Gülümm anestezi alacak mısınÇok balsın sen. Rabbim kalbinin güzelliğine göre versin hep.
Evet canım. Küçük bir ameliyat.Gülümm anestezi alacak mısın
Umarım çokk iyi geçer. Allah yardımcın olsun... Adım adımPazartesi histeroskopi olacam.
Merve nasılsın oldun mu histeroskopiEvet canım. Küçük bir ameliyat.
Canm oldun mu naptın histeroskopi ??Pazartesi histeroskopi olacam.
Merve nasılsın oldun mu histeroskopi
Canm oldun mu naptın histeroskopi ??
Çok şükür sevindimm8 şubatta histeroskopimi oldum. Gaayet güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. 1 hafta kadar kanamalar oldu sadece. Sizler nasılsınız?
Sevindim güzel geçmesine cnam bende salı günü olacağım muhtemelen nasıl oluyo süreç anlatır mısın stres var bu sefer bende ?8 şubatta histeroskopimi oldum. Gaayet güzel geçti. Ağrım sızım olmadı. 1 hafta kadar kanamalar oldu sadece. Sizler nasılsınız?
Çok basit işlem hiç korkma. Opuda bile ağrı oldu bende 3 yumurtacık topladıkları halde. Bunda olmadı. Tam olarak neye müdahale edecekler sende?Sevindim güzel geçmesine cnam bende salı günü olacağım muhtemelen nasıl oluyo süreç anlatır mısın stres var bu sefer bende ?
Histeroskopide öncesi ve sonrası ilaç hormon kullanımı oluyor mu acaba?Çok basit işlem hiç korkma. Opuda bile ağrı oldu bende 3 yumurtacık topladıkları halde. Bunda olmadı. Tam olarak neye müdahale edecekler sende?
Evet öncesinde iki tane hap verdi. Benim işlem saat 16.00daydı. 08.00 ve 13.00de aldım hapları ağızda eriterek. Kanama ve bel ağrısı yapabilir demişti. 2. Haptan sonra kanamam oldu biraz. Rahim ağzının açılması içinmiş. Biraz regl ağrısı gibi kasıklarda da ağrı yaptı. İşlemden sonra da antibiyotik kullandım.Histeroskopide öncesi ve sonrası ilaç hormon kullanımı oluyor mu acaba?
Teşekkürler geçmiş olsunEvet öncesinde iki tane hap verdi. Benim işlem saat 16.00daydı. 08.00 ve 13.00de aldım hapları ağızda eriterek. Kanama ve bel ağrısı yapabilir demişti. 2. Haptan sonra kanamam oldu biraz. Rahim ağzının açılması içinmiş. Biraz regl ağrısı gibi kasıklarda da ağrı yaptı. İşlemden sonra da antibiyotik kullandım.
Ben teşekkür ederim.Teşekkürler geçmiş olsun
Bilmiyorum ki neye edecek Canm Pazartesi covid testi vercekmişm asistan aradı şmdi salı operasyon var dedi spiral aldıracaklarmış hoca belki kullanır kullanmazsa geri verirsin dedi 1-2 ay korunma için dedi orası bozulmasn diye dedi tam anlamadım Pazartesi doktorla konuşcam pufÇok basit işlem hiç korkma. Opuda bile ağrı oldu bende 3 yumurtacık topladıkları halde. Bunda olmadı. Tam olarak neye müdahale edecekler sende?
Vay arkadaş ya yılan hikayesi oldu. Hsg görüntülerini atsana bi. T rahim mi var ki?Bilmiyorum ki neye edecek Canm Pazartesi covid testi vercekmişm asistan aradı şmdi salı operasyon var dedi spiral aldıracaklarmış hoca belki kullanır kullanmazsa geri verirsin dedi 1-2 ay korunma için dedi orası bozulmasn diye dedi tam anlamadım Pazartesi doktorla konuşcam puf
Aynen sorma Canm kafama takıldı pazartesiye kadar düşün dur. Hayır T diyen olmadı cnam hiç CD var elimde e nabz da varmı bakıyım biVay arkadaş ya yılan hikayesi oldu. Hsg görüntülerini atsana bi. T rahim mi var ki?
Var var benimki vardı. Bi bakalım yav neymiş.Aynen sorma Canm kafama takıldı pazartesiye kadar düşün dur. Hayır T diyen olmadı cnam hiç CD var elimde e nabz da varmı bakıyım bi
Vallahi ağzımdan bi şey kaçıracaktım ha. Bunu nasıl söylemezler ya nasıl benim aklım almıyor. Bende amh da düşük risk alamazdım. Önceki doktorum da görmüş söylememiş.Kiz merve benim ilk rahim filmimde seninki gibiydi ama hic bi doktor amaliyat demedi megerse amaliyatla düzelmesi gerekiyormuş ve ben bunu 5.kürtajımdan sonra ögrendim 2019da histerskopi oldum simdi düzeldi ama nedense 2 senedir hamile kalamiyorumdoktor bida düşügün olmaz dediydi bende tabi heycanladim biran önce hamile kalmak istiyorum ama olmuyor tahliller normal cikiyor.
Heey nerelerdesin?Aynen sorma Canm kafama takıldı pazartesiye kadar düşün dur. Hayır T diyen olmadı cnam hiç CD var elimde e nabz da varmı bakıyım bi