Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ŞenizPARİSİM rabbime şükürler olsun iyiyim sen nasılsın güzeller güzeli
kaydirigubbakcemile5KUKAcım inanki senin mutluluğun bizleride mutlu ediyor
eşime senden söz ettim evladınız olduğunu anlattım önceden evlatlık dediğimde dinlemez
kızardı seni anlatınca sonuna kadar dinledi ve sessizce odadan çıktı
:ecrin_bebek:el-muallim rbbim sağlık versin inş hayırlısını yaşarız hepimiz ve mutlu oluruz

Canim amin yurekten amin rabbim güzel günler göstersin herkese............ Inşş şu okunan ezanlar hurmetine dualar kabul olur inşşşşşşşşşş bizi güzel günler bekliyor elbett şimdi hissetmediğimiz bebişlerimizin nefesi aslinda yanibaşimizda sadece vakti gelmedi naz yapiyorlarrrrrrrrrrrr....................... Herkese hayirli akşamlarrrrrrrr dua ile.............

Canim Pariscigim 24 saatin 4 saati uyuyorum 3-4 saati cocuk okuldayken ev isleri ve yetisirsen dinlenirim baska 15 saat cocugumla ugrasiyorum. Cok hem decok cok yogunum.Ama mutluyum sukur dioyorum 2 ay iyice calismaliyiz.Cocuk alirsaniz 2-3 yasindaki cocuk en uygunu bu yasta karakter olusmaya baslar v.s. daha kolay olur.Suan cocugum 9 yasinda bazi seyleri oturmus ve bazi seyleri ogretmek icin zaman lazim ve sabirli olmaliyim. Etrafimdakiler cocuk buyuk diyor bebek almaliydiniz diyorlar.Biz koruyucu aileyiz onemlisi cocugumun iyi bir egitim alabilmesi icin ve insan olarak buyuyebilmesi daha da onemlisi kendi ayaklarinin uzerine durabilmesi icin yardim etmek.....

Garip olabilir.Allaha sukur mutluyuz.Anlatamayacagim degisiklikler oldu hayatimda.....

Pariscigim sizleri unutmak mumkun mu???????? Sadece suan islerimizi yoluna koymaya calisiyoruz....

mumudihabacigim canim cok guzel bir duygu cok buyuk heycan ve korku ve mutluluk var......
Sukur Allahima onunla ilgilenirken herseyi unuturum onemlisi bir sonuca ulasmak.....Canim Allahim kendi bebisini nasip etsin! Evlatlik konusuna gelince muhtac birine yardim etmen daha da mutlu yapiyormus insani....Esinin dinlemesi ne guzel......Cocuk olsa bile koruyucu aile olabilmek cok guzel...
Kalbim cikacak gibi heycan var.....Yarin ne olacagini bilmiyorum ama cocuk bu okulda basarirsa ben hicbirsey kaybetmem....Allahim saaglik verdigi surece yardim edecegim....Yarin elimden alir v.s hic korkmuyorum....Cougun mutlulugu herseyden onemli...

Suan annelik duyugum uyandi diyemiyorum ama degisik bir seyler yasiyorum.Allahima sukur.

El-muallim guzel dualarin icin Allah razi olsun! insallah allahim nasip eder!

Kizlar hepimize Allahim yardimci olsun! opuyorum dualariniza ihtiyacim var...Allah rizasi icin dua edin! Cocuk icin edermisiniz..................

canm kuka mutlu olman ne güzel inşş daha iyi ve güzel günler senı beklıyodurrrrrrrrrrrrinş herkes için herşey yolunda gıderrrrrrrrrr rabbım gönllere göre versın inşşşşşşşşşşşşşşş herkese selammmmmmmmmmm

Işte bende tam onu sorucaktim kizlar annelik duygusu hemen uyanirmi evlatlikta?
Acaba kukanin çocuk büyük diyemi uyanmadi?

Yoksa kuka tanidik birininden evlat edindiğin içinmi annelik duygusu uyanmadi...

Kuka ve kizlar yorumlarinizi bekliyorum:uhm:CADIARZU

canım bence kuka daha yenı rahaatlıyor telaştan bı şey anlamadı kı zamanla herşey yerine oturacakkk inşş tabı kuçuk olsa biraz daha etklıl olablılrr zamanla inşş herşeyy güzel olcak rabbım herkese kolaylıklar versin bu mubarek gecelerrrrrrrr.......dualarımızı kabul eylesınnnnnn

Kuka ve evladı için İnşallah herşey hayırlı olur,
Çocuk küçük olmadığından kukaya bir anne sıcaklığı ile yaklaşmıyorsa,
kuka da annelik duygusu hemen oluşmamış olabilir,
ama zamanla birbirlerine alıştıklarında,
daha doğrusu çocuk onlara alıştığında anne baba gibi kendine yakın hissettiğinde
işte o zaman kuka gerçek annelik duygusunu tadacaktır diye düşünüyorum,

Rabbim İnşallah bu yeni ailemizi sevgiyle birbirine sımsıkı birleştirir ve hiç ayrılmazlar, AMİNNNNNNN

Merhaba kizlar! Bu dualariniz icin Allah razi olsun duygulandim.....Destekleriniz icin cok cok cok tsk ederim.

