• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama özlem konusunda haklisinn zorr yani yinede senin için ama inşş bebişine olan özlemin kisa surerrrrrrrr.............

el-muallim canim tsk ederim Insallah hepimiz icin bu ugraslar hayirli olur.Insallah bebislerimizi elimize alabiliriz.
Suan ise basladim.Ama arada bir gidiyorum isi eve aliyorum.Agustos tamamiyla calismam gerekirdi 2 gundur islerim cok ve tedavi oluyorum. 2 aydir dinlendim biraz gezdim malesef kafam dinlenemedi.

Hep evde misafirler vardi sadece bu hafta islerimi baslayabilmistim. Malesef yarin esim tarafindan misafirler gelecek. Haziran temuzda gelin gezdiriyim zamanim olur lutfen demistim simdi islerim cok care yok birakmam gerekecek. Vakit acisindan cok kisitli doneme giriyorum.Simdi 1 hafta onlari gezdirecegim alis-verislerini yapmaliyim boylece ister-istemes islerimi yapamayacagim.

Insalar zamanim yok diyorum annem arayip oyle geliyorlar esim tarafina bunlari anlatamadim ve evdeler calismiyorlar zaten butun masraf bize ayit.Istedigim zaman gelselerdi beni de zor duruma birakmazdi.

Allahim tedavimi birakmamam icin elimden geleni yapacagim baskasini sonra gece-gunduz yapsam bile yetistirmeye calisacaktim.

Kafami 3-4 gune bir yere giderek uzaklasarak dinlenfdirsem yeterli oluyordu.

Insallah sagligimiza etkilemese olur.Allahim kaldiramas yuku kuluna artmasmis.....

Igneler sonucu kendini nasil hisediyorsun? Olabildigi kadar rahat olmalisin
Allah yardimciniz olsun!

canımm yaa çalışmasaydınn dinlenirdınn iyi olurduu ama herşeyden önemlisi aslında kafanınn rahat olmasıı o daha çok yoruyooo rabbımm yardımcınn olss yaz geldımı de mısafırr eksılmıyyooo gelsınler tabı ama bizim işler tedavı falann insan herkese söyleyemıoooo.....benimde abımm geldı yurtdışındann bana uğrıcakk ailece tamm yumurta toplama aşaması gıbı bakalımm inşş transfer zamanına denk gelmez dinlenmekk lazımm ya yoksa yorucu olurr dinlenemem ama rabbim elbette bı kolayylıkk verecekkkk..sen de mıkromu başladınn ne tedavısı inşş canımm hayırlı olurrr inşş bebişine kavuşursunn... şu an iyiyim iğne çok yuksek mıktarr kullanıyorummm hayırlısıı rabbımdennn o neylerse güzell eyylerr görelimm rabbi,mm neylerrrr hayırlı gecelerr canımmm.............

Hayirlisi diyelim canim insallah bu tup bebek zamaninda herkezden uzaklasarak sadece butun dusunce herseyi ile hazirlanmak en iyisidir.....Ama malesef olmuyor. Uzun donem demek ignelerden sonra kendini nasil hisediyorsun? Insallah Rabbim bu sefer nasip eder.......

el-muallim ozel msj ayarlayabilirmisin? gondermek istedim de...

Canim senin bir cocugun var mi? Cok guzel ya Allahim ben senin icin Paris icin ve baska sansi dusuk mu diyen arkadaslar icin cok uzuluyorum burda kendim de varim 1 tane bebekleri olsa diye her zaman dua ediyordum.

Masallah cok cok sevindim anlatamam....

el-muallim canim ben calismadan sadece tedavi ile ugrastim gordum.Olmuyor.Esim de bunun gibi durumu anlamiyor.tedavi iyi gidiyor bugun fitiga etkisi oldu mu agri fazla olmaya basladi yatmak istiyorum.Malesef hala hazirlanamadim.Simdi gelirlerse ne yapacagimi bilmiiyorum. yapamayacagim gibi geliyor.Simdi onlar gelecegiz dedi ben ozellikle isteyerek yatriyorum dusuncesine kapilirlar......Ne zor bu iliskiler..........Allahim afetsin ben birkac aya beni evimi rahat biraksalar diyorum.Cok sinirli donemdeyim...............Hayirlisi..........

canımm benimm..... innşş herşeyyy yolunda gider...inşş rabbımmmmmmmmmm................tatlı bı bebiş verırr......................inşşşşşşşşşşşş canım allahh sıkıntılarını sıkıntılarımızı gıdersinn bu mubarekk cuma günüü nerde varsa rabbim tum zorlukları kaldırsınn ..parıs için yağmurcn i,çin senin içinn hep güzelliklerr halk ets inşşş.................sinirlerinide yatıştırr rabbim gör bakk kolaylık verecektırr yıpratma kendini..... canım ya ben özeli açamıyırumm bı bakımm uğraşimm iyi olur asliında kal sağlıcakla............

inş.. bi zamanı varr canımm ve o zaman inşş çokk yakınn inanıyorummm moralini bozma bebişini kucağına alacaksınnninş... belkı de hiçç ummadığın bı anda .. o dılerse neler olmaz kı.....dualarla....kalll:inşşşşşş

Kizlar insallah cocugumuz olur Insallah Allahim nasip eder. .................Allah yardimcimiz olsun!

Mumudihaba tatilden dondu mu acaba?

Aysenur nasilmis haberiniz var mi?

pink-rose nerde?

Kizlar nerdesiniz?

yaz tatilinin keyfin mi cikariyorsunuz?

pariscim Bu yaz tatile gidiyormusun?

Yaz da bitecek az kalmis ya zaman ne kadar cabuk geciyor. Ne kadar cabuk sasiriyorum............

inşş.ca
nım herkese güzel ve hayırlı bı günn dileğiyle günaydınnnnnnnnn..inşşş duala amın yurektennnnnnnnnnnn

Kuka kiz ben yeni döndüm tatilden unuttunmu :)) daha 2 hafta oldu....

Günaydin arkadaşlar...
Inşallah artik hayirli haberler almamiza az gün kalmiştir

sana da günaydın parıs demek tatilin bıttı daha erken ama ramazan ayı da geliyo sen çalışmıyosun galiba.... inş herşeyy güzel olacakk canımm ....

hayırlısıyle sağlıkala gelsın ramazan inşş ben de şimdi başladım tedavıye bakalım hayırlısı ... .. sonuca görede bazı jkararlar vericemm rabbım herkesin gönlüne göre versinn inşşşşşşşşşş

Merhaba Kizlar ! nasilsiniz?
Pariscigim unuttum bak kafa yok ya tatile gittigin zaman merak etmistim hatirladimmmmmmm...............
Neler yapiyorsunuz?
Bugun bir kosusturucu gun oldu.Esim tarafini bekliyorum.Birseyler hazirladim arka-arkaya misafirler Simdi islerimi dusunup duruyorum..............

el-muallim tedavi canim nasil gidiyor?

Kizlar ramazan eylulun 3-u mu baslayacak. Onemli gunlerde haber verin lutfen.............

Back