- 13 Ocak 2020
- 44.414
- 166.844
- 33
Zor olsun sonu güzel olsun.Hayırlısıyla geçer gider inşallah tedavin canımzor ama dayanıyoruz herşey bebiş için hep öyle düşün Allah sabrı veriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor olsun sonu güzel olsun.Hayırlısıyla geçer gider inşallah tedavin canımzor ama dayanıyoruz herşey bebiş için hep öyle düşün Allah sabrı veriyor.
Aynen öyle canım inşallahZor olsun sonu güzel olsun.
Evet canım. Yarın randevum var inşallah başlarız iğnelere. Özele geçtik.merve gittin mi canım doktora
Evet canım. Yarın randevum var inşallah başlarız iğnelere. Özele geçtik.
Pazar coştu o coştuğu günü 1 sayıyolarmış. Pazartesi de rajim kalınlığı 5.8di. Daha ince olması gerekiyomuş çarşambaya verdiler randevu bakalım.Hadi hayırlısı canım . Adetin nasıl . Benim ki bitti 5 . Günden itibaren artmisti
Pazar coştu o coştuğu günü 1 sayıyolarmış. Pazartesi de rajim kalınlığı 5.8di. Daha ince olması gerekiyomuş çarşambaya verdiler randevu bakalım.
iğne tedavisine baslayınca benim rahim 3,5 du iyi dedi doktor sökğlmüş.Pazar coştu o coştuğu günü 1 sayıyolarmış. Pazartesi de rajim kalınlığı 5.8di. Daha ince olması gerekiyomuş çarşambaya verdiler randevu bakalım.
İlaç hariç onbine yaklaşacak.Sevindim canım senin adına. Inşallah güzel olumlu sonuçlar alırsın. Özelde ne kadar hastane ücreti toplam olarak
İlaç hariç onbine yaklaşacak.
Ben de geçen ay sökülemedim hap kullandım umuttepede. Ama bu ay da yine lekelenmeli başladı o da beni çok strese soktu. Bakalım inşallah yarın ideladir her şey. Korkmam inşallah ya. Ben çok sıcağımdır enerjim ona geçsin inaşallahiğne tedavisine baslayınca benim rahim 3,5 du iyi dedi doktor sökğlmüş.
ondam önceki ay sökülmedim bir ay yasmin verdi eray hoca.
eray hoca biraz soguktur hemen korkma olur mu ben bunu bilerek gittim . ama işinde iyi .
Yok balım ben çay insanıyım.merve kahve çok tüketiyorsan günde 1 indir bana kalırsa hiç içme benim doktor çok üstüne basa basa söylerdi kahve ve light ürünler yasak diye
Çay da açık olsun 2 olsunYok balım ben çay insanıyım.
Aynen öyle ya sırf keyfi uçuk fiyatlar çıkaran yerler var bence de iyi bu fiyat.Benim gittiğim hastane izmirde 9000 alıyor ek masrafı çıkmazsa tabi hemen hemen aynı . Inşallah olumlu sonuçlar alirizda giden para olsun
Bu beni üzer tatlı kız. En demlisinden içerim 3 içerimÇay da açık olsun 2 olsun
hehe yarın eray hocayı görünce gene konuşalım bu konuyu :):):)Ben de geçen ay sökülemedim hap kullandım umuttepede. Ama bu ay da yine lekelenmeli başladı o da beni çok strese soktu. Bakalım inşallah yarın ideladir her şey. Korkmam inşallah ya. Ben çok sıcağımdır enerjim ona geçsin inaşallah
Yaaa bi bakıyomuşum adam cem yılmaza dönmüş.hehe yarın eray hocayı görünce gene konuşalım bu konuyu :):):)
Ah bende öyleydim canım açık içiyorum bşey anlamıyorum en iyisimi hiç içmiyorumBu beni üzer tatlı kız. En demlisinden içerim 3 içerim
Benim çok saçma sapan bi düzenim var sen kesinlikle yapmamam gerekenleri söyle bana.Ah bende öyleydim canım açık içiyorum bşey anlamıyorum en iyisimi hiç içmiyorum