valla arkadaşlar bende sizler gibiyim 14 senelik evliyim 3 kez tüp bebek denedim kısmetse mayıs ayında 2 dondurulmuş bebişim var onları deneyeceğim ve bu seneye kadar evlatlık hiç düşünmemiştim ama artık ciddi ciddi düşünüyorum eşime kalsa şimdiye çoktan almıştı çocuk büyüdüydü bile geçmi kaldım bilmiyorum ama galiba son ümit olarak o yolu görüyorum herşeyin hayırlısı denecek çok bişey yok a.s.
Kızlar çok güzel düşünceleriniz,endişelerde de haklısınız tabiki.
Ben hamileyim,inşallah durumum müsait olursa bende bebeğim biraz büyüdükten sonra koruyucu aile olmayı,aile sıcaklığından uzak bir çocuğa elimden geldiğince o sıcaklığı vermeyi isterim.Benim düşüncem ana sınıfı yada 1. sınıf çağında olan bir çocuğun ailesi olabilmek.Çünkü ona gerçek ailesi olmadığı anlatmam gerekmeyecek.hem de benimle birlikte okula gelir,gider.İyi bir eğitim de alır.Zaten bu şartlarda bir çocuğa 2 yıl koruyucu aile olduktan sonra istenirse evlatlık da alınabiliyor.hayat belli olmaz,neden olmasın?
Kukacım herşey genetik demek değil yaşadığı çevre çocuğun şekillenmesinde çok büyük rol oynar.Onu kendine güvenli bir birey olarak yetiştirirsen hayatının hiç bir döneminde uyuşturucu olsun,alkol olsun sığınmak istemeyecektir.
Hayatta dediğin gibi öz anne babadan zarar gören o kadar çok çocuk var ki!
İnsan duyunca çok üzülüyor.
İnşallah kendi çocuğunuz olur arkadaşlar.Ama olsa bile bence koruyucu aile olmayı düşünün derim.
Evlatlık olduğu bir çocuğa 18 yaşına geldiğinde zaten söyleniyor Shcek nın şartlarında da var zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hepinizin,hatta hepimizin.
Kuka Merhaba Canim Kusura Bakmada Eşinin Tarafi Ne Kadar Cahilmiş Ya Bizim çocuğumuzun Olmamasi Eşimden Kaynakli Bazen Ben Bunalip Daraldiğimda Beni Hep Ailem Telkin Etti Eşimde Problem Olmasina Rağmen Yani çocuk önemli Değil Siz Birbirinizi Seviyosunuz Vs. Sen Eşinin Ailesi Tarafini Boşver Onlardan Sakin çocuk Falan Alma Kimseye Açiklama Yapmakm Zorunda Değiliz Bunu Biz Yaşiyoruz Bizim Duygularimiz Onlar Bunu Bilemezler Git Yurda Yazil Ve Al çocuğu Başkalarinin çocuğunu Seviyoruz Onumu Sevmeyeceğiz Artik Böyle Düşünüyorum Ama Bu Büyük Bi Sorumluluk Iyiy Düşün Benim Ailede Bikaç Kişide Karşi Olduklarini Ara Ara Duyuruyorlar Ama Ben Kesin Kararliyim Hiçkimseye Almadan önce Söylemeyeceğim Aldiktan Sonra Aaaa Bakin Bu Bizim Bebeğimiz Diye Söylerim şoka Girerler Ama Boşverrrrrrrrrr
Canim öncelikle Allah Yardimcin Olsun..zor Dönemler Geçiyorsun.inşallah En Kisa Zamanda Rabbim Sana Bir Evlat Nasip Eder.eşinin Yakinlarina Gelince Okadar Yanliş Düşünüyorlar Ki Cahillikten öte Birşey Değil.herşey Allahin Taktiri Varmidir Onda öte Bişey.evlatlik Almanin Dinen Bir Sakincasi Olduğunu Düşünmüyorum.tabi Caiz Olarak Diyenlerde Var.benim Düşüncem Sonuçta Annesi Babasi Olmayan Veya Bakabilecek Durumu Olmayan Ailelerin çocuklarina Sahip çikip Elinden Geldiğince En Iyi şartlarda Yetiştirmeye çalişacaksin.bana Göre Sizin Için Bir Grurkaynaği Olacaktir.tabi Daha Detayli Araştirmak Gerekir.tekrar Diyorum Allah Yardimcin Yardimcimiz Olsun....mutlu Kal..
Bir çocuğun yurtlarda büyümesi ,hatta kimi zaman sokaklara düşüp başına olmadık işler gelmesi var.
Birde sıcak bir yuvada büyümesi var.Bence hiç tereddüt etme.
Evladımız olacak da bakalım hayırlı olacak mı?İnşallah hepimizin hayırlı evlatları olur.
Kukacım aldırmamaya çalış,duyma,görme sen inandığın şeyi yap.Başkası önemli değil.Yaşamayan diğerinin halineden anlamıyor çünkü.Onların seni anlamasını bekleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?