• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Misafirlerin gidiyor ya benimkiler yarin gidiyor.....Bugun tedaviye gidemedim dinleniyim dedim.Sukur iyiyim...................

Bugun kendi moralim iyi Osetyadaki mahsum insanlarin olmesi savas olayi bunlari 4-cu gun tv acik dinliyoruz.Kalp gidiyor. Kucucuk cocuklarin annesiz babasiz kalmasi aaaa gormiyin diyorsun olmuyor.Allahim boyle durumlardan korusun.Cok kotu mahsum insanlar ortada................
Rusya baya yardim ediyor bizimkiler ise sessiz kalmayi tercih ediyor.

el-muallim niye ozel msj acilmiyor? Allahim her zaman bize yardimci olsun!

Canimm evet savaşş çok üzücüü inşş biter daha ilerlemeden....iyi olmana sevindimm. Ya bilemiyorumm nasill açmam lazim özeli galiba beceremedimmm .. Bi uğraşimm kontroll panelinden giriyorumm ama özeli nasil acicammm bi bakim............öpt.................

Canim inşş uzmadann biter savaş......iyi olamana sevindimm rabbim daha iyi ets inş özeli açamiyorumm ya beceremiyorum galiba bi uğraşimmmmmmmmmmm nasil old yazsana nasil nerden açiliyooooooooo.............

herkese selamm güzell bi günn olur inşş................ ..rabbımm kolaylıklarr versinn herkese.........selamm kuka... parıss.. pinkrose......inşş herkes iyidirrrrrrr...........

iyiyyim canım sen nasılsın iğnelere devammı hayırlısı olur inş...ALLAH hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşş.....

amınn canım amınn duaları iştenn rabbımm inşş herkesii bebişlerine kavuşturur..... zekerıya aleyhısselamınn duasını da okuyalımm inşş boll bolll her annn.......
rabbı heb li zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua
rabbım bana senın katından temiz bır zürrıyett yanı evlatlarr nesil verr muhakak sen duaları işitensın dua ilee..................

benn inşş yarın toplama işlemi olucamm inşş herşeyy ıyı gıderr ..... dualarınızı beklıyorumm rabbımm .. inşş herkese güzelliklerr ve tattlı bebişler verir..........

sanırım çogu tatilde.........ben yaptım döndüm.........................herkase hayırlı bı gün diliyorummmmmmmmm

Hayirli cumalar kizlar! Allahim dualarimizi kabul ederek bebis nasip eder.

el-muallim toplama bugun mu oldu? Nasil Gitti? Kac tane toplayabildiler? Iyimisin? Insallah bu sefer olacak.
Canim evdeki misafirlerim bugun gittiler o yuzden zamanim olmadi.... Seni merak ediyorum.hemen yaz.Insallah hersey yolundadir.

Canim rabbim inş tum isteyenlere hayirli evlatlarr versin.. Kisa zamanda ..çok aratmasinn dua ileeeeeeeeeeee

Sen nasilsin inşşşşşş iyisindirrrrrrrrrrrrrr.....................iyi ol inşşşşş.........tedaviye başlarsin hayirlisiyleeeeeeeeeeeee....................rabbim yar ve yardimcin olsssssssssssssss...................

kızlar hepinize iyi günler , 2 gündür siteye giremedim sorun vardı heralde ,özledim sizi nasılsınız?..kimseler yokmu??..

Back