Kizlar biz hemen karar verdik ve durumlar onu gerektiriyordu hemen aldik.Hersey cabuk olunca annelik duygusu yerine cocugum derslerine yetisebilmeli ve kendi arkadaslariyla konusabilmeli ve psikolojik durumu atlatmak icin psikoloj ve ozel ders diye 3 hafta hemen geciverdi.Annelik duygusu cocuk alacak insan hazir olur ve cocugu gorunce kucuk olunca uyanmamak mumkun degil Benim durumumda annelik duygusu hakkinda dusunmeye zamanim olmadi.Ama cok seviyoruz hatta daha cok sevmeye basladik.Artik yavas yavas konusuyor dun sarildi.....Insallah basaririz. Burda onemli olan sevmek ve yanlis yapmamak.Gercegin soylesem annelik duygu ne oldugunu bilmkyorum.Eger cocugu seviyorsan o hastalanasa kalbim agriyorsa gece kalkip uzerin ortmek ise sabah kahvaltisini kendine yapmak icin usendigin seyleri ona seve-seve yaptiysan ve yorgunsun ama o gordugun zaman butun yorgunlugu unutup yardima kosman sarilman--- bunlar ise yasiyorum.Ama cocuk biraz tedirgin insallah diyorum Pariscigim simdi kendin sonuc cikartabilirsin?

Anelik duygu bu mu arkadaslar???????????????

Herseyin Allahtan hayirlisini istiyorum.....

Aysenurcigim tsk ederim.............

Sizleri opuyorum.

canım kuka cım çok mutlu olun inşallah zamanla herşey daha güzel olsun inşşş..seni çok öpüyorum..

annelik sevmektır hem de karşılıksız....NİCE ANNE VAR DOĞURUR AMA NE SEVGİ NE İLGİ VERIR BUMU ANNELIKK... HAYIR LBETTE DOĞURMAK ÖNEMLİ DEĞİL ONU YUREKTEN SEVMEK KUKANIN DEDIĞI GIBI YORĞUNDA OLSANN ONU GÖRUNCE HERŞEYI UNUTMAKK HASTA OLUNCA BAŞINDA BEKLEMEK KISACASI ONUN İÇİN EVLADIN İÇİN YANMAKK SANA MUTLU BI ANNELİK DİLİYORUM CANIM İNŞ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLURRRRRRRRRRRR

pink-rosecigim canim insallah sizlerden sevindirici haberlerinizi bekliyorum.....

el-muallim evet canim karsiliksiz sevgi......sevmek.....insallah canim insallah....

Bugun jenekolog cagirmis gittim kanser veya gorunemeyen bazi jenekolojik hastaliklar icin kontrol yarpiyormus ulke cabinda yapilan bir calismaiymis....Guzel birsey.

hersey temizdi bu sefer kist yoktu ve hidrosalping icin regl olduktan sonra bir kontrol dedi biraz sol tarafimda yapisiklik varmis amelyat gerektiren durum degil diyor. Sevindim sukur.Dr cok ilgilendi zaman bulup gelmemi psikolojik durum olabilecegini bir konusalim dedi benim de biri kafamdan vurmus gibi oldu o kadar sira vardi ve zaman ayirarak konustu............Allaha sukur bir insanin mutlulugu icin fazla sey gerek yok ... dr ciktigim zaman uzerimden yuk dusmus gibi oldu.Rahatladim..

Burda 2-3 sene cocuk olmayinca devlet ozele gonderiyor.Allaha sukur dedim moralim yukseldi.....

Etrafimdakiler buyuk cocuk yarin ne olacak diye konusuyorlar.Hangi birine cocuktan birsey beklemiyoruz diye anlatabilirim.... Isin iyi tarafi alinmiyorum.

