- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.174
- 28
Ah ağzından bal damlıyor canım inşallah güzel haber verebilirimBenim de 18.00 senin güzel hanerini alıp da gideyim inşallah randevuya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ağzından bal damlıyor canım inşallah güzel haber verebilirimBenim de 18.00 senin güzel hanerini alıp da gideyim inşallah randevuya
valla otelde oturaraj uzanıylrum arada yuruyorum. bi 5 dk önce iki kere kasıgımın ortasına kramp girdi inş hayırlı bişidir . birazdan da yola cıkıcaz:)tugce9192 ne durumdasın?
Kaç tane aldın bebe?valla otelde oturaraj uzanıylrum arada yuruyorum. bi 5 dk önce iki kere kasıgımın ortasına kramp girdi inş hayırlı bişidir . birazdan da yola cıkıcaz:)
2 tane aldım cnm :)Kaç tane aldın bebe?
İkisine de sarılmak nasip olur inşallah.2 tane aldım cnm :)
Aynen öyle ya sırf keyfi uçuk fiyatlar çıkaran yerler var bence de iyi bu fiyat.
Tamam yaşıtmışız zaten.2 tane aldım cnm :)
fazla embryon olursa ki inş olur eray hoca koyuyor 2 . ama sen ben asla ikiz istemiyorum dersen koymaz :)İkisine de sarılmak nasip olur inşallah.
Bu senin isteğine göre yapıldı di mi? Yani yaş ya da merkez kararı var mı bu konuda?
Keşke bi ortalama olsa bu konudan. Aynı işlemlere 3 katı fiyat veriyo meşhur merkezler. Yazık yani.Bu işi para ya döküyorlar resmen bizim duygularımızı düşünen yok gerçekten
Benim bey de ister bayılır ikizlere. Hatta tee klomen kullanırken 2 yumurtam olduğundaki o gözlerindeki parlamayı unutmuyorum. İnşallah en önce hayırlısı tabi.eger
fazla embryon olursa ki inş olur eray hoca koyuyor 2 . ama sen ben asla ikiz istemiyorum dersen koymaz :)
benim bey istedi . benim de cook eskilerden hep dilimdeydi ikizimiz olacak gibi hissediyorum diye tabi o zaman cocukla ilgili sıkıntımız olacagıbı bilmiyordum öyle hayal ediyordum.
rabbim nasip etsin inş ikisni de ama ikiz gebelikte zor bir sürec . yasayıp görecegiz rabbim dogrusunu kararlar
Keşke bi ortalama olsa bu konudan. Aynı işlemlere 3 katı fiyat veriyo meşhur merkezler. Yazık yani.
Valla çok parası olana da yazık.Öyle yerlerden uzak durmak lazım. Zaten çok parası olan gidiyordur oraya biz bunu zor dnklestiriyoruz
Valla çok parası olana da yazık.
Ben hiç bilmiyorum. Bugün iğnelerimin 2. Günüydü. Duruma göre karar verilir sanırım. Pko mu var ki öyle hareketli acaba? inşallah çok çok kaliteli yumurtalar toplanır.Merhaba hanımlar. Öncelikle umarım herkes hayırlısıyla evladına kavuşur. Yarın opum var. Bugün kasıklarım iyice hareketli artık toplasınlar da rahatlasam modundayım:)) normaldir diye düşünüyorum. Transfer hemen olmayacak önce histereskopi yapıcaz o arada dinlenecek ondan sonra transfer dedi doktorum. Sizlerin nasıl taze transfer mi donmuş mu?
Merhaba, hayırlı olsun tedavinizBugün 3. Günümdü iğnelerle. Birazcık kızardı ve birer minik damla kan çıktı. İyi gidiyorum bence.
Hatta sabah olsa da iğnelerimi yapsam güzel günler yaklaşsa diye sabırsızlanıyorum.
Hayırlı olsun size de. pazartesi kontrolüm. Solda 2 sağda 1 göründü.Merhaba, hayırlı olsun tedaviniz
Aramızda bir gün var, benim de iğnelerimin 3. Günü bugün. Bende gonal f ve menopur kullanıyorum. Kontrole ne zaman gideceksin? Bir de tedaviye başladığınız da muayene de kaç yumurtan çıktı?
Benim de Pazartesi kontrolüm var bakalım ne alemde.Hayırlı olsun size de. pazartesi kontrolüm. Solda 2 sağda 1 göründü.