Canım gazlı bşey tüketme aşırı şekerli tatlı paketli bşey yeme bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyormuş. Tuzlu yiyorsan biraz azalt kullandığımız ilaçlar tansiyon yüksekliği yapabiliyormuş Ve iğnelerini saatinde yap saatini şaşma asla canımBenim çok saçma sapan bi düzenim var sen kesinlikle yapmamam gerekenleri söyle bana.
Paketlileri çıkarayım.Canım gazlı bşey tüketme aşırı şekerli tatlı paketli bşey yeme bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyormuş. Tuzlu yiyorsan biraz azalt kullandığımız ilaçlar tansiyon yüksekliği yapabiliyormuş Ve iğnelerini saatinde yap saatini şaşma asla canım
İnşAllah canım hayırlısı olsun hakkında herşey güzel olcak bol su tüketPaketlileri çıkarayım.zaten tuzlu olmaz benim yemekler. Saatlere uyarım inşallah.
Amin tatlı anne.İnşAllah canım hayırlısı olsun hakkında herşey güzel olcak bol su tüket
Canım yarın kese için gideceğim işte inşallah görebilirim heycanlıyım korkuyorumAmin tatlı anne.sende durumlar nasıl?
Ayy inşallah mercimeğinin fotoğrafıyla gel banaCanım yarın kese için gideceğim işte inşallah görebilirim heycanlıyım korkuyorum
İnşAllah canım atarım gelinceAyy inşallah mercimeğinin fotoğrafıyla gel bana
Korkma gülüm ya. Bi şey olmaz inşallah. 2 kez kan verdin di mi?İnşAllah canım atarım gelincedış gebelikten boş gebelikten korkuyorum
3 kez verdim doktor gerek yok dedi canm sonra işteKorkma gülüm ya. Bi şey olmaz inşallah. 2 kez kan verdin di mi?
Tamam canım. Ay yarın herkes için önemli gün.3 kez verdim doktor gerek yok dedi canm sonra işte
Amin canım Gerçekten öyle yarını bekleyen çok kişi var canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahTamam canım. Ay yarın herkes için önemli gün.inşallah herkes güzel haberlerle döner foruma.
Emek hoca prof muydu ya ben bilmiyordum vallaİkisi de prof da emek hoca eray için brnim hocam dedi. Bence de devlette olmamak bu dönemde ekstra iyi oldu inşallah.
Profdu canım. Neyse o artık başkasının profu olduEmek hoca prof muydu ya ben bilmiyordum vallatabiki iyi oldu sonu da güzel olur inşallah
Canım randevu saatine daha çok evdeyimAhsen555 naptın balım?
Ne tatlı heyecanlar. Kaçta randevun?Canım randevu saatine daha çok evdeyim
Saat 16 da canımNe tatlı heyecanlar. Kaçta randevun?
Benim de 18.00 senin güzel hanerini alıp da gideyim inşallah randevuyaSaat 16 da canım