- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Ne aşamadasın sen ben çok banlıydım
Sabır imtihanındasın valla başlayamamakla. Hayırlısı bu demek ki.Haberim var takip ediyorum seni20 snde adetliyken gittim baslayacakstik ama basit kist oluşmuş o yüzden önümüzde ki aya kaldı. Vitaminlere devam
Sabır imtihanındasın valla başlayamamakla. Hayırlısı bu demek ki.Doğum kontrol hapı mı verdi yine?
Allah kavuştursun inşallah tez vakitte.Cyclo verdi yine. Doğru zamanda olsun sonucu pozitif olsunda beklerim napalim. Vitaminlere verdiğimiz para 4 bin oldu
Allah kavuştursun inşallah tez vakitte.
Allah razı olsun canımBenim 3 tanecik toplandığı halde ağrım olmuştu bi hayli. İnşallah hepsi çok kalitelidir ve döllenir.İçlerinde bebeklerin vardır inşallah.
Bana da bıçak saplanması gibi olmuştu ağrı.Allah razı olsun canıminşallah ya.. Böyle kabız gibi olan var mı acaba.. Karnımın alt kısmı resmen iptal ya
Aynen benimde bir de halsizlik var.. Umarım yarına geçer yaBana da bıçak saplanması gibi olmuştu ağrı.
Histeroskopi olcam canısı.merve çok uzun zaman oldu naptın? Ne zaman yeniden başlayacaksın belli mi?
Inşallah bu sefer olurHisteroskopi olcam canısı.sonra bir regl daha olup sonraki regle sanıyorum.
Ben çabalıyorum Allah en hayırlısını nasip eder inşallah.Inşallah bu sefer olur
Çok yordular seni bi adetin sökülmedi, üstüne histeroskopi derken. Inşallah değer Rabbim sabrının mükâfatını verir
Insallah canım. Şimdi ilaç falan kullanıyor musun? Histeroskopi ne zaman?Ben çabalıyorum Allah en hayırlısını nasip eder inşallah.
Şimdi regl bekliyorum. Sadece vitaminimi kullanıyorum.Insallah canım. Şimdi ilaç falan kullanıyor musun? Histeroskopi ne zaman?
Yazmayı unutmuşum. Reglden sonraki hafta oluyomuş.Insallah canım. Şimdi ilaç falan kullanıyor musun? Histeroskopi ne zaman?
Hadi hayırlısıyla atlat bunu da her şey daha güzel olacak inşallahYazmayı unutmuşum. Reglden sonraki hafta oluyomuş.
Amin inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor?Hadi hayırlısıyla atlat bunu da her şey daha güzel olacak inşallah
Merhaba aynı ilaçları bnde aldım ama nerdeyse 8000 TL tuttu sizinki baya uygun fiyatlı bize SGK karşılamıyor dedilerGELİŞMELERİ ÜSTE YAZACAĞIM İLK MESAJDA
Histeroskopi olacağım. Rahimde üstte kemerli yapı mevcut. Sonra ise saizen büyüme hormonu kullanacağım 2. tedavide ek olarak. Şu an plan bu şekilde. Belki birine fikir olur diye hsg görüntüsünü ekliyorum.
Eki Görüntüle 2767169
1. Tüp Bebek Tedavim Negatif Sonuçlandı.
Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Raporla aldım ben. Siz özelde başladıysanız direkt raporsuz öyle olmuştur.Merhaba aynı ilaçları bnde aldım ama nerdeyse 8000 TL tuttu sizinki baya uygun fiyatlı bize SGK karşılamıyor dediler
Her şey yolunda çok şükür. Sizlerin de güzel haberlerini alsam daha keyiflenecem sürekli dua ediyorum. Önce sen sonra tüm tedavi gorenler sonra herkese nasip etsin sırayla diyeAmin inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor?