How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buzadaazanmelcim hos geldin! Canim tatildemiydin kk hic ugramiyorsun? Sevindim canim Allahim yardimci olsun! Insallah guzel haberlerimizi paylasiriz.......

pink rosecim nasilsin? neler yapiyorsun?............

Kizlar 1 aydir ara vermeden tedaviye devam ettim simdi iyiyim ama dun belli olmayan sebeblerden dolayi alerji gozuktu. Etrafimdakiler kendini fazla zorlama elinden geldigini yaptin simdi ise Allaha birak diyorlar.....................bunu duydukca uzuluyorum zamaninda cabuk hareket etseydim belki sansim yuksek olurdu.......... Bu sene elimden geldigini yapacagim..........Seneye gercekten kendime zaman ayirmaliyim...........................Sadece umut oldugu icin ugrasiyorum yarin da pisman olmak istemiyorum................evlatlik hakkinda soyliyorlar.............Anlata anlata yoruldum............

Saftrikcigim nasilsin canim kurumlari arastirdiiz mi?

Bence cocuga gercekleri kac yasinda ve ne zaman nasil soyleyeceklerini sadece evlatlik almis olan aile karar verebilir tabii baskalarindan duyup hayal kirikligina ugramadan ailenin anlatmasi en dogrusu diye dusunuyorum................Simdi karar verirsen kararini degistirebilirsin.........iyice dudunmek gerekir.Allahim yardimci olsun! ....................

Pariscigim hic ugramiyorsun nasilsin canim cok merak ediyorum.haber ver...................

mumudihaba geldi mi arkadaslar?..................nerdeyse eylul olacak acaba hersey yolunda mi acaba.....

Kuka'cim araştırdık biraz burdaki durum Türkiye'dekinden oldukca farklı mesela bu ülkede evlat edindigin zaman üstüne birde para veriyorlarmış ve çocuga bellirli bir yaşa gelene kadar para ödüyorlarmıs. Tabiki bizim için bunların hıç bir anlamı yok biz sadece bir yavrumuz olsun istıyoruz. Ayrıca ögrendigim birsey daha oldu burda çocukarı dogurup cocuk parasını aldıktan sonra aileler çocukları atıp gidiyorlarmiş yani sırf devletten para koparmak icin cocuk doguruyorlar ve sonra cocuk yurtlarına bırakıyorlarmıs bu nasıl annelik biz cocugumuz olsun dıye neler yaparken bu duyduklarıma inanamadım yorum sızın.....

kukacığım iyiyim canım senin yazını okuyunca daha iyi oldum,mesajını aldım ALLAHım hepimize işlerimizde hayırlar göstersin sağlıkla sıhhatle bebelerimize kavuştursun inşşş.. canım.ben iyiyim beklemedeyim bir değişiklik yok cnm

kizlar nasilsiniz?
Saftirik canim sen suan hangi ulkedesin Soylemenin bir mahsuru var mi? ayni durumlar burda da var........ tup bebege girerken devletten yardim yok hicbirsekilde indirim de yok........Ama dogumdan sonra para aliyorlar anne adaylari................

Sizler karar aldiktan sonra baskasi kolay.Allahim yardimci olsun!

pink rose canim senin de guzel dualarin icin tsk ederim...........Moralinin yuksek tut..............

pink posecim mumudihabadan haber var mi? ne oldu ? donmedi mi?

El-muallim transfer sonuclarini aldi mi kizlar nerde ne oldu...........Yeterki hersey yolunda olsun...........
pariscigim hic ugramiyorsun nerdesin seni bulamiyorum????????????????Haber ver?????????

Kizlar basim ve burun kisimi sancilar var ne olabilir acaba.Bugun tedavim bitti simdi 9.09.08 gunu tekrar baslayacagim...................Cocuk diye kosustururken sorun basimda olmasin diye dua ediyorum. KBB mi yoksa nevropotologa mi gitmeliyim...........Sanki iltihap var gibi sancilar basladi..............Korkmaya basladim dua edin lutfen yarin pazar
.....Pazartesini beklemeliyim.Allah korusun ...........

Pink rose ve kuka sağolun arkadaşlar kısmetse eylülde başlıcam bakalım hayırlısı kukacım senin içinde sevindim tedavine başlamışsın hayırlısı olsun.Kuruma başvuracaktım fakat eşim isteksiz görünce üstelemek istemiyorum ileride problem yaşarsam sorumlusu ben olmuşum gibi geliyo bu yüzden zamana bıraktım fakat bu tedavide olumsuz geçerse başvurmayı düşünüyorum.Of ya ne zor şeyler bunlar benim yaşatlarımın çocukları okurken ben daha bi çocuğa sahip bile olamadım.Allahım sen yardım et demekten başka çarem kalmadı .

Kizlar nasilsiniz
işlerim yoğundu giremedim
evlat edinen biri neden yorum yazmiyo öğrenelim bişeyler

arkadaşlar merhabalar bende 3 aşılama 3 tüp bebek deneyenlerdenim ama dr. kesinlikle sizin bebeğiniz olmaz demiyor hatta benim düşüklerimde oldu ama bende sizin gibi araştırdım ve eşimle çocuk esirgemeye baş vurduk şuanda belgeleri doldurup kayda bile geçtik hatta uzmanımız bile belli oldu. Biz erkek bebek için baş vurduk kız bebek öyle fazlaki isteyen 3ila 5 yılı bulur dediler.Erkek bebek çok fazlaymış oda 3ay 6ay felan beklersiniz dediler şimdi uzmanımız benden haber bekleyin ben sizi arayıp randevu alıp evinize gelcem dedi bizde haber bekliyoruz.şu anda bizi araştırıyorlar sanırım en son evimize gelcekler.Benim bebeğimde olsa bu süreçte yinede almak istiyoruz en azından kardeş olurlar.sormak istediğiniz olursa yanıtlarım aklıma şimdilik bir şey gelmiyor hoşçakalınnnnn

Merhaba arkadaslar!

Buzadaazanmelcigim oncelikle bu sefer olacak diye olumlu dusunmelisin. Tedaviden sonra baskasini dusunme zamani olur.Allahim kendi bebisini eline almayi nasip etsin!
Tedavi derken tup bebek tedavisi degil genek jenekolojik tedavidir.......Allahim nasip ederse bu sene belki girecegiz........... Aynen oyle benim arkadaslarimin cocuklari 17 yasinda neyse onlar 18 yasinda evlendi digelim ama sonradan evlenenlerin cocuklari bile artik 4-5 yaslarinda...... evlanir evlenmes cocuk sahibi olabilmek ne buyuk mutlulukmus onlar farkinda degil ki bunun..............

pariscigim nerdesin? kayboldun??????????????????/ Insallah her sey yolundadir?

gamzecigim hayirlisi olsun! Sevindirici haber.Karar alabilmek kolay degil.....Insallah Allahim kendin hamile kalmayi ve bebisini eline almayi ve evlatlik ta almayi nasip etsin!...........
...........

arkadaşlar merhabalar bende 3 aşılama 3 tüp bebek deneyenlerdenim ama dr. kesinlikle sizin bebeğiniz olmaz demiyor hatta benim düşüklerimde oldu ama bende sizin gibi araştırdım ve eşimle çocuk esirgemeye baş vurduk şuanda belgeleri doldurup kayda bile geçtik hatta uzmanımız bile belli oldu. Biz erkek bebek için baş vurduk kız bebek öyle fazlaki isteyen 3ila 5 yılı bulur dediler.Erkek bebek çok fazlaymış oda 3ay 6ay felan beklersiniz dediler şimdi uzmanımız benden haber bekleyin ben sizi arayıp randevu alıp evinize gelcem dedi bizde haber bekliyoruz.şu anda bizi araştırıyorlar sanırım en son evimize gelcekler.Benim bebeğimde olsa bu süreçte yinede almak istiyoruz en azından kardeş olurlar.sormak istediğiniz olursa yanıtlarım aklıma şimdilik bir şey gelmiyor hoşçakalınnnnn

Hayırlı olsun,
annemin komşusu bir kız çocuğu almıştı 16 yıllık evliliğinin sonunda,
çocuk 3-4 yaşlarına geldiğinde kadının kendi çocuğu oldu,
şimdi her ikisi kardeş gibi büyüyor,

Mevlam nelere kadirdir,
tekrar hayırlı olsun canıma.s.

Merhaba arkadaslar!

Buzadaazanmelcigim oncelikle bu sefer olacak diye olumlu dusunmelisin. Tedaviden sonra baskasini dusunme zamani olur.Allahim kendi bebisini eline almayi nasip etsin!
Tedavi derken tup bebek tedavisi degil genek jenekolojik tedavidir.......Allahim nasip ederse bu sene belki girecegiz........... Aynen oyle benim arkadaslarimin cocuklari 17 yasinda neyse onlar 18 yasinda evlendi digelim ama sonradan evlenenlerin cocuklari bile artik 4-5 yaslarinda...... evlanir evlenmes cocuk sahibi olabilmek ne buyuk mutlulukmus onlar farkinda degil ki bunun..............

pariscigim nerdesin? kayboldun??????????????????/ Insallah her sey yolundadir?

gamzecigim hayirlisi olsun! Sevindirici haber.Karar alabilmek kolay degil.....Insallah Allahim kendin hamile kalmayi ve bebisini eline almayi ve evlatlik ta almayi nasip etsin!...........
...........

kukacığım geçmiş olsun dr a gittin mi?
İnşallah önemli bir şey yoktura.s.

