Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Çok teşekkür ederimm. peki zor oluyor muu muayenede bile cok geriliyordum. Yerleştireceği spekulum acı veriyor mu Çok soru sordum idare et

Çok teşekkür ederimm. peki zor oluyor muu muayenede bile cok geriliyordum. Yerleştireceği spekulum acı veriyor mu Çok soru sordum idare et
Hayır ya aşkolsun sor tabi. Acı yok. Her şey harika geçiyor. Ben çok heyecanlandım sadece. Hemşirem elimi tutuyodu. Ay ben kusucam galiba dedim

Hayır ya aşkolsun sor tabi. Acı yok. Her şey harika geçiyor. Ben çok heyecanlandım sadece. Hemşirem elimi tutuyodu. Ay ben kusucam galiba dedim
ben de heyecanlanırım sanırım. hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

Hadi yarın da hayırlı haberler gelsin inşallah.
Canım transfer güzel geçti çok şükürr. Masaya yattığımda embriyolog geldi 2 tanesi istediği kalitede değilmiş. 1 tanesi iyi dedi.
Size 2 tane transfer etmeyi düşündük biz dedi. Ben de şimdi mi söylüyorsunuz eşimle bile konuşmadım ki ben bunu Hep 1 düşündük dedim 1 tane transfer edelim digerleri de inşallah 5. Güne giderler dedim. Umarım en doğru kararı vermişimdir

Oh çok şükür. Hayırlı olsun inşallah. geriye kaç tane kaldı?

Oh çok şükür. Hayırlı olsun inşallah. geriye kaç tane kaldı?
2 tane kaldı ama 2. kalitedirler istediğim kalitede değiller Dedi. 5. Güne gidip gitmediklerine bakılacak umarım iyi olur Sen başlamadın demi henüz yumurta geliştirmeye falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…