- 6 Mart 2024
- 298
- 100
- 31
-
- Konu Sahibi papatya insan
0 (312) 418 66 67 arayın bilgi alın daha doğru olur çünkü fiyatlar güncelleniyor değişebiliyorYumurta toplama ucreti ne kadar acaba ben 78 bine buldum ama eminde degilim ya tolga hocada ne kadar acaba
Çok pahalı değil mi zaten ilaçlar da 50 bini buluyor dondurma ucretı falan derken baya uçuyorTolga hocada yumurta toplama ücreti 90 bin olmuş Eylül ayında ilaçlar hariç.
Evet, maalesef pahalı. Katılıyorum. Ama ekstra bir dondurma ücreti verilmiyor. Transfer ücreti ayrı veriliyor sadece. O da en son 40 bindi.Çok pahalı değil mi zaten ilaçlar da 50 bini buluyor dondurma ucretı falan derken baya uçuyor
Rabbim herkesin yardımcısı olsun . Cebınde parası olmayan napsın günah vallahiEvet, maalesef pahalı. Katılıyorum. Ama ekstra bir dondurma ücreti verilmiyor. Transfer ücreti ayrı veriliyor sadece. O da en son 40 bindi.
Özel klinik olduğu için işlemler Genartta yapılıyor. Bu yüzden de fiyatlar artıyor. Ama ilaçlar, transfer ücreti, histeroskopi derken zorluyor.
Al iste cok pahali ya niye yani bu kadar yuksek her yer 68-78 bin arasi ya adama gitmek istiyorum ama pahali diye gidemiyorjmTolga hocada yumurta toplama ücreti 90 bin olmuş Eylül ayında ilaçlar hariç.
övgüden dolayı herkes öneriyor die . Geçen bı hastaneyle görüştüm aynı hastane odaları karşı karşıya biri 60 dedi biri 120 bin dedi şaşırdımAl iste cok pahali ya niye yani bu kadar yuksek her yer 68-78 bin arasi ya adama gitmek istiyorum ama pahali diye gidemiyorjm
Aslında 80 bindi ama zam gelmiş.Al iste cok pahali ya niye yani bu kadar yuksek her yer 68-78 bin arasi ya adama gitmek istiyorum ama pahali diye gidemiyorjm
Aaa iste bu durum bana etik gelmiyor reklami iyi yapan daha pahali olmamali. Tam bir ticaret ya allahim insallah dogal yollardan olur yaövgüden dolayı herkes öneriyor die . Geçen bı hastaneyle görüştüm aynı hastane odaları karşı karşıya biri 60 dedi biri 120 bin dedi şaşırdım
Amin inşallah rabbim gönlünüze göre versin sizin sorununuz ne ?Aaa iste bu durum bana etik gelmiyor reklami iyi yapan daha pahali olmamali. Tam bir ticaret ya allahim insallah dogal yollardan olur ya
Rahim filmini karabükte çektirdim o salaklar da yanlış teşhis koymuş. Ankara çekmek istemedimerhaba rahim filmini nerede çektiğiniz acaba ankarada
Valla seviyorum böyle doğal ınsanı gerçekten bazıları salakca davranıyor doğru dediniz . Hakaret taraftarı değilim ama karşısındakini salak yerıne koymak isteyenler hakediyorRahim filmini karabükte çektirdim o salaklar da yanlış teşhis koymuş. Ankara çekmek istemedi
Yoo hakaret etmiyorum bariz salaklar. O okulu okuyan adam bi rahim filminde ki sosis şeklini gördüğü halde normal derde salaktır. Yada insan sağlığıyla oynayan şerefsizdir. Ben başka bir tanım bulamadım o yanlış teşhisi benim 3 yılıma 500binime 2 ameliyatıma maal oldu. Allah belasını versin diyorum.Valla seviyorum böyle doğal ınsanı gerçekten bazıları salakca davranıyor doğru dediniz . Hakaret taraftarı değilim ama karşısındakini salak yerıne koymak isteyenler hakediyor
Yas 42 yumurta kalitesi ilkinde bi tane transfer edildi tutmadiAmin inşallah rabbim gönlünüze göre versin sizin sorununuz ne ?
Çok haklısınız şimdi bebiş varmı yoksa ilk hamileliğiniz miYoo hakaret etmiyorum bariz salaklar. O okulu okuyan adam bi rahim filminde ki sosis şeklini gördüğü halde normal derde salaktır. Yada insan sağlığıyla oynayan şerefsizdir. Ben başka bir tanım bulamadım o yanlış teşhisi benim 3 yılıma 500binime 2 ameliyatıma maal oldu. Allah belasını versin diyorum.
İlk bebegınız mı olcakYas 42 yumurta kalitesi ilkinde bi tane transfer edildi tutmadi
Aksilik olmuş gerçekten teşekkür ederim bende ankarada iyi bi yer ariyirumdaRahim filmini karabükte çektirdim o salaklar da yanlış teşhis koymuş. Ankara çekmek istemedi
Amin inşallah rabbim arattırmasın zorlastırdıkca guzellestırsınEvet insallah olur tutunur saglikla gelir
Umarım rabbım ikiz ikiz nasip eder tüm isteyenlereYas 42 yumurta kalitesi ilkinde bi tane transfer edildi tutmadi
Amin ya inşallah allahımUmarım rabbım ikiz ikiz nasip eder tüm isteyenlere