Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmmm kuka ne dedım sana asla duyma..... hiç kafanı yorma onların sözleriyle... boş ver demesı kolay belkı ama böyle yapmazsann yıpranırsınn hayat insana hergeçen günn yenı şeyler öğretıyor.... kımı hiç etkılenmıyor nedense ..bunları nasıl söylıyorlarr ..ama insanın ağzı torba değil herşey dıyecekler .. ama sen ve eşin ne kadar güçlü olursanız o kadar gerı çekılırler .. valla çocuk olma olmama işi rabbımın takdırıdır. o ıyı ona verdı o kötü vermedı dıyenlere hazretı ayşe annemızı örnek ver eğer doğurmak marıfet olsaydı yuce allah en sevgili kulu pygamberın en sevdığı eşlernden bırı olan hz ayşeyı evlatsız bırakmazdı..... demek ona bağlı değil .. elbette canımm senın oğlun hayırlı olacakk sen doğal ol.. stres yapma... inş rabbım bı de kardeş verır çok mutlu olrsun sakım KUKACIM MUTLULUĞUNU KIMSENIN BOZMASINA İZİN VERME.................

Bu güzel gün ve geceler rabbim dualaimizi makbul eylasin yarin ne olacağini kimse bilemez kimse ne malina ne evladina güvenmesin........ Içini ferah tut ve dimdik yuru arkadaşim elini tut oğlunun ve yuru.........

Amin canim insallah. Cok tsk ederim.Insanlik hali dunden beri hayirsiz olur bu kelime kulaklarimdan gitmemisti Simdi cocugum gelince onun okuma hevesi onun sevinmesin gorunce ve senin yazdiklarini okuyunca cok rahatladim. Evet guclu cocuk icin cok guclu olmak gerekir.Insallah yapabilirim.Allahim ogluna kardes nasip etsin! Insallah bebislerimizi elimize alarak guzel haberleri veririz bir-birimize.Allahim bunu nasip etsin! Opuyorum canim.

canım benım rabbım tum anne olmak ısteyenlerın duasını makbul eylesın ama bıl kı her doğuran anne olmuyor...........bırakıp gıden hergün döven nıcelerı var........ rabbım hayırlı güzel evlatlar yuvalar versın ...........kendıne daima moral yukle.. bızımm yukumuz bırse senın dahaçokk ...canımmm güçlü ol kı herşey kolay ols. bak ne güzel rabbımm bı kapı açtı sana inş dahada güzelllerini açacak.................kımsenın anlamsızca konuşmasına izin...verme......ya ben oğlumu zor yedırırdım yıyen bebek değıldi kalbınde problem vardı sıkıntılı gunler geçirdımm en yakınlarım bıle aaa sen bu çocuğa bakamıyosun bu ne kadar zayıf sen yedirmeyı beceremıyosun.. benım oğlumm daha kılolu ver ben yedırım gibii birsuru laf işttimm ağlardımm devamlı gerçekten problemlydı bıde astımı çıktı kaş defa hastaneye hava vermeye götururdum yanı anlıcan canım kımseye yaranamazsın ben doğurduğum halde bu kadar laf yerdım. ama insan zamanla olgunlaşıyor pişiyor hayat yolunda bu hayat benım bı kere geldımm de ve yoluna oğlunla eşinle devam et.. inş dualarımız bır yureğimız bır canım rabbım yardımcın ols. bol dua ile.................. kalbıne iyi bakk ............onu dınle........................

AAA canim Allah razi olsun! Insanlar cok konusurlar bunun farkindayim alinmiyim diyorum ama elimde degil.

Benim de sorunum kendim dogurmadigimi biliyorum bu yuzden hata mi yaptim bosuna kizdim ve kirdim mi diye dusunuyorum bu beni maf ediyor.Yerinde kizdim diyorum ama yine de alisamadim.Belki zamanla alisirim biz sadece calisirken kiziyorum bazen dayanamiyorum cekip giderim cocuk okutanlar bu cok normal biz dayak bile atardik kizma yaninda hicbirsey degil diyorlar......
Simdi duana ihtiyacim var esimle cocugumla mutlu olmayi ogrenmeliyim Allahim cocuklar nasip ederse mutlulugum tam olurdu....Insallah diyelim....Opuyorum Allahim hepimize yardimci olsun!

canım inş zamanla alışacaksınnnnnnn ...RABBIM MUTLU VE HUZURLU EYLESIN CUMLEMIZI.......İNŞ TATLI BEBİŞLERLEDE TAÇLANDIRSINNNNNNNNN YUVALARIMIZI........SEN DE DUA ET BENDE EDIYORUMMMMMMM CANIMMMMMMMM HAYIRLI GECELERR DUA İLE............................

herkese günaydınnnnnnnnnnn hayırlı bı gün.................nerdesınızzzzzzzzzzzzz

Kuka bu durumlara hazirlikli olman gerekirdi zaten....
Gelebilecek eleştiriler böyle olmasi normal...
Sen gözü kapali adim attin...
Herşeyin hayirlisi....

