Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

8 şubatta histeroskopimi oldum. Gaayet güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. 1 hafta kadar kanamalar oldu sadece. Sizler nasılsınız?
Çok şükür sevindimm negatif sonuçlandı embriyom da kalmadı maddi manevi kendimi toparlamaya çalışıyorum başka bir merkezde deneyeceğim

8 şubatta histeroskopimi oldum. Gaayet güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. 1 hafta kadar kanamalar oldu sadece. Sizler nasılsınız?
Sevindim güzel geçmesine cnam bende salı günü olacağım muhtemelen nasıl oluyo süreç anlatır mısın stres var bu sefer bende ?

Sevindim güzel geçmesine cnam bende salı günü olacağım muhtemelen nasıl oluyo süreç anlatır mısın stres var bu sefer bende ?
Çok basit işlem hiç korkma. Opuda bile ağrı oldu bende 3 yumurtacık topladıkları halde. Bunda olmadı. Tam olarak neye müdahale edecekler sende?

Çok basit işlem hiç korkma. Opuda bile ağrı oldu bende 3 yumurtacık topladıkları halde. Bunda olmadı. Tam olarak neye müdahale edecekler sende?
Histeroskopide öncesi ve sonrası ilaç hormon kullanımı oluyor mu acaba?

Histeroskopide öncesi ve sonrası ilaç hormon kullanımı oluyor mu acaba?
Evet öncesinde iki tane hap verdi. Benim işlem saat 16.00daydı. 08.00 ve 13.00de aldım hapları ağızda eriterek. Kanama ve bel ağrısı yapabilir demişti. 2. Haptan sonra kanamam oldu biraz. Rahim ağzının açılması içinmiş. Biraz regl ağrısı gibi kasıklarda da ağrı yaptı. İşlemden sonra da antibiyotik kullandım.

Teşekkürler geçmiş olsun

Bilmiyorum ki neye edecek Canm Pazartesi covid testi vercekmişm asistan aradı şmdi salı operasyon var dedi spiral aldıracaklarmış hoca belki kullanır kullanmazsa geri verirsin dedi 1-2 ay korunma için dedi orası bozulmasn diye dedi tam anlamadım Pazartesi doktorla konuşcam puf

Vay arkadaş ya yılan hikayesi oldu. Hsg görüntülerini atsana bi. T rahim mi var ki?

Vay arkadaş ya yılan hikayesi oldu. Hsg görüntülerini atsana bi. T rahim mi var ki?
Aynen sorma Canm kafama takıldı pazartesiye kadar düşün dur. Hayır T diyen olmadı cnam hiç CD var elimde e nabz da varmı bakıyım bi

Kiz merve benim ilk rahim filmimde seninki gibiydi ama hic bi doktor amaliyat demedi megerse amaliyatla düzelmesi gerekiyormuş ve ben bunu 5.kürtajımdan sonra ögrendim 2019da histerskopi oldum simdi düzeldi ama nedense 2 senedir hamile kalamiyorum doktor bida düşügün olmaz dediydi bende tabi heycanladim biran önce hamile kalmak istiyorum ama olmuyor tahliller normal cikiyor.

Vallahi ağzımdan bi şey kaçıracaktım ha. Bunu nasıl söylemezler ya nasıl benim aklım almıyor. Bende amh da düşük risk alamazdım. Önceki doktorum da görmüş söylememiş. ilk tüp raporunu aldığım prof hiç bir şey demedi ya.
Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları.
Şimdiki doktorum hsg baktı direkt bunu söyledi. Düşük/erken doğum ihtimali yüzde 50 dedi. Ben de tam iğnelere başladığım gün öğrendiğim için önce histereskopi olamadım. Negatifi alınca yaptırırım dedim. Öyle nasip oldu yaptırmak.

Canım sen de denemediysen daha doğal yoldan bekleyip yorulma. Aşılama tüp filan başla kelebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…