- 4 Mart 2020
- 271
- 295
Sağol canımmm. Gidemiyoruz diye biliyorum. Doktor istiyo ya tahlili muayene girişi yapması lazım.merve Cimmm üzülme tatlim vardir herşeyde bir hayir ikincide inşallah iki bebegin birden tutunur sana
Kizlar dize bi soru adetliyken kan veriyoruz ya devlet hastanesinde randevu almadana gide biliyormuyuz...
Hmm tmm canimm sagolSağol canımmm. Gidemiyoruz diye biliyorum. Doktor istiyo ya tahlili muayene girişi yapması lazım.
Merhaba hamile kalmışsınız çok sevindim :) hangi drda tüp bebek yaptırdınız eşiniz bişey kullandı mı?Bizim de spermlerde sıkıntı var. Sayımız 56 milyon ama ileri hız 5 morfoloji 2. Dna hasar testi yaptırttım bende normal çıktı çok şükür ama tereddütlüyüm yumurtaları döller mi yeterli mi, biraz geriyor beni. Cip kullanılacakmış umarım faydası olur.
Sizin döllenme işlemi bitti sanırım, durumlar nasıl? Ne kadar yumurta toplanmıştı kaç tanesi döllendi?
Teşekkür ederimMerhaba hamile kalmışsınız çok sevindim :) hangi drda tüp bebek yaptırdınız eşiniz bişey kullandı mı?
Takviye olarak ne kullandı acabaTeşekkür ederim
Kayseri Semih zeki Uludağ da yaptırdık.
Eşim herhangi birşey kullanmadı tedavi aşamasında. Öncesinde takviye ve kürler kullanmıştı.
Aaaa hayırlı olsuuunTeşekkür ederim
Kayseri Semih zeki Uludağ da yaptırdık.
Eşim herhangi birşey kullanmadı tedavi aşamasında. Öncesinde takviye ve kürler kullanmıştı.
Eşim varikosel ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra 3 ay promen K, daha sonra 6 ay kadar da argifertil m kullandı.Takviye olarak ne kullandı acaba
Saol canım teşekkür ederim. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sana olsun.Aaaa hayırlı olsuuun
Evet haklısınız. TamamenBenim bu kadar yumurtam olmadı bunu yaşamadım ama burda çok duydum böyle şeyler. Her şey mükemmel olsa da olabilir. Sebep aramayın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ama amh çok yüksek. Benimkinin 21 katı. Bu pko görüntüsü olmasa da pko değeridir.
Evet haklısınız böyle görünse de ultrasonda bu kadar yüksek görünmüyor. Doktor hormonları algılayan reseptörlerde moleküler düzeyde genetik bir sıkıntı olabilir demişti. Cevabınız için teşekkür ederimBenim bu kadar yumurtam olmadı bunu yaşamadım ama burda çok duydum böyle şeyler. Her şey mükemmel olsa da olabilir. Sebep aramayın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ama amh çok yüksek. Benimkinin 21 katı. Bu pko görüntüsü olmasa da pko değeridir.
Peki fsh kaç?Evet haklısınız. Tamamen
Evet haklısınız böyle görünse de ultrasonda bu kadar yüksek görünmüyor. Doktor hormonları algılayan reseptörlerde moleküler düzeyde genetik bir sıkıntı olabilir demişti. Cevabınız için teşekkür ederim
Onu şu an pek hatırlayamasam da doktor normal demişriPeki fsh kaç?
Selamlar, labratuar bukadar ayrıntı veriyor mu cidden? bana sadece 6 yumurta olgunlaştı, 4 ü döllendi, fazla yumurta olmadığı için 5 güne gitmesini beklemiycez dondurucaz dedi kapattı. Bu 8 hücreli 7 hücreli vs... ne demekmiş ki bunlar? Sonra tekrar konuşabildinmi doktoruna?Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
Merhaba, evet detaylı bilgi alabiliyordum direkt doktorum arıyordu beni. Bazen 3. Gün bazen de 5. Gün donduruyorlar sanırım duruma göre. Hepimiz umarım güzel sonuçlar alırız.Selamlar, labratuar bukadar ayrıntı veriyor mu cidden? bana sadece 6 yumurta olgunlaştı, 4 ü döllendi, fazla yumurta olmadığı için 5 güne gitmesini beklemiycez dondurucaz dedi kapattı. Bu 8 hücreli 7 hücreli vs... ne demekmiş ki bunlar? Sonra tekrar konuşabildinmi doktoruna?
Ne zman başlıyorsun aynı doktorla mıYeni bir tedavi planımız var ilk mesaja yazdım. Gelişmeleri ilk mesaja da yazmaya karar verdim.
Evet aynı doktorla canım. Çift embriyo olur da şansım artar ümidiyle değiştirmiyorum açıkcası. Memnunum. Şimdi regl bekliyorum. Reglden sonra oluyomuş histeroskopi. Sonra bir regl dinlenme diğer regle tedavi başlar diye düşünüyorum.Ne zman başlıyorsun aynı doktorla mı