Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Anladım canım hayrlısı olsun inşallah. Histeroskopi neden istedi peki

Anladım canım hayrlısı olsun inşallah. Histeroskopi neden istedi peki
Çıkıntı var rahimde üstte bunu tam iğnelere başladığımız gün söylemişti. İlla ol demedi ben olmak istedim. Hem çizik de tutunmayı arttırıyo ya.

Çıkıntı var rahimde üstte bunu tam iğnelere başladığımız gün söylemişti. İlla ol demedi ben olmak istedim. Hem çizik de tutunmayı arttırıyo ya.
Evet canım öyle söylüyorlar. Güzel olacak herşey inşallah ayrıca bu nasıl ban yemektir birilerine ana avrat soy sop dümdüz gidiyor musun bacım sen bu kadar geç geliyorsun

Evet canım öyle söylüyorlar. Güzel olacak herşey inşallah ayrıca bu nasıl ban yemektir birilerine ana avrat soy sop dümdüz gidiyor musun bacım sen bu kadar geç geliyorsun
Aslaa biliyosun. Edebimlen yerim yedikçe uzuyo. Çok yediğim için artık böyle. her seferinde ekleniyo.

Ben de kız hissediyorum bebeni. Sağlıkla gelsin inşallah.

Hangi hastaneye gidiyorsunuz

Kızlar salı yumurta toplamam var.. 4 5 yumurta var gelişen..e2 değeri de 1404 çıktı.. Bu hormonun tedavideki görevi nedir.. Değerim iyi mi acaba ne anlama geliyor

Kızlar salı yumurta toplamam var.. 4 5 yumurta var gelişen..e2 değeri de 1404 çıktı.. Bu hormonun tedavideki görevi nedir.. Değerim iyi mi acaba ne anlama geliyor
Yumurtlama deöneminde yükselen bi hormon. Şimdi de birden çok olduğundan bu kadar yüksek. Bende bakılmamıştı buna. Şimdi artık hiç bir şey düşünmemelisin.

Yumurtlama deöneminde yükselen bi hormon. Şimdi de birden çok olduğundan bu kadar yüksek. Bende bakılmamıştı buna. Şimdi artık hiç bir şey düşünmemelisin.
Tesekkür ederim canım.. Ahh keske öyle olsa.. Hep bir stress hep bir düşünce..önceden yumurtalar gelişecek mi diye stress yapardım çok şükür gelişti şimdi de kaliteli olur mu döllenme olur mu diye stress yaptım.. Hayırlısı allahtan bakalım

Opudan sonra yaşamıştım ben asıl stresi. Döllenecek mi ilerleyrcek mi diye. İnşallah sonucun harika olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…