• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar burdamisiniz?
mumis nerdesin cevap alamiyorum merak icindeyim ins hersey yolundadir.....

Mualim canim anliyorum ayni durumu bende yasiyorum evde misafirlerim olunca girmeye zaman bulmak zor olur.....Kendine iyi bak! Allaha emanet ol!

Pink dr gidince haber ver merak icindeyim...

Allaha emanet olun!

kukacııııııım ıyı olmana sevındım rabbım daha ıyı etsın ınşşşşşşşşşşşş.......................hayırlı bol bereketlı ramazanlar ınş.................tum arkadaslar ıyı bakın kendınıze.........................

Arkadaslar burdamisiniz?
mumis nerdesin cevap alamiyorum merak icindeyim ins hersey yolundadir.....

Mualim canim anliyorum ayni durumu bende yasiyorum evde misafirlerim olunca girmeye zaman bulmak zor olur.....Kendine iyi bak! Allaha emanet ol!

Pink dr gidince haber ver merak icindeyim...

Allaha emanet olun!

sağol canım cuma gününe randevu aldım haber veririm tabii Şeniz

Tatlı bir telaş başlar, ayak seslerini duyduğumuzda Ramazanın

ınşa mevsimi gelmiştir ruhun
11 ay boyunca hasar gören, yara alan, nice badirelerden geçen mana âleminin yeniden restorasyona uğramasıdır.
Ve bunun içindir ki; kul bu inşa mevsiminde çalmamalıdır malzemeden,

Hoş sadece Ramazana da sıkıştırmamalı ya! Kulluğunu (o ayrı bir mevzu)

En halisinden bir niyet,
Helalinden bir bardak su ile ağzını,
Mana âlemine dalarak nefsini bağlamak,

ınşa mevsimidir Ramazan!

En halisi ile tövbenin,
ıhlâs ile ibadetin,
Veren elle pay etmenin,
Alan elle çok etmenin,
Tebessümle kardeşliğin,
Ezcümle
Paylaşarak bir lokma ekmeği kardeşinle
“ancak mü’minler kardeştir” ayetinin manasına talip olmak
sabr edip nefsin, tüm yönlendirmelerine
Elinin tersiyle, “hadi oradan” diyerek ruhunu onarmanın adıdır Ramazan.

Bu Ramazan bir daha gelmeye bilir.

Değerini bilip değerlendirmek umuduyla Ramazanınız mübarek olsun
inlşşşşşşşşş kukacım ınşşşşşşşşşşşşşşşş ıyı bak kendıne ınş pınke bol kısmet .............ışler guzel gıtsın

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

selam kızlar neler yapıyosunuz özledim hepinizi kuka dan haber varmı el muallim paris nerdsiniz

Bir ara donasyonu düşünmüş biri olarak ailemle ve büyüklerime konuştuktan sonra vazgeçtim, eşimle son defa tüp bebek denemeye karar verdik, inşallah olumlu sonuçlanır..Eğer olmazsa bir bebek evlat edinmeyi düşünüyoruz..İnsanın bu hayatta bir amacı olmalı ,çünkü evlilik ,yemek ,bulaşık ev temizliği ve iş hayatından ibaret değildir ve olmamalı diye düşünüyorum..,
Allah nasip ederse ,kendi evladımı etmezse de bir bebeği büyütüp onun hayatını aydınlatmak istiyorum..
Bir bebeğe baktığınızı onu büyüttüğünüzü düşünsenize ,gören tamamen siz büyütüp ,şekillendireceksiniz ona bütün sevginizi vereceksiniz ..
Evlat edinecek olan her çiftin aklında ya evlatlık olduğunu öğrenirse her şey biter mi sorusu vardır bu soru bi gibi çiftlerin evlatlık alma isteklerimize büyük bir engel oluşturmaktadır.
Evet öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar işlerine gelmediğinde sizin eksik yönünüzü sizin yüzünüze vuracaktır . Hatta bir çok kez şahit olmuşuzdur, bu hainliklerini minicik çocuğa söyleyerek yaparlar..
Ama eğer çocuğa gerçek sevgiyi ,ilgiyi gösterip ona dürüst olursak onun güveni bize tam olacaktır..
Bir çok çocuk başkalarından duyduğu için ailesine karşı güvensizlik duyup soğuyor, buna izin vermemek için uzmanlar daha gerçek dünyayla hayal dünyasını ayırt edemediği 3-4 yaşında söyleyin diyorlar, dürüst ve açık olun ki o size hep güvensin diyorlar.
Bakalım hayırlısı..
İnşallah hiç bunlara gerek kalmadan kendi bebeğimizi büyütmek nasip eder Allah..

Kandiliniz mübarek olsun..Allah bu güzel gecede hayırlı dualarımızı kabul etsin..

herkese selam...bugün mubarek berat kandili...hepimize hayırlara vesile olsun..

konu başlığını gördüm.sayfalarını henüz okumadım... kısmetse ,uygun bir zamanda...
konu sahibi arkadaştan rica ediyorum.ya da forum yetkilisinden..ilgili her kimse...
lütfen konu başlığınızı tüpbebek evlat edinme olarak düzetebilirmisiniz...

ben de yavrumu bekliyorum...çaydanlık, baharatlık gibi bir evlattan bahsedilince inciniyorum...

herkese sevgiler...:71:

Back