How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
El muaalim sen öğretmenmisin hafiz misin

canım ben kuran kursu hocasıyım ama aynı zamanda arapça ögretmeniyimm hocalığı tayinimi uzağa vermişlerdi istıfa ettim özel bı yerde arapça dersi veriyorumm inşş rabbim hayırlı kılar işlerimizi .... işim yorucu değil öğretmeı seviyorummm ... faydalı olmak güzell sıgortalı calilıyorum resmi bi yer ..şu an tatıl inşş başlıcaz hayırlısı ya sen neler yapıyosunn :sm_cool:

kuka nasılsınn yoğunsun anlaşılann tabı mısafır varr rabbım kolaylık vwersinn ...... benşmde haftaya abimler gelıcekk bu yaz da böyle geçıyo işte hala iğnelerı kullanıyorumm şu an ıyı gıdıyoo rabbım herkesin yolunu açıkk etsinn inşşşşşşşşş

evet anlıyorumm tes ederimm canımm..teyzenede selamm rabbım hepimizin yar ve yardımcısı ols inşşşşşşşşşş

:sm_cool:Hayırlı sabahlar:sm_cool:
Nasılsınız arkadaşlar,
Berat Kandili yaklaşıyor 16 Ağustos ta İnşallah,

Biliyorsunuz Berat gecesi herkes Beratını alacak,
Benim duam İnşallah Rabbim hepinimize bu yıl bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNa.s.a.s.a.s.a.s.

elmuallim ne kadar guzel masallah .... ..Arap dili cok cok hosuma giden diller sebebi kuran okuyabilmek ne guzel.............Guzel dualarin icin Tsk ederim.Allahim senin de yolunu acik etsin. Misafirlerimi bugun akrabalarina gonderdim....... Gezmek icin kendileri gitti.Kizkardesinin esi burda oldugu icin oooooooooooohhhhhhhhhh dedim.Bugun pazar biraz olsun dinlenmek istiyorum........

Pariscigim nasilsin.nerdesin? gorusemedik? ............

Aysenurcigim nasilsin.eger sen soylemeseydin bu kandili de gectikten sonra duyacaktim.Allah razi olsun. Bol-BOl dua edermisin bizim icin.

Kizlar Allah yardimciniz olsun!

sağoll canım rabbım razı ols ....dinlen inşş ...iyi olurr. evet kandıl de yaklaşıyoo. bol boll dua edelım inşş .. rabbımm kabul buyursun ..................o herşeyi en iyi bilendır.............. biz aciz kullrına merhamet edecektırr inşşşşşşşşşşşşşşşş

Insallah canim allahim cocuk isteyen herkeze nasip etsin! Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin. Ramazan da yaklasiyor bu sene nasipse bol duayla baslamak istiyorum.Son seneleri orucumu bile aksatmistim.Ramazanda surekli ilacla gezmistim.Bu sene insallah sonuna kadar oruc tutarak bol dua ederek gecirsem bunu Allahim nasip etse diyorum.Insallah ................

inş canımm rabbım herkese herişinde kolaylıklar versinn mubarekk ramazann ayı dualarınn geri çevrilmediği bi ay inşşşşşşş herşeyy gönüllere göre olurrrrrrrrrrrr......................

canımm kendını bu kadarr üzme... biliyorumm söylemesii kolayyy.... ama üzmekle de eline bi şeyy geçmeyecekk... ben daha öncede dedimm ya anlayıışş çokk farklıı .. insanlarda anlayışş yok.....tabıkı sen haklısın sekızyıll ..koly..mı.....ama damdan düşmeyenn düşenı ne anlasınn.....rabbım yuregine ferahlıkk versinn......bu guzell günlerr de inşş tumm yananların yüreğniin ateşini söndursunn.... benimde tedavi ile bı oğlumm varr .. bunları yazarken senin gibi hasretle yananlardann çekiniyorumm .... çunku sizinn sıkıntınız çokk buyukk ..........rabbım sabırr versinn diğer insanlara da anlayışşşşşşşşşşşş.................inşş rabbım sana kuka ya parıse pink rosa yağmurcn a ve tum isteyenlere şu mubarekk aylarr hurmetine kısa zamanda bebişlerr nasıp eder.............inşşşşşşşşşşşşşş senn boşver çevreyı........... rabbım bıze yeter... o ne güzelll dosttur.........

