Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Mervemmm ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini 💕🙏🏻 Çok çok sevindim. İnşallah çok sakin ve sorunsuz atlatırsın bu süreci.
bebeğin de senin gibi çok akıllı, çok iyimser, çok iyi kalpli ve çok pozitif ve neşeli bir birey olacak büyüdüğünde, eminim.
hakkında en en hayırlısı ve güzeli olsun güzelim ❤️❤️❤️

Mervemmm ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini 💕🙏🏻 Çok çok sevindim. İnşallah çok sakin ve sorunsuz atlatırsın bu süreci.
bebeğin de senin gibi çok akıllı, çok iyimser, çok iyi kalpli ve çok pozitif ve neşeli bir birey olacak büyüdüğünde, eminim.
hakkında en en hayırlısı ve güzeli olsun güzelim ❤️❤️❤️
Çok çok teşekkür ederim. Tüm güzel dileklerin sana dönsün inşallah. 🥰😘

Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.

Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
🍀
Rapor ilaçlara mı cıkıyo tüp bebek tedavisine mi

Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.

Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
🍀
benim amh değerim yüksek cikmasina ragmen veriler doğru degildi cğnki yumurta sayim azdi .. 7 tane toplandi 5 i geçti dendi 3 ü yaşadı oldu cözdürürken teki ilerlemedi geriye iki tane kaldi transfer edelim dediler teki tutundu ve bitaneye hamileyim ilk denememdi üstelik sag ve solda cikılata kistlerm var ona ragmen oldu bence sizinde sansşniz yüksek

X