çirkin olan hiçbirşeyi dumaaaaa

Iftar yaklaşiyo arkadaşlar. Eminim ne güzel şeyler pişirdiniz .......... Herkese afiyet ols. Dualar makbul olsun...........

KUKAcım hıhhhhhhhhhh de çatlasınlar
kimseyi ilgilendirmez senin ne yaptığın
onlar seni düşünselerde incitmemek için çaba sarfederler
kıskanıyorlardır senin yaptığın cesareti onlar yapayacakları için

EL-MUALLİM canım sanada iyi iftarlar
tüm dualar sana bana ve bizim durumuzuda olan herkeze

PARİS çim sen neler yapıyorsun
sana bir sorum olacak fsh yüksek olunca adet olmuyormusun
yada belirtileri nelerdir

Canim rabbim razi olsun inş rabbim gönüllere göre verir...... Inş güzel günler hepimiz için yakindir inş kuka sen paris pinkrose......... Ve ne kadarr bebiş isteyen varsa rabbim kisa zamanda nasip eder................hayirli geceler bol dua ile.......... Canim sen tedaviye başlicakmisin............

Merhaba kizlar bol-bol dua edin lutfen! canim mumudihabacigim herseyi kaldiririm allahim yari yolda birakmasin! tsk ederim! el-muallim insallah diyorum canim! Pariscigim canim Ben Allahima guveniyorum.Basracagim.Zaten hazirim diyorsun ama basa gelince hic kolay olmuyormus o bakislar o konusmalardan etkilenmen mumkun degilmis.Allahim buyuktur insallah basaririz.Dualiarimiz kabul olur.

Pink-rose canim nasilsin? gozukmuyorsun?

Bol bol dua ediniz! lutfen! sizleri opuyorum.
Allahim bu mubarek gecelerde dualarimizi kabul etsin! Allahim kucaklarimizi bos birakmasin! Insallah insallah insallah diyorum!!!!!!!!!!!!!

kukacım sağolasın canım benim iyiyim ramazan telaşı içindeyim canım inşallah ALLAHım dualarımızı kabul eder tatlım..inşşşş...

hayirli sabahlar! nerdesiniz kizlar? bir-kac gun sonra ramazan da bitiyor.Bol bol dua edelim. Insallah dualarimiz kabul olur.

Pariscik nerdesin ulasamiyorum..............

gunaydın canım bıraz geç ama ols.. amın canım tum dıleklerın için amın.. inş bu akşam çok mubarek ve güzel bı gece ellerımızı açıp herşeye kadır olan rabbımızden isteyelım. herşeyın en hayırlısını ve en guzelini. rabbım kapısına gelen kullarını boş çevırmez inş tum arzu edenler muratlarına nail olur...................herkese hayırlı bereketlı gunler.....kukacım bayramda tatıl yokmu orda . tatıl yapacakmısın arkadaşlarla buluşmak göruşmek ne hoş olurdu..............

kızlar çok yoğundum giremedim....
kuka send eulaşamazsan pes yani : )))
mumudihaba canım ben düzensiz adet oluyordum ortaokuldan beri sürekli dr gittiemde hepsi farklı dr lara hemde hepsi evlen düzelir dedi evlenince doğum kontrol hapı bile kullandım :)
sonra 2. yıl çocuk isteyince ilacı bıraktım hiç adet olmadım 6 ay dr gittim sen anne olamazsın dedi
tedavi şansımı kullandım tuttu fakat 3,5 ayın sonunda ikiz bebekler enfeksiyondan öldü
şuandada ilaçla regl oluyorum

şimdi bu benim suçummu dr larınmı beni yıllarca kandırdılar bir sorun yok dediler...

Canim inş herşey yoluna girer... Inş tekrar hamile kalir bebişini alirsin kucağina... Doktorlarin sözleri bazen birbirini tutmiyor rabbim yardincim ols hayirli kandillrrrrrr gecen mubarek ols

canım ben 6 aydan beri düzensiz adet oluyorum
2 ayda bir problem nedir diye biraz canım sıkılıyor

ayrıca canım ikizlerini kaybetmiş olmana çok üzüldüm çok geçmiş olsun
bende ikizlerimden birini enfeksiyon yüzünden kaybettim
senin çok iyi anlıyorum acını paylaşıyorum
kandiliniz mübarek olsun

canım seninde kandilin mübarek olsun
inşALLAH hayırlısı ise kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…