Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

İyiyim 3. Gün embryondan malwsef negatf sonc aldm hasta olunca da ilncisine basladm iğneler git geller hatta bugn yumurtam bile toplandı
Aaaa bu ne hız maşallah. Başlayamıyodun taa ilk zamanlar Şimdi 2.ye benden önce mi geçtin Ne zaman oldu bunlar ya. Sen ne zaman transfer olmuştun?

Aaaa bu ne hız maşallah. Başlayamıyodun taa ilk zamanlar Şimdi 2.ye benden önce mi geçtin Ne zaman oldu bunlar ya. Sen ne zaman transfer olmuştun?
18 Aralık ilk başladığım tarihi 28 Aralık toplam oldu 31 Aralık transferim oldu 12 Ocak negatif aldım 14 Ocak regli oldum 15 Ocak ilk muayeneye gittim ve ilaçlarıma başladım yumurtalar çok hızlı gelişmiş dedi bugün de toplamam oldu

Aa hiç dinlenmeden. Hadi hayırlı olsun. Kaç yumurta toplandı?

Yaa tani amaçlami yapilacak yoksa bir sıkıntımı vardı kaçırmışım ben aralari
Bak ilk mesaja hsg ekledim. Üstte kemerli yapı var rahimde. Hafif kalp. Ve ben bunu ilk iğnelere başladığım gün öğrendim önceki doktorlar hiç söylemedi. Bu da illa ol demedi ama benim zaten yumurta az. Riske atmak istemiyorum.

Hayırlara vesile olur inşallah şifa olur sana. Benimde hsg cektirmem lazim ama burada 2500tl fiyat veriyorlar vicdansizlar

Canım bende şimdi baktım da sanki eğrilik de var gibi bana mı öyle geldi acaba

Banada sola dogru egik gibi geldi ama yatış pozisyonuyla alakali olabilir diye dusundum
Canım sanmıyorum pek ya yatış pozisyonun da orada Eğim olmaz gibi tabi kesin de bilgim yok ama Eğim var belli yani. Sorun teşkil eder mi acaba

Banada sola dogru egik gibi geldi ama yatış pozisyonuyla alakali olabilir diye dusundum

Canım sanmıyorum pek ya yatış pozisyonun da orada Eğim olmaz gibi tabi kesin de bilgim yok ama Eğim var belli yani. Sorun teşkil eder mi acaba
Eğimle ilgili bir şey demediler. Bir de bi kaç görüntü var elimde ben en net tepeyi göstereni ss aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…