Canim hayirli sabahlar...............haklisin dünya telaşina kapilmiş gidiyoruz....... Rabbim yar ve yardimcimiz ols.inş canim sende kavuşursun muradina............kisa zamanda............hayirli ve güzel cumalarrrrrrrrrr
amın canım gerçekten öyle.............insanın olduğu durum ner kadar zor olsada dahada beterı vardır ve şukretmeyı bılmelıyızzzzz sabah kalktığımızda elimiz ayağımız tutuyor aklımız yerınde çok şukur demeliyız nıce acı çekenler hastanede.. rabbım muhafaza buyursun insanoluyuz istıyoruz elbette ama hayırlısını rabbım hakkımızda hangısı hayırlıysa onu versın. iki sene önce kışın otobus yolculunda karda kayıp ayağımı çatlattım bır buçuk at alçıda kaldımm insan kaybedınce anlarmış ya. getrçekten bı ayakk ne çok işe yarıyormuş tek ayakla hiç bi şey yapamadımm dışarı çıkamadım ve halıme bın şurettım ve özurlulere hak verdım merdıven çıkmak bı işkence........ rabbım şukrunu bılen kullarından eylesın isyan ettırmesınnnnnnnnnn.............inş canımmmmmmm
Yok zaten istiyorum ama kurumlar çok uğraştiriyo gerçekten iyi bakabilecek durumdayim allahima şükür ama kurum bunu bilene kadar gel git çalişiyorum da böyle işlerle uğraşmak zaman alir....
Yok zaten istiyorum ama kurumlar çok uğraştiriyo gerçekten iyi bakabilecek durumdayim allahima şükür ama kurum bunu bilene kadar gel git çalişiyorum da böyle işlerle uğraşmak zaman alir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?