- 17 Aralık 2013
- 1.611
- 998
-
- Konu Sahibi papatya insan
Amin inşallah.Tolga hoca işin de gerçekten çok çok iyi bir dr. Piyasaya göre pahali evet ama piyasaya göre de başarı oranı çok iyi. Ben Ke dişine giderken kar zarar hesapladım tekrar tekrar denemek mi daha karlı bir kez ödemek mi daha karlı. Ayrıca size iyi gelip gelmeyeceğini on görüşme de anlıyorsunuz. Benim başka bir yerde daha uygun fiyata ilk denemem iptal oldu. Kaliteli yumurta bulamadılar ve iki profesör ile ilerledik. Tolga hocayla görüşürken de başa dönecek gücümüz yok ne gerekiyorsa yapalim bir kez deneyelim ama sonuca gidelim dedik. 4 adet 5aa kalite embriyom donduruldu. Bu yolun ne kadar zor ve dikenli olduğunu öğrendik. Maddi manevi çok zor bir süreç insallah elimiz de gullerle bu yolun sonuna varırız. Hepimizin şansı açık olsun ☘
Eksik yazmışım onlar yüzünden 2 tüpümden de oldum doğal yolla olabilen artık olmuyor. 3 kere tüp bebek denedik şükür 3. De tuttu şuan hamileyim çok başlardayım daha sadece keseyi görebildik sağlıkla ilerlemesini bekliyoruz.Çok haklısınız şimdi bebiş varmı yoksa ilk hamileliğiniz mi
Lütfen güven hastanesini tercih etmeyin. Daha iyi doktorlarımız var tecrübeleri dinleyin boş reklamlara kanmayın. Rabbim yardımcınız olsunAksilik olmuş gerçekten teşekkür ederim bende ankarada iyi bi yer ariyirumda
Ya çok sevindim hamıleymıssınız bana da dua edin lütfenEksik yazmışım onlar yüzünden 2 tüpümden de oldum doğal yolla olabilen artık olmuyor. 3 kere tüp bebek denedik şükür 3. De tuttu şuan hamileyim çok başlardayım daha sadece keseyi görebildik sağlıkla ilerlemesini bekliyoruz.
Yok orayı tercih etmedim size özelden yazayım nereyi tercih ettiğimiLütfen güven hastanesini tercih etmeyin. Daha iyi doktorlarımız var tecrübeleri dinleyin boş reklamlara kanmayın. Rabbim yardımcınız olsun
Ay etmez miyim çeken bilir bunu hergün salavat getiriyorum size de edicemYa çok sevindim hamıleymıssınız bana da dua edin lütfen
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAy etmez miyim çeken bilir bunu hergün salavat getiriyorum size de edicemsiz de bana eder misiniz sağlıkla güzellikle büyüsün korkutuyo beni sıpa
Sonucunuz ne zaman belli olacakTolga hoca işin de gerçekten çok çok iyi bir dr. Piyasaya göre pahali evet ama piyasaya göre de başarı oranı çok iyi. Ben Ke dişine giderken kar zarar hesapladım tekrar tekrar denemek mi daha karlı bir kez ödemek mi daha karlı. Ayrıca size iyi gelip gelmeyeceğini on görüşme de anlıyorsunuz. Benim başka bir yerde daha uygun fiyata ilk denemem iptal oldu. Kaliteli yumurta bulamadılar ve iki profesör ile ilerledik. Tolga hocayla görüşürken de başa dönecek gücümüz yok ne gerekiyorsa yapalim bir kez deneyelim ama sonuca gidelim dedik. 4 adet 5aa kalite embriyom donduruldu. Bu yolun ne kadar zor ve dikenli olduğunu öğrendik. Maddi manevi çok zor bir süreç insallah elimiz de gullerle bu yolun sonuna varırız. Hepimizin şansı açık olsun ☘
Transfer olunca belli olacak Ekim deSonucunuz ne zaman belli olacak