Kuzum bişi soracağım rapor nasl cıkarttın acabaÇok teşekkür ederim balım.
Evet evet olsn sen git ihmal etme belki baska. Bişi verirlerReglim hala sökülemedi. Yoğunluk sonrası iğnelere başlanacaktı ama o yoğunluk yaşanmadı. Hala leke leke. Yarın ise randevum var. Yine başlanmayacak muhtemelen. Randevuya gidip gitmemek konusunda kararsızım. Ama sanırım tekrar rahim kalınlığı ölçülür ve bir çözüm bulunur diye gideceğim.
Amin amin balım. Su gibi ilerlesin tedavilerin.Güzel haberlerini bekliyoruz. Darısıda bizlere olsun
Canım çok gıcık oldum valla ya. Bu ne yani. Tedaviye başlayacam ilk kez regl olamıyorum doğru dürüst...Evet evet olsn sen git ihmal etme belki baska. Bişi verirler
Araştırma hastanesinde infertilite bölümüne gittim. Orda tüp ya da aşılama için rapor alıyorsun. Bu rapor için liste verdiler elime evrakları topladım götürdüm. Muayeneye çağırdılar. Tüp bebek kararı verildi aşılamasız. Raporum çıktı ilaçlarım yazıldı. Henüz başlayamadım. İlaçları aldım bekliyorum.Kuzum bişi soracağım rapor nasl cıkarttın acaba
Anladım kuzum devlette mi tüp bebek yaptıracaksın senAraştırma hastanesinde infertilite bölümüne gittim. Orda tüp ya da aşılama için rapor alıyorsun. Bu rapor için liste verdiler elime evrakları topladım götürdüm. Muayeneye çağırdılar. Tüp bebek kararı verildi aşılamasız. Raporum çıktı ilaçlarım yazıldı. Henüz başlayamadım. İlaçları aldım bekliyorum.
Evet canım. Raporu aldığım hastanede yaptıracağım.Anladım kuzum devlette mi tüp bebek yaptıracaksın sen
Bende en son aşılama oldum tutmadı doktor tüp bebek dedi amh 0.5 vakti kaybetme dedi ama 2 yıllk evli olduğum için çıkmaz dedi rapor ama yumurta rezervi düşük olanlara çıkıyormuş sanırım bilgin var mı kuzumEvet canım. Raporu aldığım hastanede yaptıracağım.
Benim evlilik 3 yılı doldurmuştu. Ama çıkması lazım canım sana da bi görüş kesinlikle hastaneyle.Bende en son aşılama oldum tutmadı doktor tüp bebek dedi amh 0.5 vakti kaybetme dedi ama 2 yıllk evli olduğum için çıkmaz dedi rapor ama yumurta rezervi düşük olanlara çıkıyormuş sanırım bilgin var mı kuzum
Görüşeceğim kuzum ama tüp bebek için hazırmıyım bilmiyorum kafam çok karışıkBenim evlilik 3 yılı doldurmuştu. Ama çıkması lazım canım sana da bi görüş kesinlikle hastaneyle.
Neden kafan karışık ki bebğim?Görüşeceğim kuzum ama tüp bebek için hazırmıyım bilmiyorum kafam çok karışık
Sn raporu nasıl aldn. Birde tüp bebegi de arastrmada yaptrcaksn demiAraştırma hastanesinde infertilite bölümüne gittim. Orda tüp ya da aşılama için rapor alıyorsun. Bu rapor için liste verdiler elime evrakları topladım götürdüm. Muayeneye çağırdılar. Tüp bebek kararı verildi aşılamasız. Raporum çıktı ilaçlarım yazıldı. Henüz başlayamadım. İlaçları aldım bekliyorum.
Evet araştırmada yaptıracağım. Evlilik 3 yılı doldurdu amh da düşük benim verdiler.Sn raporu nasıl aldn. Birde tüp bebegi de arastrmada yaptrcaksn demi
Ya birden tüp bebek tedavisi denilince hazırmıyım bilmiyorum korkuyorum aynı zamanda süreçlerden stresden aşılamam çok rahat geçmişti ama bu başka bişi değil miNeden kafan karışık ki bebğim?
Bebeğim hiç korkma. Bence beklemektense bebeğimiz için çabalamak daha iç rahatlatıcı. İlk denemede hamile kalanlar var. Onlar insana şahane umut oluyor bence. Hem bebeğimize kavuşunca keşke daha önce tedaviye başlasaydık diye düşüneceğiz bence.Ya birden tüp bebek tedavisi denilince hazırmıyım bilmiyorum korkuyorum aynı zamanda süreçlerden stresden aşılamam çok rahat geçmişti ama bu başka bişi değil mi
Eminim öyledir kuzum sende kürleri denemiştin Dimi bi araBebeğim hiç korkma. Bence beklemektense bebeğimiz için çabalamak daha iç rahatlatıcı. İlk denemede hamile kalanlar var. Onlar insana şahane umut oluyor bence. Hem bebeğimize kavuşunca keşke daha önce tedaviye başlasaydık diye düşüneceğiz bence.
1 ay bal çörekotu denedim. 1 ay da hayıtsuyu içtim. Çok inanmıyorum kürlere ya. Hiç bi şey de denememiş olmayayım dedim.Eminim öyledir kuzum sende kürleri denemiştin Dimi bi ara