NURTANESİ CANIM ÜZÜLME LÜTFEN allah büyük bizde birgün yavrularımıza kavuşacağız ,ama bu dünyada ama öbür dünyada kavuşacağız İNŞALLAH tatlım...

Günaydın kızlar...inşallah iyisinizdir el muallim kuka pın rose...
ve nurtanesi.....

canım bukadar üzme kendini evet ara ara banada oluyor bu kendimi çok kötü hissediyorum sonra kendime farklı uğraşlarla kafamı dağıtıyorum....
allah herşeyin hayırlısını versin...çok zor bir duygu gerçekten bu sayfadaki arkadaşlarımzın hepsi bu acıyı yaşıyor...

Bizim için hayırlısı hangisi ise allahım onu çıkarsın karşımıza...:Saruboceq:

gunaydınnnnnnnnn.. hayırlı bı gün ols inş herkes için..... canımmmmmmmmmmmmm...............ben de iğnelere devamm ...inşş herkese rabbım acil şıfalar ve bebişler verirrrrrrrrrrrrrr

nerdesiniz ya.bu gün galıba herkes çok yoğunn gerçı benimde abımler gelecekk az sonraa herkese guzel günlerrrrrrrrrrrrrrrrr.....kukaya parıse...........pinkroza............ve herkese...................................................

Nurtanesi canim bu durumdayken psikolojinin alt-ust olmasi herkezden uzaklasma kimse anlamiyor duygusu v.s bunlar normalmis.Hepimiz bu durumlari yasadik hala da yasiyoruz.Bizi biraraya getiren cocuk ozlemi. Bazen dr hic cocuk olmuyor mumkin degil dedikleri durumda bile oluyor.

Hepimiz degisik sorunlari yasiyoruz dedigim gibi biraraya getiren cocuk ozlemi ama bazilarimiza dr umutu kesmis bazilarimiz ise kucucuk bir isigi gorduk umut isigi onun sonundan kosusturuyoruz.Sonu da belli degil.Kac amelyat gecirdik ne kadar yiprandik. surekli yikiliyoruz yini kalkip yola devam edmekteyiz Allahim bu gucu verdiyse sonuna kadar ugrasalim.Insallah diyelim.

Nenin hayirlisi oldugunu sadece Allahim bilir.Lutfen arkadasim kendini yipratma.Biraz daha sabir.cocugumuz olmasa evlatlik aliriz bir cozumu vardir mutlaka.Bunlari soylerken korkuyorum icim olsa diyorum ama benim elimdeki birsey degil hicbirsey yapamiyorum.................

Yucce rabbim nasip eder Insallah bu kucaklarimiz bos kalmas diyoruz.Allahim buyuktur....

Esimize gelirsek ayni olayi ben de senelerce yasiyorum. Oncelikle allahim sonra burdaki kizlar olmasaydi depressyadan cikamazdim.Kizlarin buyuk yardimi oldu.Hatta Annecigimin soylediklerini dinleyemes duruma gelmistim.......Sukur....sabir edemeyecegim bu durumdan cikamayacagim diye korkmustum.............Seni anliyoruz.Dua edecegim.Elimden baska birsey gelmiyor...........

hepimize allahim nasip eder insallah diyorum

el-muallim canim nasilsin? abiyin geldi mi? tedavi nasil gidiyor? Ignelri kaldirabiliyormusun? Insallah istedigin sonucu alirsin.Insallah hepimiz de aliriz..

Ben kendimi baya iyi hissetmeye basladim psikolojik olarak ve agrilar hafif olmaya basladi dayanilir.
tedavi ilacsiz sadece bitkilerle oldugu icin rengim de degisti. Igne(akapunktr) aldim ve massaj/ vakumlu igne diyorlarmis oylebirsey aldim sonra hafif bel ve arka kisimina kontrol altinda sanki ruzgar esiyor gibi bir seyler yapildi(EFESS) diyorlarmis.Bugun suluge basladim. cok sukur iyi hissediyorum kendimi icimde sanki tas var gibi sertti suan yumsagik olmaya basladi....

canımm inşş herşeyy iyi olacakkkkkkkkkkkkk.....moraliniin iyi olmasına sevindim.......iyiyimm canımm şu ann iyi gidiyoo mısafırleerimm geldıı ... bakalım hayırlısıı herşeyın.... kendıne i yi bakkkkkkkkkk................

Back