - HOLLANDA (negatif)
8 mayıs, @Tuma3987 , 28 yaş, (2 embriyo)-HAMİLE
11 mayıs, @xcvbnm , 28 yas, asilama, cikolata kisti, 1.tup (2 embriyo) -(8 mayıs opu)-DENIZLI-HAMİLE
12 mayıs, @Gamzee246 , sebebsiz infrtl, 3. Tüp denemesi (2 embriyo)-HAMİLE
14 mayıs, @aselbelis601 , 27 yaş, sebepsiz infert. 1. tüp denemesi (1 embriyo)- (9 mayıs opu)-KAYSERI (negatif)
14 mayıs, @blue-dreams , sebepsiz infertl. 1.tüp denemesi (ocakta opu) -ADANA-(2 embriyo) HAMİLE
17 mayıs , @eerciyes_34 , yaş?, 2.tüp denemesi (HAMİLE)
18 mayıs, @KOKUNNHUZURR , 26 yaş, sebepsiz infrt., 3 aşılama,1.tüp (2 embriyo) -(24 nisan opu)-DENİZLİ-HAMİLE
21 mayıs, @Bebek1hikayem1 , (16 mayıs opu) ANTALYA- (negatif)
25 mayıs, @evanescence10 , 28 yaş, ileri hark,düşk, (21 mart opu)- İSTANBUL-HAMİLE
29 mayıs, @Calandiva , 30 yaş, pko, 2.deneme -İSTANBUL (negatif)
29 mayıs, @buzin ( negatif) ,
30 mayıs, @Chickennova , (25 mayıs opu) ( negatif)
1 haziran , yelek , 34 yaş,sperm ve hareket düşk, morf., 1.deneme (28 mayıs opu), (2 embriyo)-ALMANYA-HAMİLE
4 haziran, @umut kadar ,Yaş?, (9 nisan opu)-(2 embriyo)-ERZURUM (???)
6 haziran, @Avalon80 , yaş 38, 3.deneme-( 3 embriyo) ANKARA- HAMİLE
11 haziran , @doga Delisi , 27 yaş (7 haziran opu) HAMİLE
14 haziran, @Duygum___ , ( 18 nisan opu) laporoskopi sonrası transfer (2 embriyo)-HAMİLE
21 haziran , Papatyaolmak , 2.deneme, 26 yaş, sperm sayısı ve hareketl.düşk, ( 1 embriyo)
27 haziran, G Gulsah8488 , ileri hareketlilik düşk.4.deneme, (27 mart opu)(pgtli) -İSTANBUL
29 haziran , @Edanonurum , 26 yaş, sebepsiz infrt. (25 mayıs opu) (rahim dinlendirme) -ANTALYA
5 temmuz , @nehira-27 , 40 yaş, sperm hızı düşk, 2 aşlma, 1.tüp deneme, (pgt), (12 mayıs opu), (rahim dinlndrm) -ANTALYA
5 temmuz, nesmertoglu , 33 yaş, pko, progesteron yüksek old,için beklmede, (22 nisan opu) -ANKARA
5 temmuz , becidina , 35 yaş, pko, (1 temmuz opu) -ANKARA
[tr][/tr] [th]beta HCG[/th] [th]7.GÜN[/th] [th]8.GÜN[/th] [th]9.GÜN[/th] [th]10.GÜN[/th] [th]11.GÜN[/th] [th]12.GÜN[/th] [th]13.GÜN[/th] [th]14.GÜN[/th] [th]15.GÜN[/th] [th]16.GÜN[/th] [th]17.GÜN[/th] [th]KESE G.[/th] [tr][/tr] [td]@Dykdyk , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]630[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@SHE- , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]127[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@AyAl80 , [/td] [td]76[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@lemonade_85 , [/td] [td]79[/td] [td]-[/td] [td]204[/td] [td]528[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@lylaksy , 1 embriyo[/td] [td]69[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]260[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@Yagmuryah , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]80[/td] [td]130[/td] [td]175[/td] [td]-[/td] [td]430[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@Tuma3987 , 2 embriyo[/td] [td]136[/td] [td]-[/td] [td]260[/td] [td]-[/td] [td]444[/td] [td]534[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@xcvbnm , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]77[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@Gamzee246 , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]55[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]872[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@blue-dreams , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]556[/td] [td]-[/td] [td]1983[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@eerciyes_34 , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]47[/td] [td]80[/td] [td]198[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]2400[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@KOKUNNHUZURR , 2 embriyo[/td] [td]36[/td] [td]-[/td] [td]60[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]1115[/td] [td]19.gün:[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@evanescence , 2 embriyo[/td] [td]5.gün:18[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]216[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td] yelek , 2 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]30[/td] [td]-[/td] [td]80[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]617[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@Avalon80 , 3 embriyo[/td] [td]-[/td] [td]45[/td] [td]-[/td] [td]233[/td] [td]-[/td] [td]512[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@doga Delisi ,2 embriyo [/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]225[/td] [td]-[/td] [td]486[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td][/td] [tr][/tr] [td]@[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td]
5071
7.gün:61
Ben cem beyde histereskopi olmadım Medical park ta yapmıştım tüp Bebek transfer olmadan önce histereskopi oldum çizik Attilar ama tutmamistiSelam Nehira-27 evet 1 tanesi genetikten sağlıklı gelmiş, diğeri gelmemiş, 9 Haziran da opu olmuştum.
Temmuz un 15 gibi adet olacağım, 2. gün gideceğim inş. ama tedaviye ilk başladığımız zaman doktorum bana rahime çizik atmaktan bahsettmişti, şimdi bu konu hakkında bişe söylemedi. G Gulsah8488 seninle doktorumuz aynı sana yapıldı mı bu işlem?
Hadi ya,eğer öyşeyse hiç bir sorunum yokHayır öyle düşünmeyin, 5.gün embriyosunun tutunma şansı daha fazla tabi ama. Fark o kadar büyük değil. Embriyo 5.güne gidemeyecek gibi de görünse rahme tutunma ihtimali azımsanacak bir değer değil. Arada ufak bi fark var sadece.