Çok teşekkür ederimm. peki zor oluyor muu muayenede bile cok geriliyordum. Yerleştireceği spekulum acı veriyor muOh çok şükür bin şükür.sakin ol canım. çok abartma suyu zaten heyecandan geliyo 2 3 bardak kadar içsen bile yeter. Yarım saat önce içmiş olsan yeter. İner o tam mesaneye. Yani ben aşırı sıkışmıştım.
Hayır ya aşkolsun sor tabi. Acı yok. Her şey harika geçiyor. Ben çok heyecanlandım sadece.Çok teşekkür ederimm. peki zor oluyor muu muayenede bile cok geriliyordum. Yerleştireceği spekulum acı veriyor muÇok soru sordum idare et
Hayır ya aşkolsun sor tabi. Acı yok. Her şey harika geçiyor. Ben çok heyecanlandım sadece.Hemşirem elimi tutuyodu. Ay ben kusucam galiba dedim
ben de heyecanlanırım sanırım. hayırlısı olsun bakalım hepimiz içinHayır ya aşkolsun sor tabi. Acı yok. Her şey harika geçiyor. Ben çok heyecanlandım sadece.Hemşirem elimi tutuyodu. Ay ben kusucam galiba dedim
Hadi yarın da hayırlı haberler gelsin inşallah.ben de heyecanlanırım sanırım. hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
inşallah canımHadi yarın da hayırlı haberler gelsin inşallah.
Canım transfer güzel geçti çok şükürr. Masaya yattığımda embriyolog geldi 2 tanesi istediği kalitede değilmiş. 1 tanesi iyi dedi.Hadi yarın da hayırlı haberler gelsin inşallah.
Oh çok şükür. Hayırlı olsun inşallah.Canım transfer güzel geçti çok şükürr. Masaya yattığımda embriyolog geldi 2 tanesi istediği kalitede değilmiş. 1 tanesi iyi dedi.
Size 2 tane transfer etmeyi düşündük biz dedi. Ben de şimdi mi söylüyorsunuz eşimle bile konuşmadım ki ben bunu Hep 1 düşündük dedim1 tane transfer edelim digerleri de inşallah 5. Güne giderler dedim. Umarım en doğru kararı vermişimdir
2 tane kaldı ama 2. kalitedirler istediğim kalitede değiller Dedi. 5. Güne gidip gitmediklerine bakılacak umarım iyi olurOh çok şükür. Hayırlı olsun inşallah.geriye kaç tane kaldı?
Onlar için de hayırlısı inşallah. Benim tekrar başlamama var biraz. Bu ay histeroskopi filan olcam.2 tane kaldı ama 2. kalitedirler istediğim kalitede değiller Dedi. 5. Güne gidip gitmediklerine bakılacak umarım iyi olurSen başlamadın demi henüz yumurta geliştirmeye falan
Allah Yardımcın olsun inşallah en doğru zamanda en güzellerini nasip etsinOnlar için de hayırlısı inşallah. Benim tekrar başlamama var biraz. Bu ay histeroskopi filan olcam.
Hepimize inşallah.Allah Yardımcın olsun inşallah en doğru zamanda en güzellerini nasip etsin
Aradılar İkisi de gelişmemişOnlar için de hayırlısı inşallah. Benim tekrar başlamama var biraz. Bu ay histeroskopi filan olcam.
Üzülme canım sağlıksızdı demek ki en hayırlısı olmuş.Aradılar İkisi de gelişmemişhiç kalmadı elimizde
Öyle düşünmeye çalışıyorum..Üzülme canım sağlıksızdı demek ki en hayırlısı olmuş.
Rabbim kolaylık versin canım. Her geçen aşama bizi daha çok yaklaştırır bebeğimize inşallahPazartesi histeroskopi olacam.
İnşallah biizillah. Bundan dolayı her işlemde mutlu oluyorum ben. Allah kolaylaştırsın imtihanlarımızı.Rabbim kolaylık versin canım. Her geçen aşama bizi daha çok yaklaştırır bebeğimize inşallah
Rabbim kolaylaştırsın. Bu gördüğün tedaviler hayırlısıyla çocuğuna kavuşmaya vesile olsun Amin Amin Amin.Pazartesi histeroskopi olacam.
Çok balsın sen. Rabbim kalbinin güzelliğine göre versin hep.Rabbi
Rabbim kolaylaştırsın. Bu gördüğün tedaviler hayırlısıyla çocuğuna kavuşmaya vesile olsun Amin Amin Amin.