Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Nasip işte balım. Bizim de daha fazla uğraşmamız gerekiyomuş. Ahsen555 başladı bile tedaviye sen denerken o da vardı senin topikte.
Evet kuzum oda haber verecekti ama unuttu sanırım aslında o çok önceden başlayacaktı geç başladı şmdi sen başladın bende ilaç kullanıyorum serum vitamin falan yazdı hap var bu ay hazırlıyor regl ile birlikte başlarız herhlde dimi bilmiyorum öle oluyor dimi süreç birde senn ilaçlar devlette olduğu için mi uygun tutmuş bana 5 bini buluyor demişlerdi üni hastanesi benim

Brnim de üni hastanesi. Raporla aldım senin rapor işi olmuyo mu bi araştır onu.

Ahsen555 kuzum naptın nasl gidiyor haberleri alamadım bayadır 3 müzden önce hangimiz olacak hamiş çok heyecanlıyım
Canım tüp bebek tedavisine başladım 7. Günüm bugun cumartesi veya pazara büyük ihtimalle yumurtalar toplanacak şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı doktor 10 tane yumurta olduğunu söyledi eğer sağlıklılarsa ve embryolar döllenirse transfer olabileceğimi söyledi rahim çok iyi durumda dedi yarın 11 de tekrar randevum var bakalım endişeliyim bi de korkuyorum ya olmazsa soru hep aklımda malesef

Korkma kuzum dua et hayırlısını iste şuanki durumun gayet iyi sağlıklı olurlar İnşAllah hangi hastaneye gidiyorsun sen

Regl tam gelemediğinden doğum kontrol hapına balşıyorum. Hapı aldım. Daha içmeden regl coştu
Tedavi önümüzdeki aya kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…