Ah kukacım çok haklısın ama olmuyor işte aklım o kadar karışıkki anlatamam bazen biran için yok olmak istiyorum bu sorunlardan kurtulmak ama malesefki bu mümkün olmuyo bunlarla yaşamak zorundayız.Stresliyim çok nasıl olmayayımki bu beşinci artık buda olmassa bidaha düşünmüyorum çünki tedavi olupta gene olmaması insanı daha çok yıpratıyor.Hatta bide olupta düşükle sonuçlanması dahada beter.Yani bi kurtuluş yok.Malesef ki bizim kaderimiz İnsanlarlar evleniyor bi seneye bile kalmadan hamile kalıyor sonra çocuk geliyor ama onların kıymetini bilmiyorlar bilselerki biz neler yaşıyoruz bir çocuğa sahip olmak için o zaman her dakka şükrederler.
Senin içinde çok sevindim tedavine bi adım attın bile inşallah ilk denemende olur bi bakmışın oluvermiş.:1hug:

Gamze_Su senide çok tebrik ediyorum şimdi size ev ziyzretinden sonra sıra verirler ozamalar çok zevkli geçiyormuş(odası ve eşyalarını hazırlamak) sanki hamilelik gününü sayar gibi bende bu tedavimden sonra başvurmayı düşünüyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.a.s

Kizlar nasilsiniz? ramazan geliyor.Dualarinizi esirgemeyin....................
Aysenurcigim nasilsin coktan gozukmuyordun? Isini ne yaptin? Kendi sagligin nasil gidiyor?
Rontgen cektirdim dis degil burun degil simdi bas kaliyor ama buguin iyiyim.......Ama yini de gitmeliyim..........

Buzadaazanmelcigim nasilsin? Insallah diyelim guzel seyleri dusun Allahim buyuktur..........Insallah nasip eder.Olumlu dusunmeliyiz......................soyledigin gibi kaderimiz...........Bol dua edelim........

KIZLAR DUN KARAR ALDIK ilk okul 3-cu sinifa giden cocugu alacagiz...............bu sene cocugun tedavileri var tedavi merkezleri burda ve sehiri uzak surekli gidip gelmek kolay olmuyor ve derslerine engel oluyormus.................Suan icin yardim etmek amaciyla ...............Annesinin ilk evliliginden annesi ayri uzak baska sehirde yasiyor............. cocuk anneannesi ve dedesinde buyuyordu..........

Dun cok kotu olduk...............hastaneye sonra parka gorurduk......... arabalar varmis onu surmek istedi ve oyle hareketler yapiyor benim esimin taklidini yani ayni onun gibi surmeye calisiyor.......Yanimda amcamin kizi vardi o da baksana nasil suruyor aynen abinin surdugu gibi diyor........Surekli eve geliyorlardi ve daha onceleri neden ....... abi arabayi boyle suruyor diye soruyordi............

Esim de seneler geciyor butun sorumluklarini alarak bu sene ugrasalim diyor...........

simdi okul aramay gidiyorum.........Burda sorun okullarin baslamasina 4 gun kaldi simdi yakin yerden bulmaliyiz..............Suan onlari arastirmaya gidiyoruz ..........sonra kayidin almak gerekir..........

Heycanliyim.....sonraki durumu dusunmek istemiyorum en az yardim edecegiz ve sorumluluk alacagiz................dua edin belki yanimizda kalir....................

kukacığım hala raporluyum işe gitmiyorum dr henüz işe gitmeme izin vermiyor,
tayinimizi henüz iptal ettiremedik,
uğraşıyoruz
hep bir yerlerden adam bulmaya çalışıyoruz,
İnşallah hallolur,çünkü bu durumda nasıl taşınacağız,

Ayşenur tayin olayını iptal ettiremediğinize üzüldüm. İnşallah yardımcı olan birileri çıkar canım.

kukacığım dilerim herşey istediğin gibi olur çcuğunuz size şans lar getirir ve bebeğin de olur birlikte büyürler canım inşşş...

Ayşenur tayin olayını iptal ettiremediğinize üzüldüm. İnşallah yardımcı olan birileri çıkar canım.

Evet canım bu gün biri ile görüştük benden haber bekleyin dedi,
İnşallah halledebiliriz,
kızım okula başlayacak pazartesi,
valla şaşırdık ne yapacağımızı

sen nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?
aman kalp atışlarını duyana kadar fazla ayaklanmaa.s.

Hamisli arkn aramizda olmasi ne guzel bizim icin bol dua edin insallah bebislerinizi ellerinize almayi Allahim nasip etsin?

Aysenur Allahim yardimci olsun?

pink rose canim nasilsin? neler yapiyorsun?

Kizlar heycanliyim hayatimda boyle duygulari yasamamistim.Cocuk bizimle kaliyor.....biraz korku heycan var..............yarin okul islerini haledebilirsek o zaman sorun olmas ama kendi anne-babasi olmadigimiz icin sorun cikabilirmis............... Neyse hayirlisi ..................
bol-dua edin insallah basarabiliriz..................insallah hersey yolunda gider..................

Canım senin adına çok sevindim birazda şaşırdım yani hiç bahsetmemiştin kurumdanmı sakıncası yoksa biraz açıklarmısın hadi hayırlısı güzel günler seni bekliyor

Back