Allahim hepimize yardimci olsun

Canim sağliğinin iyi olduğuna sevindim ne güzelll inş herşeyy yolunda gider... Canimm etrafin laflarina hiç bakma..... Sen mutluysann gerisi önemli değil.... Tabimi kuçukte alsan buyucekk ..rabbim sana bunu kiosmet etmişş inşş vicdanli hayirli evlat os ben kendi oğlum için bile hep dua ediyorumm huy ve ahlak çok önemli bilemezsinki nasil olacak nice evlat var anasini babasini döven hayirsizz rabbimm hayirli eylesin cümlesini.......... Sadece zorluğu ergenlik dönemi çok sabir istiyoo ben bile bazen zorlaniyorumm... Onun o geçici bi durumm rabbim yardimcin ols...... Herşeyyy inşş daha iyi olurr.... Habersiz koyma arasira gir ..bende şimdi çikicam akşam misafirim var iftara ... Sen de gel... Canim... öptummmmmmmmm rabbim bu güzel günlerde tum sikintilarimizi gidersin inşşşşşşşşşşşş

allahim herkeze yardimci olsun! Akliniza gelince bol bol dua edin arkadaslar...........

canım kukacım nedendir bilmem ama sürekli aklımdasın rabbim yar ve yardımcın olsun

eşimin hiçbir zaman çocuğunun olamayacağını öğrenince biz de evlatlık için başvurduk.hem de 3 aşılama 3 tüp bebek ve 3 pgt ile tün bebek denemesinin ardından . Bize önerilen çocuklar.babası tarafından tecavüze uğramış bir kızın çocuğu( kızın babası ya), amcası tarafından tecavüze uğramış bir kızın çocuğu ve zihinsel engelli bir kızcağıza mahallenin gençlerin tecavüzü sonucu doğan bir çocuk.Çalışan Uzmanlardan biri arkadaşım öğrenmek zor olmadı.Eşim duruma çok üzüldü ve tamamen vazgeçti.Dr. bize ya evlatlık ya donasyon düşünün demişti.Eşim çocuğun Donasyonda nereden geldiği belli değil deniyor ama bunda durum daha kötü deyip vazgeçti.ben donasyona karşı çıkınca da beni bırakıp gitti.ya ayrılacak mışız ya donasyonu kabul edecek mişim benim annelik hakkımı elinden almamalıymış. hayat çocuk demek değil demeyin 8 yıldır çocuksuz da tam olarak aile olamadık yani hep bir yanın eksik boş
Sen ne kadar şanslısın KUKAcım çocuğunun kıymetini bil.allah hepimizin yardımcısı olsun

canımmmmmmmmm öncelikle sabır diliyorumm ne kadar güçlüsün rabbım yardımcın..ols...inş.... elbete hayat çocuk demek demıcem çunku her kadın anne olmak yuvasını çoğalmış görmek ister..... kendınden bı parça ister... ama olmayınca elden bı şey gelmıyor.... bu işlerr kula bağli değil ..... yaradan ol demeyınce olmuyor... ama ahıret yurdunndada bu imtihana maruz kalanları çok güzell mukafatlar beklıyor bu peygamberlerın bıle zorlandığı bı sınavv..... koruyucu aile olmak bence çok daha ıyı bı fıkır..... ... inş herşey gönlünce olur rabbım sıkıntılarını gıdersinnnnnnn canımmmmmmmm

rabbime havale ettim herşeyi de o kadar da tevekkül edecek boyutta kul değilim herhalde en çok zoruma gidende sabahtan akşama kadar başkalarının çocuklarına bakıyorsun.siz bizden iyi dayanıyorsunuz diyor velileryani anne ve babasının avutamadığı çocukları avutuyorsunuz iş zor eğiticisin anlarsın arkadaşım ve sonra bu çocuklar doğal olarak seni unutup yine ailelerine koşuyor ne diyeyim imtihanım zor rabbim yardım etsin:1no2:

canım haklısınn hem de çok..... rabbım inşş hayırlı bı çıkış yolu nasıp eyler... her gecenın bı sabahı mutlaka vardır umulmadık yerden gelir bazenn.... beklenen..... içini ferah tut dua ile.................bu mubarek günler rabbım inşş dualarını makbul eylesınnnnnnnnnn

rabbim sabırlar versin
gerçekten çok güçlüsün eğer bu kadar güçlü olmasydın bunları ALLAH c.c sana nasip etmzdi çünkü taşıyamayacağımız yükü vermezmiş rabbim
taşıyabiliyoruz ki yükümüz ağır
sabırlarımızın birgün karşılığını alacağız:Saruboceq:
hihoyyytyoksa canım sen anasınıfı öğretmenimisin

yok arkadaşım o kadar güçlü değilim bütün olanların altında kalıp ezildim ben. tarih öğretmeniyim farketmiyorki çocuklar işte hepsi her yaşta inanılmazlar çok tatlılar.bakıyor bakıyor bakıyorum sadece oruçlunun çok açken baktığı yemeklere bakar gibi imtihanım büyükmüş rabbim hepimize yardım etsin dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…