Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Benim 3 tanecik toplandığı halde ağrım olmuştu bi hayli. İnşallah hepsi çok kalitelidir ve döllenir. İçlerinde bebeklerin vardır inşallah.
son cümlene inşallahh diyerek bugün benim de 5 yumurtam toplandı doktor bu kadar az beklemiyordum dedi moralim cok bozuldu seninkiler ne durumda acaba

son cümlene inşallahh diyerek bugün benim de 5 yumurtam toplandı doktor bu kadar az beklemiyordum dedi moralim cok bozuldu seninkiler ne durumda acaba
Ben 2. Tedavimi olcam canım. Üzülme. Doktorlar da neden öyle yorum yapar bilmem. 5se 5 yani. Neden moral bozuyolar. Benim 3 tanecikti 1 embriyo olmuştu. Ama olmadı tutmadı. Tutadabilirdi. Yeterki döllensin ve transfer olsun mühim olan bu. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Yaz bana gelişmeleri.

Allah yardımcın olsun canım ben de senden güzel haberler bekliyorumm çektiğin zorluklar cok güzel sonuçlansın Yarın öğrenince yazarım çok teşekkür ederimm

Allah yardımcın olsun canım ben de senden güzel haberler bekliyorumm çektiğin zorluklar cok güzel sonuçlansın Yarın öğrenince yazarım çok teşekkür ederimm
Rica ederim. Unutma bana yazmayı.

Merhaba kızlar benım 24 yumurtam toplanmıştı 2019 da 2 tane kalmıştı bırı kızım somdı yanımda yatıyor. Hıc umutsuz olmayın eğer olacaksa 1 tane bıle yeter ben hep öyle dua etmıstım allahım 1 tane olsun bızım olsun nolur sona kalsın dıye kötü dusunmeyın ınslalah güzel haberler alırsınız sureklı dua edıyorum hepınzı ıcın

Allah kızına hayırlı ömürler nasip etsin.

Rica ederim. Unutma bana yazmayı.
sabahtan beri aramama ragmen önce açmadılar. en son actıklarında sinirli konuştum haber verecektiniz dedim. Bahaneleri bugün çok yoğunlarmış. Mutlaka size döneceğiz saat 1 e kadar dedi. Dönmedi yarın calısmıyorlar pazartesiyi beklemek zorundayım çok sinirlendim ya

Gerçekten Devlet hastanesi mi?

evet 1 e kadardı. şuan yine arıyorum açan yok. Pazartesi hadi transfere alıyoruz seni derlerse şaşırmayacağım. Sabıııır
Valla ne desem bilemedim. Sen sakin ol canım. Hayırlısıyla güzel olsun inşallah.

Rica ederim camım ne demek.
Merveee bugün hiç beklemediğim bir anda aradı emriyolog. 3 tane döllenmiş şuan kaliteleri iyi dedi. Tabi yarın da bakılacakmış kalitelerine. her sey normal olursa yarın transfer yapacagız dedi heyecandan adama hiçbir sey soramadım. sadece tuvalete sıkısık gel dedi. baska dikkat etmem gereken bir şey varsa söyler misinn

Oh çok şükür bin şükür. sakin ol canım. çok abartma suyu zaten heyecandan geliyo 2 3 bardak kadar içsen bile yeter. Yarım saat önce içmiş olsan yeter. İner o tam mesaneye. Yani ben aşırı sıkışmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…