Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gün oluyor. Genelde tek koyarlar devlette diye biliyorum. Kaç embriyo olmuş ne dediler?Kızlar salı günü yumurtalar toplandı cuma günü transfer olacak.. Zeynep kamilde yaptırıyorum.. Şimdi bu embriyo kaçıncı gün oluyor ki.. Bir de benim yaş 29.. 2 tane embriyo istesem kabul ederler mi acaba.. Bunu cuma günü mü demem lazım yoksa onlar kafasına göre mi yaparlar..
Bilgi vermediler mi cuma günü söylerler size dedi kapattı telefonu..3. Gün oluyor. Genelde tek koyarlar devlette diye biliyorum. Kaç embriyo olmuş ne dediler?
İnanamıyorum. O ne ya. Dün toplandıysa bugün ararlar şu kadar döllendi derler. Her gün ya da 2 günde bir bilgi verirler.Bilgi vermediler mi cuma günü söylerler size dedi kapattı telefonu..
Valla burası vermiyor ya.. Sadece transfer için gel dedi o kadar..İnanamıyorum. O ne ya. Dün toplandıysa bugün ararlar şu kadar döllendi derler. Her gün ya da 2 günde bir bilgi verirler.
Ah balım. Hatırlamaz mıyım? İğnelere beraber başlamıştık. Rabbim yüreğine ferahlık versin. Ne diyeceğimi bilemiyorum.merve merhaba canım.Beni hatırladın dimi eski öğretmen hanım.Malesef iki embriyom da tuttu Ama gelişimleri geriden geldi.birinin kalp atışını duyduk ama bir sonraki kontrolde durmuştu Hatta kese içinde embriyo dâhi kalmamıştı, bu seferde diğerinin içi dolmuş ama malasef embriyoda kalp atımı yoktu.Son kez cumaya kadar bekleyelim dedi doktor, büyük ihtimalle ya düşük ya da kürtaj olacağım.Hala kendime gelemiyorum, büyük ihtimalle genetiği bozuktur dediler.Aklim almıyor ikiside en iyi kaliteydi birinden biri nasip olmadı
İyi de inşallah sağlıkla ilerler de ya gelişimi durursa ya bi şey olursa. Kaç tane var. Bir mi transfer olacak giğerleir duracak mı ne olacak. Ay ya rabbim sinir oldum. Neyse seni strese sokmayayım.Valla burası vermiyor ya.. Sadece transfer için gel dedi o kadar..
Teşekkür ederim canım.Nasip olamayınca olmuyor ne yapalım elden birşey gelmiyor.Bazen diyorum en azından tutunduğunu gördüm yine olur diyorum ama çok acı veriyor sürekli düşünmek.Ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandan da Yeni tedaviyi planlıyorum , içimdeki istek bitmiyorAh balım. Hatırlamaz mıyım? İğnelere beraber başlamıştık. Rabbim yüreğine ferahlık versin. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Rabbim veriyor mücadele gücünü. En hayırlı zamanda nasip etsin Allah.Teşekkür ederim canım.Nasip olamayınca olmuyor ne yapalım elden birşey gelmiyor.Bazen diyorum en azından tutunduğunu gördüm yine olur diyorum ama çok acı veriyor sürekli düşünmek.Ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama bir yandan da Yeni tedaviyi planlıyorum , içimdeki istek bitmiyor
Amin, inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah.Sen ne zaman başlıyorsun yeni tedaviye?Rabbim veriyor mücadele gücünü. En hayırlı zamanda nasip etsin Allah.
Aynen öyle bende bunları merak ediyorum işte hepsini cuma günü söyliyceklermiş.. Hayırlısı artık rabbim ne yazdıysa o olurİyi de inşallah sağlıkla ilerler de ya gelişimi durursa ya bi şey olursa. Kaç tane var. Bir mi transfer olacak giğerleir duracak mı ne olacak. Ay ya rabbim sinir oldum. Neyse seni strese sokmayayım.
Histeroskopi olcam canım. Regl bekliyorum. Sonra da bir regl dönemi geçer sanırım.Amin, inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah.Sen ne zaman başlıyorsun yeni tedaviye?
Rabbim yüzünü güldürsün.Aynen öyle bende bunları merak ediyorum işte hepsini cuma günü söyliyceklermiş.. Hayırlısı artık rabbim ne yazdıysa o olur
Amin canım inşallahRabbim yüzünü güldürsün.
Bende bu sefer histereskopı olacagım canım.Aslında rahimde bir sorun yok gibi görünüyor ama ben aklımda kalmasın istiyorum.Ama ben en erken Haziran'da başlayabilirim daha çok varHisteroskopi olcam canım. Regl bekliyorum. Sonra da bir regl dönemi geçer sanırım.
Benim de şu an en iyi ihtimalle mart sonu sanırım. Ama kesinlikle olunmalı bence de. Sen gelişmelerden haberdar et beni mutlaka.Bende bu sefer histereskopı olacagım canım.Aslında rahimde bir sorun yok gibi görünüyor ama ben aklımda kalmasın istiyorum.Ama ben en erken Haziran'da başlayabilirim daha çok var
Şimdi ilaçlar filan alıyorsun onlar bir sürü etki yapar canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah minişin annesine sıkıca tutunsun.Kızlar bugun 3.gğn embriyo transferi oldum 1 tane.. 8 hücreliymiş bugun yatıyorum size birsey danışmak istiyorum.. Geldiğimden beri kasıklarda agrı bel agrısı çekiyorum normal mi acaba
Allah razı olsun canım inşallah saga veya sola dönüp yatsak sorun olmaz dimi..Düz yatamıyorum ya belim çok kötü oldu benimŞimdi ilaçlar filan alıyorsun onlar bir sürü etki yapar canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah minişin annesine sıkıca tutunsun.