Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Hadi hayırlısı canım . Adetin nasıl . Benim ki bitti 5 . Günden itibaren artmisti
Pazar coştu o coştuğu günü 1 sayıyolarmış. Pazartesi de rajim kalınlığı 5.8di. Daha ince olması gerekiyomuş çarşambaya verdiler randevu bakalım.

Pazar coştu o coştuğu günü 1 sayıyolarmış. Pazartesi de rajim kalınlığı 5.8di. Daha ince olması gerekiyomuş çarşambaya verdiler randevu bakalım.

Sevindim canım senin adına. Inşallah güzel olumlu sonuçlar alırsın. Özelde ne kadar hastane ücreti toplam olarak

iğne tedavisine baslayınca benim rahim 3,5 du iyi dedi doktor sökğlmüş.
ondam önceki ay sökülmedim bir ay yasmin verdi eray hoca.
eray hoca biraz soguktur hemen korkma olur mu ben bunu bilerek gittim . ama işinde iyi .

merve kahve çok tüketiyorsan günde 1 indir bana kalırsa hiç içme benim doktor çok üstüne basa basa söylerdi kahve ve light ürünler yasak diye

iğne tedavisine baslayınca benim rahim 3,5 du iyi dedi doktor sökğlmüş.
ondam önceki ay sökülmedim bir ay yasmin verdi eray hoca.
eray hoca biraz soguktur hemen korkma olur mu ben bunu bilerek gittim . ama işinde iyi .
Ben de geçen ay sökülemedim hap kullandım umuttepede. Ama bu ay da yine lekelenmeli başladı o da beni çok strese soktu. Bakalım inşallah yarın ideladir her şey. Korkmam inşallah ya. Ben çok sıcağımdır enerjim ona geçsin inaşallah

hehe yarın eray hocayı görünce gene konuşalım bu konuyu :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…