Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Benim 5. Gün pazartesiye denk geldiği için sanırım gelirken yanında getir dediler. Onun nasıl yapıldığını da anlatmadılar kafam karışmasın diye. Oda mı göbekten yapılıyor?
Evet. Bana youtubeda çok güzel anlatımı var dedi. İzledim diğerlerinden farklı değil. Bi arkadaş omun iğnesi daha büyük honalfınkilerle yapıyorum demişti. tugce9192 sen demiştin di mi? Doğru hatırlıyorum. Var mı bi taktiği bunun?

canım ben. cetrotide ignesi daha yogun ilac veriyor diye. ilacı karıstırdıktan sonra gonalf için olan ince igneler var ya ml ml gösteren tüm ilacı ona alıyordu eşim. tam tüm ignenin ml inş dolduruyor. onla yavas yavas vuruyordu.
cetrotide ignesinin karısınca daha kalın oldugu için ilac yogun bir sekilde geliyor yakıyor

Onu merionalde yaşıyorum birazcık. Bütük enjeksiyon aldım küçük uç taktım o birazcık yakıyo sanki. Onu da gonalfın enjeksiyonuyla yapabilirsin dediler ama o zaman da sonuna kadar dolduruyosun ya ben öyle beceremedim. Bi de onla merionalin şişeden ilacı çekmek zor oldu. Cetrotide enjeksiyonu tamamen dolduruyo mu?

Benim gonal f kalem şeklinde, onunla olmaz sanırım.

tamamen dolduruyor .
eşim yapıyordu benim evet biraz zor ama yapıyordu eşim. canının acımaması daha önemli cnm . merional i kullanmadım ben ona bişey diyemem:)

Merhaba bende ocak ayında kısmetse tüp bebeğe başlıyorum... Benim de amh 0808.. Acaba iğneler dısında yumurta kalitesini arttırmak için hormon takviyesi de veriyorlar mı? Yoksa sadece büyütmek için iğne mi? Rahimi gebeliğe hazırlamak için ilaçlar da veriliyor mu?

Bana yumurta kalitesi için prowomen verildi takviye. İğneler direkt fsh hormonu zaten. Ekstra bir şey yok.

Bana yumurta kalitesi için prowomen verildi takviye. İğneler direkt fsh hormonu zaten. Ekstra bir şey yok.
İğnelerle beraber mi kullanıyorsunuz yoksa 2 3 ay öncesinden mi verdi doktorunuz acaba.. İnş kaliteli yumoslarınız olur da sizde de can bulur

İğnelerle beraber mi kullanıyorsunuz yoksa 2 3 ay öncesinden mi verdi doktorunuz acaba.. İnş kaliteli yumoslarınız olur da sizde de can bulur
Tedaviden 15 gün önce başlamış olacaktım tedavi ertelendi. Ben de ilk kutuyu düzensiz kullandım açıkçası 1.5 ayda 1 kutu kullandım. Şimdi iğnelerle beraber yeni kutuya başladım.
Allah razı olsun hepimizin inşallah.

Amin inşallah canım acaba prowomeni kendim de alsam kullansam nasıl olur.. Zeynel kamil de tedavi görüyorum orası zaten böyle seyler hiç vermiyor.. Yan etkisi olur mu acaba.. Baya iyi yorumlar var ilaç hakkında

Amin inşallah canım acaba prowomeni kendim de alsam kullansam nasıl olur.. Zeynel kamil de tedavi görüyorum orası zaten böyle seyler hiç vermiyor.. Yan etkisi olur mu acaba.. Baya iyi yorumlar var ilaç hakkında
Ben sorun olacağını hiç sanmıyorum. Zaten reçete edilen bir şey değil takviye vitamin. Bana geçen ay öneren proftu. Bu ay başka doktora geçtim yine prof bu da bunu kullan dedi. Kullanıyordum zaten dedim iyi dedi.

Aynen bakalım bende alayım nette 30lu olarak 250 TL yazıyor.. Eczane fiyatı nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…