Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Oh çok şükür bin şükür. 😍😍 sakin ol canım. 🤗 çok abartma suyu zaten heyecandan geliyo 🤣 2 3 bardak kadar içsen bile yeter. Yarım saat önce içmiş olsan yeter. İner o tam mesaneye. Yani ben aşırı sıkışmıştım.
Çok teşekkür ederimm. peki zor oluyor muu muayenede bile cok geriliyordum. Yerleştireceği spekulum acı veriyor mu :110: Çok soru sordum idare et :KK70:

Çok teşekkür ederimm. peki zor oluyor muu muayenede bile cok geriliyordum. Yerleştireceği spekulum acı veriyor mu :110: Çok soru sordum idare et :KK70:
Hayır ya aşkolsun sor tabi. Acı yok. Her şey harika geçiyor. Ben çok heyecanlandım sadece. 🤣 Hemşirem elimi tutuyodu. Ay ben kusucam galiba dedim 🤣

Hayır ya aşkolsun sor tabi. Acı yok. Her şey harika geçiyor. Ben çok heyecanlandım sadece. 🤣 Hemşirem elimi tutuyodu. Ay ben kusucam galiba dedim 🤣
ben de heyecanlanırım sanırım. hayırlısı olsun bakalım hepimiz için :KK24: :KK200:

Hadi yarın da hayırlı haberler gelsin inşallah. 🤗
Canım transfer güzel geçti çok şükürr. Masaya yattığımda embriyolog geldi 2 tanesi istediği kalitede değilmiş. 1 tanesi iyi dedi.
Size 2 tane transfer etmeyi düşündük biz dedi. Ben de şimdi mi söylüyorsunuz eşimle bile konuşmadım ki ben bunu Hep 1 düşündük dedim 😂 1 tane transfer edelim digerleri de inşallah 5. Güne giderler dedim. Umarım en doğru kararı vermişimdir 🤲🏼

Canım transfer güzel geçti çok şükürr. Masaya yattığımda embriyolog geldi 2 tanesi istediği kalitede değilmiş. 1 tanesi iyi dedi.
Size 2 tane transfer etmeyi düşündük biz dedi. Ben de şimdi mi söylüyorsunuz eşimle bile konuşmadım ki ben bunu Hep 1 düşündük dedim 😂 1 tane transfer edelim digerleri de inşallah 5. Güne giderler dedim. Umarım en doğru kararı vermişimdir 🤲🏼
Oh çok şükür. Hayırlı olsun inşallah. 🤲🏻 geriye kaç tane kaldı?

Oh çok şükür. Hayırlı olsun inşallah. 🤲🏻 geriye kaç tane kaldı?
2 tane kaldı ama 2. kalitedirler istediğim kalitede değiller Dedi. 5. Güne gidip gitmediklerine bakılacak umarım iyi olur 🤲🏼 Sen başlamadın demi henüz yumurta geliştirmeye falan

X