- 2 Ekim 2023
- 794
- 1.604
- 28
hidrosalpenks tanısı konulduTam olarak film de ne gördü doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hidrosalpenks tanısı konulduTam olarak film de ne gördü doktor
Geçmiş olsun bende hafif genişleme var dedi hidroselpenks diyemem dedihidrosalpenks tanısı konuldu
size de geçmiş olsun. onun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum maalesef. umarım ameliyat gerektirmeden çözülecek bir durumdurGeçmiş olsun bende hafif genişleme var dedi hidroselpenks diyemem dedi
Yani doktor sorun teşkil etmez demişti bakalım bekleyip göreceğiz tabi düşük ihtimali de var her şeyin hayırlısı sağ olsize de geçmiş olsun. onun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum maalesef. umarım ameliyat gerektirmeden çözülecek bir durumdur
Merhaba. banada bugun doktorum hidrosalpenks dedi. Ve ameliyat olmam gerektigini soyledi. Siz nerede tedavi goruyorsunuz acaba ?hidrosalpenks tanısı konuldu
Merhaba sanırım bende ameliyat olacağım ne kadar ödedinizTeşekkür ederim inşallah sizde güzel haberlerinizi verirsiniz
Ben hiç o riske girmedim. Direkt ameliyat oldum ama çam ve Sakura hastanesinde oldum ameliyatı. Nasıl kesin çözüm değil dediler size ameliyat anlamadım. Benim direkt tüpüm alındı. Diğeri zaten seneler önce kist nedeniyle alınmıştı
kadın doğum dr kimdi acaba benimde ameliyatım var dr arayışındayım miyomlarım varTeşekkür ederim inşallah sizde güzel haberlerinizi verirsiniz
Ben hiç o riske girmedim. Direkt ameliyat oldum ama çam ve Sakura hastanesinde oldum ameliyatı. Nasıl kesin çözüm değil dediler size ameliyat anlamadım. Benim direkt tüpüm alındı. Diğeri zaten seneler önce kist nedeniyle alınmıştı
Merhaba. Ben çam sakura da ameliyat oldum. tüp bebek tedavisini şişli memorial hastanesinde gördümMerhaba. banada bugun doktorum hidrosalpenks dedi. Ve ameliyat olmam gerektigini soyledi. Siz nerede tedavi goruyorsunuz acaba ?
ameliyat için ücret ödemedimMerhaba sanırım bende ameliyat olacağım ne kadar ödediniz
çam ve sakura da mert hoca yaptı ameliyatımı benimkadın doğum dr kimdi acaba benimde ameliyatım var dr arayışındayım miyomlarım var
mert yiğit sanırım ne ameliyatı oldunuz acaba direk kendisine nasıl muayene olacağım belirli bir günü varmıdır çok teşekkür ederim şimdidenMerhaba. Ben çam sakura da ameliyat oldum. tüp bebek tedavisini şişli memorial hastanesinde gördüm
ameliyat için ücret ödemedim
çam ve sakura da mert hoca yaptı ameliyatımı benim
ben gittiğimde denk gelmişti sonrasında ameliyatımı da kendisi yaptı çok şükür ama belli bir gün var mı inanın bilmiyorum. hidrosalpinks ameliyatı oldum ben kendisindemert yiğit sanırım ne ameliyatı oldunuz acaba direk kendisine nasıl muayene olacağım belirli bir günü varmıdır çok teşekkür ederim şimdiden
çok geçmiş olsun size benimde rahimim alınacak miyomlarla başım dertte özele güvenemedim açıkcası burası büyük hastane diye gitmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok dr tavsiyeside yok doğru düzgün bakalım ne yapcamben gittiğimde denk gelmişti sonrasında ameliyatımı da kendisi yaptı çok şükür ama belli bir gün var mı inanın bilmiyorum. hidrosalpinks ameliyatı oldum ben kendisinde
anlıyorum. ben ameliyat olduğum dönemde rahim alma ameliyatı da yaptıranlar vardı. hiçbir sorun yaşamadılar çok şükür. bende özele güvenmedim ameliyat konusunda. hastane de tüm imkanlar da mevcut olduğu için direttim orda olmak içinçok geçmiş olsun size benimde rahimim alınacak miyomlarla başım dertte özele güvenemedim açıkcası burası büyük hastane diye gitmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok dr tavsiyeside yok doğru düzgün bakalım ne yapcam