Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Yaaa üzüldüm inşallah bidakine positif görür mervecim canim benim Allah sana ve eşine saglik verin önemli olan o

Reactions: H M
olup olmadıgını bilmiyorum embryolıg yumurta toplama günü spermlerle ilgili bilgi vermedi ama sayı artmamışte.
cok şükür tedavimiz olumlu gercekşelti
Sukur tatlm.ne.kadarlik bebisn smdi doktrun kimdi kuzum

Merhaba kızlar, umarım herkes bu süreçten yüzü gülerek çıkar. Benim de sormak istediğim bir konu var. İlk tüp bebek denemem. Benim geçtiğimiz perşembe (31 Aralık) 18 yumurtam toplandı, 10 tanesi olgundu. Cuma günü 2 hücreli yapıda 6 tanesi döllendi. Cumartesi 4 tane iyi kalite denildi, 2 tanesi de 2 hücreli denildi. Bugün ise 8 hücreli yapıda görmek isterdik ama bir tanesi 7 hücreli, bir tanesi 6 hücreli, bir tanesi 5 hücreli dedi. Diğerlerinin gelişimi durmuş. Henüz 2 gün daha var dedi. 5. Güne çıkan olmazsa dondurma işlemi olmayacakmış. Çok moralim bozuldu ... böyle bir şey yaşayan var mı?

Cnm sorun meydi tam olarak esindemi veya sendemi ve ims uygulamslarmi ne gbi islemler uygulanmis solendimi

Cnm sorun meydi tam olarak esindemi veya sendemi ve ims uygulamslarmi ne gbi islemler uygulanmis solendimi
Canım ben polikistik over görünümü vardı, adet olmuyordum ilaçsız, klomen alerjisi olunca bir de sağ tüp tıkalı olunca aşılama da tutmayınca tüp bebek yapalım dedik. Eşimde herhangi bir problem yok canım. Ne gibi işlemler uygulandı söylenmedi kuzum.

Bu arada yumurta rezervim falan iyi çıktı. Ben de neden böyle oldu bilmiyorum. Yarın akşam tekrar haber edecek doktorum

Banlıydım. Konuma yeni yazıyorum. 1. Tüp bebek tedamiz negatif sonuçlandı. Henüz regl tam bitmedi. Bitince muayene olacağım. Sonrasına karar vereceğim. Önce yine rapor çıkarmam lazım yeni tedavi için bu bir kaç ayımı alabilir yine.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…