Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?
Benim bu kadar yumurtam olmadı bunu yaşamadım ama burda çok duydum böyle şeyler. Her şey mükemmel olsa da olabilir. Sebep aramayın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ama amh çok yüksek. Benimkinin 21 katı. Bu pko görüntüsü olmasa da pko değeridir.

Banlıydım. Konuma yeni yazıyorum. 1. Tüp bebek tedamiz negatif sonuçlandı. Henüz regl tam bitmedi. Bitince muayene olacağım. Sonrasına karar vereceğim. Önce yine rapor çıkarmam lazım yeni tedavi için bu bir kaç ayımı alabilir yine. 🤗
Hakkımızda hayırlısı olsun. 🤲🏻
Canım hayrlısı olsun inşallah rapor çıkarmak uzun sürüyor mu

Canım hayrlısı olsun inşallah rapor çıkarmak uzun sürüyor mu
Değil aslında da geçen sefer spermiyogram aşırı yoğundu mesela bi kaç hafta bekledik. Bir de bu aydan geçti mesela diğer aya reglin 3. Günü test verilecek filan derken.. Bir de yalovadan kocaeliye gidiyorum ya denk gelmiyo üstüste. 🤗

Değil aslında da geçen sefer spermiyogram aşırı yoğundu mesela bi kaç hafta bekledik. Bir de bu aydan geçti mesela diğer aya reglin 3. Günü test verilecek filan derken.. Bir de yalovadan kocaeliye gidiyorum ya denk gelmiyo üstüste. 🤗
Anladım canım inşallah sorunsuz şekilde halledersin. Lütfen bir daha ban yeme 🤗

Banlıydım. Konuma yeni yazıyorum. 1. Tüp bebek tedamiz negatif sonuçlandı. Henüz regl tam bitmedi. Bitince muayene olacağım. Sonrasına karar vereceğim. Önce yine rapor çıkarmam lazım yeni tedavi için bu bir kaç ayımı alabilir yine. 🤗
Negatif diye yazmışlardı ama ben bi sürpriz yapacağını bekliyordum. Banın kalkınca altına hamilelik imzasını görmeyi düşünüyordum.
İlk denemeni yapmış oldun, bu yolda yıllarca çabaladıktan sonra pozitif sonuç alan çok kişi biliyorum. İnşallah 2. Denemende güzel haberler verirsin. Eşinede sanada Allahım bol sabır versin.
Bir gün Bizde anne olacağız 🥰🌷

Negatif diye yazmışlardı ama ben bi sürpriz yapacağını bekliyordum. Banın kalkınca altına hamilelik imzasını görmeyi düşünüyordum.
İlk denemeni yapmış oldun, bu yolda yıllarca çabaladıktan sonra pozitif sonuç alan çok kişi biliyorum. İnşallah 2. Denemende güzel haberler verirsin. Eşinede sanada Allahım bol sabır versin.
Bir gün Bizde anne olacağız 🥰🌷
Teşekkür ederim. 🥰 En hayırlı zaman ne zaman ise o zaman buyursun gelsinler. 🤗 Biz çabalamaya devam. 💪🏻

Dondurulmş yumurtan yoktu demi😔

canımmm hoşgeldnnnn hiç canını sıkmaaaa herşey güzel olacak demek hala zamanı degilmiş yeni tedavinde herşey gönlünce olsun :dua: :dua: :KK200:

Bnide korku saldı işte iki yumurtam cıkmştı birini iyi kalite dye verdiler digeri dondurulacak kaltede değl deyip imha ettiler. Olmazsa şayett bnmde bastan baslamam gerekecek😣
Oldun mu sen transfer? Hayırlısı olsun. İnşallah tekrar uğraşmazsın. 🤗

merve merve cnm hoşgeldin. Cok üzüldüm ama herşey olucağına varıyor malesef demekki zamanı değilmiş.. Ins en güzel zamanda kavuşursun mucizene😍

X