Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

eger
İkisine de sarılmak nasip olur inşallah.
Bu senin isteğine göre yapıldı di mi? Yani yaş ya da merkez kararı var mı bu konuda?
fazla embryon olursa ki inş olur eray hoca koyuyor 2 . ama sen ben asla ikiz istemiyorum dersen koymaz :)
benim bey istedi . benim de cook eskilerden hep dilimdeydi ikizimiz olacak gibi hissediyorum diye tabi o zaman cocukla ilgili sıkıntımız olacagıbı bilmiyordum öyle hayal ediyordum.
rabbim nasip etsin inş ikisni de ama ikiz gebelikte zor bir sürec . yasayıp görecegiz rabbim dogrusunu kararlar

Benim bey de ister bayılır ikizlere. Hatta tee klomen kullanırken 2 yumurtam olduğundaki o gözlerindeki parlamayı unutmuyorum. İnşallah en önce hayırlısı tabi.

Merhaba hanımlar. Öncelikle umarım herkes hayırlısıyla evladına kavuşur. Yarın opum var. Bugün kasıklarım iyice hareketli artık toplasınlar da rahatlasam modundayım:)) normaldir diye düşünüyorum. Transfer hemen olmayacak önce histereskopi yapıcaz o arada dinlenecek ondan sonra transfer dedi doktorum. Sizlerin nasıl taze transfer mi donmuş mu?

Ben hiç bilmiyorum. Bugün iğnelerimin 2. Günüydü. Duruma göre karar verilir sanırım. Pko mu var ki öyle hareketli acaba? inşallah çok çok kaliteli yumurtalar toplanır.

Gelişmelerimi konuma tam yazmamışım.

Bugün iğnelerle 2. Günümdü. Gayet iyi vurduğumu düşünüyorum. 225 ml Gonal F ve 150 ml Merional kullanıyorum. Sanki kasıklarımda birazcık ağrılar var gibi. İnşallah çok güzel ve kaliteli yumurtalarım olur.

Bugün 3. Günümdü iğnelerle. Birazcık kızardı ve birer minik damla kan çıktı. İyi gidiyorum bence.
Hatta sabah olsa da iğnelerimi yapsam güzel günler yaklaşsa diye sabırsızlanıyorum.

Bugün 3. Günümdü iğnelerle. Birazcık kızardı ve birer minik damla kan çıktı. İyi gidiyorum bence.
Hatta sabah olsa da iğnelerimi yapsam güzel günler yaklaşsa diye sabırsızlanıyorum.
Merhaba, hayırlı olsun tedaviniz
Aramızda bir gün var, benim de iğnelerimin 3. Günü bugün. Bende gonal f ve menopur kullanıyorum. Kontrole ne zaman gideceksin? Bir de tedaviye başladığınız da muayene de kaç yumurtan çıktı?

Hayırlı olsun size de. pazartesi kontrolüm. Solda 2 sağda 1 göründü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…