Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Reglim hala sökülemedi. Yoğunluk sonrası iğnelere başlanacaktı ama o yoğunluk yaşanmadı. Hala leke leke. Yarın ise randevum var. Yine başlanmayacak muhtemelen. Randevuya gidip gitmemek konusunda kararsızım. Ama sanırım tekrar rahim kalınlığı ölçülür ve bir çözüm bulunur diye gideceğim.

Evet evet olsn sen git ihmal etme belki baska. Bişi verirler

Kuzum bişi soracağım rapor nasl cıkarttın acaba
Araştırma hastanesinde infertilite bölümüne gittim. Orda tüp ya da aşılama için rapor alıyorsun. Bu rapor için liste verdiler elime evrakları topladım götürdüm. Muayeneye çağırdılar. Tüp bebek kararı verildi aşılamasız. Raporum çıktı ilaçlarım yazıldı. Henüz başlayamadım. İlaçları aldım bekliyorum.

Anladım kuzum devlette mi tüp bebek yaptıracaksın sen

Evet canım. Raporu aldığım hastanede yaptıracağım.
Bende en son aşılama oldum tutmadı doktor tüp bebek dedi amh 0.5 vakti kaybetme dedi ama 2 yıllk evli olduğum için çıkmaz dedi rapor ama yumurta rezervi düşük olanlara çıkıyormuş sanırım bilgin var mı kuzum

Benim evlilik 3 yılı doldurmuştu. Ama çıkması lazım canım sana da bi görüş kesinlikle hastaneyle.

Sn raporu nasıl aldn. Birde tüp bebegi de arastrmada yaptrcaksn demi

Ya birden tüp bebek tedavisi denilince hazırmıyım bilmiyorum korkuyorum aynı zamanda süreçlerden stresden aşılamam çok rahat geçmişti ama bu başka bişi değil mi
Bebeğim hiç korkma. Bence beklemektense bebeğimiz için çabalamak daha iç rahatlatıcı. İlk denemede hamile kalanlar var. Onlar insana şahane umut oluyor bence. Hem bebeğimize kavuşunca keşke daha önce tedaviye başlasaydık diye düşüneceğiz bence.

Eminim öyledir kuzum sende kürleri denemiştin Dimi bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…