How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili Mumudihabacigim amin amin.Insallah senden guzel sevindirici haberini bekliyorum...

belenaycigimAllahim yardimci olsun.Cocuksuz hayatin ne oldugunu iyi biliyorum.Yazini okurken cok uzuldum.Birsey demek zor.Sadece Allahim yuzunu en kisa zamanda guldursun.Insallah bir gun gelir bu gunlerin de unutulur.....Nasil yasmisim dersin????? Allahim yardimci olsun! ben son 2 sene deli gibiydim herkez akilli esim mukkemel doguramayan benim hala yanimda v.s.konusmalari cok sik duyuyordum.Esim de destek icin yanimda olmuyordu haftada 3defa gorebiliyordum surekli ayrilacagiz diye dusunuyordum.Durum cok kotu ben cok mutsuzdum artik anlatabilecek bu durumu cozebilecek gus ve yardimci kimse kalmamisti............Cozulecegini dusunmuyordum....Allah buyukmus.....Bu cocugu aldik koruyucu aileyiz senin yazini okurken aklim basima geldi diyorlar ya aynen oyle oldu....Allah bunu nasip etti. Ben de kiymetini bilmeliyim.Dogru mu yaptik? diyen dusunce arada bir takilirdi.....

Arkadaslar Allah yardimciniz olsun! Allahim dualarimizi kabul etsin!

yok arkadaşım o kadar güçlü değilim bütün olanların altında kalıp ezildim ben. tarih öğretmeniyim farketmiyorki çocuklar işte hepsi her yaşta inanılmazlar çok tatlılar.bakıyor bakıyor bakıyorum sadece oruçlunun çok açken baktığı yemeklere bakar gibi imtihanım büyükmüş rabbim hepimize yardım etsin dua edin nolur

belkide benimki daha acıdır ben anasınıfı öğretmeniyim yani benimkiler tam anne kuzusu
rabbim neylerse güzel eyler herzaman şükürler ediyorum çünkü benim tercihim değil
ALLAHIMIN bana nasip ettiği en güzel şeyleri yaşıyorum
sabır ve dualar edelim birbirimize:Saruboceq:

kukacım ben beklemiyorum henüz sevindirici bir haber yaaaaaaaaaaa neden olduğunu bilemiyorum ama toparlayamıyorum
anlamıyorum ama normal hayata adapte olamadım sanki havalarda bir yerdeyim kendime yer bulamıyorum

canımmmmmmmmmm inşşşşşşşşş herşeyy herkes için güzell olurrrrrrrr..................... kendini toparla.......senı meşgul edecekk şeylerr bull demesı kolay ama aksı halde daha çok yorulursunn rabbım mutlaka bır kolaylık yaratacaktır ......................hayırlı seherlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kukacğım senin için sevindim
inşallah hayırlı evlat olur...
ben konuyu okudum şunu çıkardım
eğer bebek olarak gelseydi annelik duygusu daha kolay oluşurdu
büyük olduğu için ikinizde birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz
güven duygusu oluşması zaman alır...
Bende annelik duygusunu bilmiyorum ama bende evlat edindiğimde
bu benim içinde geçerli olur eminim...Belki tam anlamıyla biz annelik duygusunu yaşıyamıyacağız belki hep bişeyler eksik kalıcak çünkü biz gerçek annelik duygusunu bilmiyoruz...
Hakkımızda hayırlısı

PARISCIGIM HAYIR YASAYACAGIZ OLUMLU DUSUN.sENIN ELINE KUCUCUK BEBEK GECER NASIL DA UYANMAS BU SEVGI...mUMKUN DEGIL..SADECE BAZEN ANNESI OLSAM BUNU YAPARMIYDIM DIYORDUM SIMDI ANLIYORUM ANNE OLSAM BILE YAPARDIM YANI KIZABILIRDIM......Allahim cocuk isteyen herkeze nasip eder insallah! dualarimiz kabul olur!

Mumudihabacigim tatilden sonraki durum.Kendine zaman ver......Guzel haberler mutlaka olacaktir.Sizleri opuyorum

Tatil yapmak için ablami ne kadar çok sabirsizlikla ablami beklediğimi biliyorsun
fazla ablamin da benimde hoşlanmadiğimiz bir akrabamiz bize yapişti sanki biz nereye gitsek bizimle geldi ve tatilimizi mahvetti
ablamda çok sinirlendi bende yani iyice stres olup geri döndük ikimizde yani onunda huzursuzluğu var neden hayir diyemedik ikimizde ve bizimle gelmesine izin verdik diye
işte böyle

herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr................inş hayırlı ve güzel bı gün olurrrr arkadaşlarrrrrrrrrr

mumudihabacigim belki hayirlisi boyledir.Uzuldum Ne garip benzerlik biz de tatil icin istemedigimiz birileriyle gittik ayni durumu yasadik...Anneme de bundan sonra hayir diyelim demistim.Hayirlisi budur diye dusunduk...Ben de artik istemediysem hayir demeyi bilmeliyim dedim kendime............Onemlisi ablan ve tatli yigenlerinle beraber oldun dinlendin degil mi? en azindan ben boyle dedim yigenlerimi gordum ......

inşşşşşşşşşş canımmmmmmm rabbım kısa zamanda nasıp eylesın bu mutluluğuuuu............

herkese hayırlı ve güzellllllllll bereketlı iftarlarrrrrrrrrr................emınım herkes iftar telaşındadır hım ne güzel yemekler vardır her sofrada rabbım bereket versın ve onları yıyecek tatlı bebişler inş herkese..........

Pariscigim nasilsin? Insallah canim insallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
el-muallim canim amin! Daha bir ramazan bekleye -bekleye gececekti Allahtan cocugumuzla birlikte iftar ediyoruz....Zaman gectikce korkuyorsun umutler de azaliyor.Suan dusunmeye zamanim yok ama bu sene sonunda olmasa seneye tup bebege girsem diyorum. Canim sen tup bebege girmeyi dusunuyormusun! yoksa artik istemiyormusun?

Allahim hepimize yardimci olsun!

canım inşş oğluşunla daha nıce ramazanlara........inşş sen de dene seneye rabbımm nasıp etsın doktorum hiçbirşeyın yok olmaması için dedı ve yaşın geçmeden rahım içine bakalım belkı göremediğimiz bi şey vardır hemde rahımın içini temızleyelım dedı sonra bı kere daha dene dedı hayırlısı belkı şubat tatılınde işimden izin alıp denerım... rabbım gönlümüze göre versın son defa yaparım belkı ama şu an eşimin bile sonuçları iyi.. hıöçbır sebep yok yanı ama herşey takdır i ilahı o ol deyınce olacakk........ sana hayırlı seherlerrrrrrrrrrr........kendıne iyi bak ve bu günleri gülerek yaşa inşş daha güzel günler gelecek canımmmmmmmmmmmm

Canim bekliyorum.Ne kadar hamile kalabilmeyi bebisimi elime almayi istiyorum anlatamam.Kalbim dayanir mi acaba? Bu duyguyu yasmak istiyorum.....

sevgili elmuallim paris ve kuka cığım hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallah kızlar bu mübarek günlerde ALLAHIM dualarımızı kabul etsin meleklerimizi bize göndersin İNŞALLAH canlarım..a.s.

Back