- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
rabbime havale ettim herşeyi de o kadar da tevekkül edecek boyutta kul değilim herhalde en çok zoruma gidende sabahtan akşama kadar başkalarının çocuklarına bakıyorsun.siz bizden iyi dayanıyorsunuz diyor velileryani anne ve babasının avutamadığı çocukları avutuyorsunuz iş zor eğiticisin anlarsın arkadaşım ve sonra bu çocuklar doğal olarak seni unutup yine ailelerine koşuyor ne diyeyim imtihanım zor rabbim yardım etsin:1no2:canımmmmmmmmm öncelikle sabır diliyorumm ne kadar güçlüsün rabbım yardımcın..ols...inş.... elbete hayat çocuk demek demıcem çunku her kadın anne olmak yuvasını çoğalmış görmek ister..... kendınden bı parça ister... ama olmayınca elden bı şey gelmıyor.... bu işlerr kula bağli değil ..... yaradan ol demeyınce olmuyor... ama ahıret yurdunndada bu imtihana maruz kalanları çok güzell mukafatlar beklıyor bu peygamberlerın bıle zorlandığı bı sınavv..... koruyucu aile olmak bence çok daha ıyı bı fıkır..... ... inş herşey gönlünce olur rabbım sıkıntılarını gıdersinnnnnnn canımmmmmmmm
eşimin hiçbir zaman çocuğunun olamayacağını öğrenince biz de evlatlık için başvurduk.hem de 3 aşılama 3 tüp bebek ve 3 pgt ile tün bebek denemesinin ardından . Bize önerilen çocuklar.babası tarafından tecavüze uğramış bir kızın çocuğu( kızın babası ya), amcası tarafından tecavüze uğramış bir kızın çocuğu ve zihinsel engelli bir kızcağıza mahallenin gençlerin tecavüzü sonucu doğan bir çocuk.Çalışan Uzmanlardan biri arkadaşım öğrenmek zor olmadı.Eşim duruma çok üzüldü ve tamamen vazgeçti.Dr. bize ya evlatlık ya donasyon düşünün demişti.Eşim çocuğun Donasyonda nereden geldiği belli değil deniyor ama bunda durum daha kötü deyip vazgeçti.ben donasyona karşı çıkınca da beni bırakıp gitti.ya ayrılacak mışız ya donasyonu kabul edecek mişim benim annelik hakkımı elinden almamalıymış. hayat çocuk demek değil demeyin 8 yıldır çocuksuz da tam olarak aile olamadık yani hep bir yanın eksik boş
Sen ne kadar şanslısın KUKAcım çocuğunun kıymetini bil.allah hepimizin yardımcısı olsun
rabbim sabırlar versin
gerçekten çok güçlüsün eğer bu kadar güçlü olmasydın bunları ALLAH c.c sana nasip etmzdi çünkü taşıyamayacağımız yükü vermezmiş rabbim
taşıyabiliyoruz ki yükümüz ağır
sabırlarımızın birgün karşılığını alacağız:Saruboceq:
hihoyyytyoksa canım sen anasınıfı öğretmenimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?