Yok canım ağır iş yapmadıktan sonra hiç bir şey olmaz.Allah razı olsun canıminşallah saga veya sola dönüp yatsak sorun olmaz dimi..Düz yatamıyorum ya belim çok kötü oldu benim
Tesekkür ederim canım çok saolYok canım ağır iş yapmadıktan sonra hiç bir şey olmaz.
Rica ederim ne demek.Tesekkür ederim canım çok saol
Be
Benim 3 tanecik toplandığı halde ağrım olmuştu bi hayli. İnşallah hepsi çok kalitelidir ve döllenir.İçlerinde bebeklerin vardır inşallah.
nim 3 tanecik toplandığı halde ağrım olmuştu bi hayli. İnşallah hepsi çok kalitelidir ve döllenir.İçlerinde bebeklerin vardır inşallah.
son cümlene inşallahh diyerek bugün benim de 5 yumurtam toplandı doktor bu kadar az beklemiyordum dedi moralim cok bozulduBenim 3 tanecik toplandığı halde ağrım olmuştu bi hayli. İnşallah hepsi çok kalitelidir ve döllenir.İçlerinde bebeklerin vardır inşallah.
Ben 2. Tedavimi olcam canım. Üzülme. Doktorlar da neden öyle yorum yapar bilmem. 5se 5 yani. Neden moral bozuyolar. Benim 3 tanecikti 1 embriyo olmuştu. Ama olmadı tutmadı. Tutadabilirdi. Yeterki döllensin ve transfer olsun mühim olan bu. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Yaz bana gelişmeleri.son cümlene inşallahh diyerek bugün benim de 5 yumurtam toplandı doktor bu kadar az beklemiyordum dedi moralim cok bozulduseninkiler ne durumda acaba
Allah yardımcın olsun canım ben de senden güzel haberler bekliyorumm çektiğin zorluklar cok güzel sonuçlansınBen 2. Tedavimi olcam canım. Üzülme. Doktorlar da neden öyle yorum yapar bilmem. 5se 5 yani. Neden moral bozuyolar. Benim 3 tanecikti 1 embriyo olmuştu. Ama olmadı tutmadı. Tutadabilirdi. Yeterki döllensin ve transfer olsun mühim olan bu. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Yaz bana gelişmeleri.
Rica ederim.Allah yardımcın olsun canım ben de senden güzel haberler bekliyorumm çektiğin zorluklar cok güzel sonuçlansınYarın öğrenince yazarım çok teşekkür ederimm
Allah kızına hayırlı ömürler nasip etsin.Merhaba kızlar benım 24 yumurtam toplanmıştı 2019 da 2 tane kalmıştı bırı kızım somdı yanımda yatıyor. Hıc umutsuz olmayın eğer olacaksa 1 tane bıle yeter ben hep öyle dua etmıstım allahım 1 tane olsun bızım olsun nolur sona kalsın dıye kötü dusunmeyın ınslalah güzel haberler alırsınız sureklı dua edıyorum hepınzı ıcın
Amin canım cümle evlatlarımıza ınslalah rabbım sızede en kısa zamanda nasıp etsınAllah kızına hayırlı ömürler nasip etsin.
sabahtan beri aramama ragmen önce açmadılar. en son actıklarında sinirli konuştum haber verecektiniz dedim. Bahaneleri bugün çok yoğunlarmış. Mutlaka size döneceğiz saat 1 e kadar dedi. DönmediRica ederim.Unutma bana yazmayı.
Gerçektensabahtan beri aramama ragmen önce açmadılar. en son actıklarında sinirli konuştum haber verecektiniz dedim. Bahaneleri bugün çok yoğunlarmış. Mutlaka size döneceğiz saat 1 e kadar dedi. Dönmediyarın calısmıyorlar pazartesiyi beklemek zorundayım çok sinirlendim ya
hayır buradaki özel hastanelerin devletten farkları yok sağolsunlar. Şanlıurfa lotus hastanesi.GerçektenDevlet hastanesi mi?
Bugün akşama kadar çalışıyodur yaa yarım gün mü ordalarmış?hayır buradaki özel hastanelerin devletten farkları yok sağolsunlar. Şanlıurfa lotus hastanesi.
evet 1 e kadardı. şuan yine arıyorum açan yok. Pazartesi hadi transfere alıyoruz seni derlerse şaşırmayacağım. SabıııırBugün akşama kadar çalışıyodur yaa yarım gün mü ordalarmış?
Valla ne desem bilemedim. Sen sakin ol canım. Hayırlısıyla güzel olsun inşallah.evet 1 e kadardı. şuan yine arıyorum açan yok. Pazartesi hadi transfere alıyoruz seni derlerse şaşırmayacağım. Sabıııır
inşallah canım. Paylaşmak iyi geliyor teşekkür ediyorum.Valla ne desem bilemedim. Sen sakin ol canım. Hayırlısıyla güzel olsun inşallah.
Rica ederim camım ne demek.inşallah canım. Paylaşmak iyi geliyor teşekkür ediyorum.
Merveee bugün hiç beklemediğim bir anda aradı emriyolog. 3 tane döllenmiş şuan kaliteleri iyi dedi. Tabi yarın da bakılacakmış kalitelerine. her sey normal olursa yarın transfer yapacagız dedi heyecandan adama hiçbir sey soramadım. sadece tuvalete sıkısık gel dedi. baska dikkat etmem gereken bir şey varsa söyler misinnRica ederim camım ne demek.
Oh çok şükür bin şükür.Merveee bugün hiç beklemediğim bir anda aradı emriyolog. 3 tane döllenmiş şuan kaliteleri iyi dedi. Tabi yarın da bakılacakmış kalitelerine. her sey normal olursa yarın transfer yapacagız dedi heyecandan adama hiçbir sey soramadım. sadece tuvalete sıkısık gel dedi. baska dikkat etmem gereken bir şey varsa söyler misinn