Benim bu kadar yumurtam olmadı bunu yaşamadım ama burda çok duydum böyle şeyler. Her şey mükemmel olsa da olabilir. Sebep aramayın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ama amh çok yüksek. Benimkinin 21 katı. Bu pko görüntüsü olmasa da pko değeridir.Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
Canım hayrlısı olsun inşallah rapor çıkarmak uzun sürüyor muBanlıydım. Konuma yeni yazıyorum. 1. Tüp bebek tedamiz negatif sonuçlandı. Henüz regl tam bitmedi. Bitince muayene olacağım. Sonrasına karar vereceğim. Önce yine rapor çıkarmam lazım yeni tedavi için bu bir kaç ayımı alabilir yine.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Değil aslında da geçen sefer spermiyogram aşırı yoğundu mesela bi kaç hafta bekledik. Bir de bu aydan geçti mesela diğer aya reglin 3. Günü test verilecek filan derken.. Bir de yalovadan kocaeliye gidiyorum ya denk gelmiyo üstüste.Canım hayrlısı olsun inşallah rapor çıkarmak uzun sürüyor mu
Anladım canım inşallah sorunsuz şekilde halledersin. Lütfen bir daha ban yemeDeğil aslında da geçen sefer spermiyogram aşırı yoğundu mesela bi kaç hafta bekledik. Bir de bu aydan geçti mesela diğer aya reglin 3. Günü test verilecek filan derken.. Bir de yalovadan kocaeliye gidiyorum ya denk gelmiyo üstüste.
Allah razı olsun. Ban yememeyi deniyorum.Anladım canım inşallah sorunsuz şekilde halledersin. Lütfen bir daha ban yeme
İyiyiz çok şükür canım yani inşallah öyledir Bayadır gitmedim muayneyeAllah razı olsun. Ban yememeyi deniyorum.
Siz nasılsınız bebenle?
Gelişmeleri bana da yaz. İnşallah her şey yolunda gider hep.İyiyiz çok şükür canım yani inşallah öyledir Bayadır gitmedim muayneye
Negatif diye yazmışlardı ama ben bi sürpriz yapacağını bekliyordum. Banın kalkınca altına hamilelik imzasını görmeyi düşünüyordum.Banlıydım. Konuma yeni yazıyorum. 1. Tüp bebek tedamiz negatif sonuçlandı. Henüz regl tam bitmedi. Bitince muayene olacağım. Sonrasına karar vereceğim. Önce yine rapor çıkarmam lazım yeni tedavi için bu bir kaç ayımı alabilir yine.
Teşekkür ederim.Negatif diye yazmışlardı ama ben bi sürpriz yapacağını bekliyordum. Banın kalkınca altına hamilelik imzasını görmeyi düşünüyordum.
İlk denemeni yapmış oldun, bu yolda yıllarca çabaladıktan sonra pozitif sonuç alan çok kişi biliyorum. İnşallah 2. Denemende güzel haberler verirsin. Eşinede sanada Allahım bol sabır versin.
Bir gün Bizde anne olacağız
Yazarım canım. Amin canım inşallah Allah razı olsunGelişmeleri bana da yaz. İnşallah her şey yolunda gider hep.
Dondurulmş yumurtan yoktu demiBanlıydım. Konuma yeni yazıyorum. 1. Tüp bebek tedamiz negatif sonuçlandı. Henüz regl tam bitmedi. Bitince muayene olacağım. Sonrasına karar vereceğim. Önce yine rapor çıkarmam lazım yeni tedavi için bu bir kaç ayımı alabilir yine.
canımmm hoşgeldnnnn hiç canını sıkmaaaa herşey güzel olacak demek hala zamanı degilmiş yeni tedavinde herşey gönlünce olsunBanlıydım. Konuma yeni yazıyorum. 1. Tüp bebek tedamiz negatif sonuçlandı. Henüz regl tam bitmedi. Bitince muayene olacağım. Sonrasına karar vereceğim. Önce yine rapor çıkarmam lazım yeni tedavi için bu bir kaç ayımı alabilir yine.
Yok canım.Dondurulmş yumurtan yoktu demi
Bnide korku saldı işte iki yumurtam cıkmştı birini iyi kalite dye verdiler digeri dondurulacak kaltede değl deyip imha ettiler. Olmazsa şayett bnmde bastan baslamam gerekecekYok canım.
Oldun mu sen transfer? Hayırlısı olsun. İnşallah tekrar uğraşmazsın.Bnide korku saldı işte iki yumurtam cıkmştı birini iyi kalite dye verdiler digeri dondurulacak kaltede değl deyip imha ettiler. Olmazsa şayett bnmde bastan baslamam gerekecek
Evet bebegm hemde 31 aralıktaOldun mu sen transfer? Hayırlısı olsun. İnşallah tekrar uğraşmazsın.
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.Evet bebegm hemde 31 aralıkta3. Gün transferi
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebeğim. Mücadeleye devam.merve cnm hoşgeldin. Cok üzüldüm ama herşey olucağına varıyor malesef demekki zamanı değilmiş.. Ins en güzel zamanda kavuşursun mucizene
Tsk ederm cnm hep birlkte güzel haberler vericz insallahHayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.