Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

merve Cimmm üzülme tatlim vardir herşeyde bir hayir ikincide inşallah iki bebegin birden tutunur sana

Kizlar dize bi soru adetliyken kan veriyoruz ya devlet hastanesinde randevu almadana gide biliyormuyuz...

merve Cimmm üzülme tatlim vardir herşeyde bir hayir ikincide inşallah iki bebegin birden tutunur sana

Kizlar dize bi soru adetliyken kan veriyoruz ya devlet hastanesinde randevu almadana gide biliyormuyuz...
Sağol canımmm. Gidemiyoruz diye biliyorum. Doktor istiyo ya tahlili muayene girişi yapması lazım.

Merhaba hamile kalmışsınız çok sevindim :) hangi drda tüp bebek yaptırdınız eşiniz bişey kullandı mı?

Merhaba hamile kalmışsınız çok sevindim :) hangi drda tüp bebek yaptırdınız eşiniz bişey kullandı mı?
Teşekkür ederim
Kayseri Semih zeki Uludağ da yaptırdık.
Eşim herhangi birşey kullanmadı tedavi aşamasında. Öncesinde takviye ve kürler kullanmıştı.

Evet haklısınız. Tamamen
Evet haklısınız böyle görünse de ultrasonda bu kadar yüksek görünmüyor. Doktor hormonları algılayan reseptörlerde moleküler düzeyde genetik bir sıkıntı olabilir demişti. Cevabınız için teşekkür ederim

Peki fsh kaç?

Selamlar, labratuar bukadar ayrıntı veriyor mu cidden? bana sadece 6 yumurta olgunlaştı, 4 ü döllendi, fazla yumurta olmadığı için 5 güne gitmesini beklemiycez dondurucaz dedi kapattı. Bu 8 hücreli 7 hücreli vs... ne demekmiş ki bunlar? Sonra tekrar konuşabildinmi doktoruna?

Merhaba, evet detaylı bilgi alabiliyordum direkt doktorum arıyordu beni. Bazen 3. Gün bazen de 5. Gün donduruyorlar sanırım duruma göre. Hepimiz umarım güzel sonuçlar alırız.

Bir de sorunuza ek olarak. Embriyolar ilk başta önce 2 sonra 4 daha sonra 8 en son ise blastosist aşamasına kadar geliyor bildiğim kadarıyla.

Kızlar bende bugun kontrole gittim.. İğnelerin 10.günü 5 yumurta gördüler en büyüğü 17mm.. E2 de 948 çıktı.. Nasıl kızlar iyi mi bu E2 değeri neyi ifade ediyor..

Ne zman başlıyorsun aynı doktorla mı
Evet aynı doktorla canım. Çift embriyo olur da şansım artar ümidiyle değiştirmiyorum açıkcası. Memnunum. Şimdi regl bekliyorum. Reglden sonra oluyomuş histeroskopi. Sonra bir regl dinlenme diğer regle tedavi başlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…