How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kandiliniz mubarek olsun kizlar! Allahim hepimize istedigimiz uzun zamandir bekledigimiz bebislerimizi nasip eder insallah! Insallah yuzlerimiz guler! Allahim seneye bebislerimizi elimize almayi nasip etsin!

el-muallim canim cok sevindim simdi Allahin yardimiyla hamile kalirsin. insallah bekledigin sonucu alabilirsin Haber ver!

pink-rose canim nasilsin? Tatil bitti is basladi bu yuzden kk giremiyorum. tedavi nasil gidiyor? guzel haber var mi? dr ne diyor?

hohanyeh merhaba ! soracaklarin varsa yaz cevap veririz hafta sonu oldugu icin kimse girememis olabilir?

Allahim bizlere yardimci olsun!

Arkadaslar cocuk isteyen herkez icin dua ettik.Allahim insallah hamile kalarak bebislerinizi ellerimize almayi nasip etsin!

kuka cım slm canım ben iyiyim sende iyisindir inşş..ben bayramdan sonra tedaviye başlayabilirim henüz bir gelişme yok canım...ALLAH tan hayırlısını isteyelim vericektir inşş....

canım rabbım inş yapılan bütün duaları kabuln eylerrrrrrrrrrrr...............ben şu an beklıyorum ve bolbol dua edıyorum hepimiz için çok sıkıcı bı dönem bu bekleme hayırlısı inşşşşşş kendinize çok iyi bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn........

Evlatlik alinan çocuğa 0-6 yaş arasinda söylenmesi gerektiği uzmanlarin görüşü

slm arkadaşlar.burda yazıları okuyunca yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor.23 yaşındayım ilk tüp bebek denememizi yaptı.eşim azospermi ve tese ameliyatında hiç sperm bulunamadı ve hücreler çoktan sperm üretmeyi bırakmışlar.doktor tekrar denemenize bile gerek yok dedi.23 yaşındayım ve hayatta en çok istediğim şeyden vazgeç dedi yani.23 yaşındayım ve anne olamayacağını kabullen dedi.ve ben daha 23 yaşındayım.buna nasıl dayanıcam.bu ne kadar zormuş.artık makyaj yapamıyorum.heran ağlamaya hazırım çünkü.ve evlat edineceğiz ileride,henüz detaylı araştırmaya başladım.bunun için hazır olmak lazım.herşeyi düşünmek gerek.evlatlık almakta başlı başına bi sorumluluk.sevap işliyim derken günaha girmemek lazım.ruhen hazır olunduğunda alınmalı.hala bunlara inanamıyorum.evlatlık almaktan bahsediyorum :( doğum anılarım olmıcak, emziremicem,...:(

pink rose canim iyi olmana sevindim.Bir sey soyleyim ayaklarini uzatarak yattigin zaman rahim ustu gobek kisminda sertlik var mi? Ben de soyliyorum surekli sanki tas var gibi idi hicbir zaman gecmeyecek diye dusunuyordum Hatta bu tedavi gordugum merkezde tup bebek icin hazir degilsin dedmisti.Masaj aldim.......Bu hakkinda dr sorarmisin? once psikolojik ve kendin hazir olman gerekir yoksa hersey bosuna dediler.........Insallah bu sefer olacaktir kendini hazirla.......................

el-muallim canim 2 hafta bekleyeceksin sonra belli olur degil mi? Moralini yuksek tut.Bol dua et!Insallah olur ve guzel haberlerini bekliyoruz...........

hohanyeh evet psikologlar 6 yasina kadar soylenmeli diyor ama her cocuk degisik karakter tasimiyor mu? Bence en dogru karari aile verebilecek tabii etraftakilerden once souylemesi daha iyi....E canim kalbimizden neler geciyor bazen her seye dinimizdeki sartlara ragmen tam tersini yapman geliyor cunku bunlari baskalari degilbiz yasiyoruz...... Cok zor..................

yagmurcugum merhaba! cok uzuldum.Elden gelir birsey yok dua edelim.Zor tabii cok cok zor .........
kesinlikle olmas diyenler de Bir Allahim yardimiyla oluyorlar boyle mucize olaylar az olmuyor..........
Umutunu yitirme..... Umut zaten ileriye bakmaya yardimci olur.Sonumuzun ne oldugunu bilmeden ugrasiyoruz.Hem desenelerce Baska caresi yok bu yuzden bos vverme bitkileri arastir suan CIN bitkileri var bunlari arastir sonuna kadar ugras..................

Tabii bizim icin neyin hayirli oldugunu bir Allah bilir bu yuzden bol dua edelim ugrasalim sonuna kadar ugrasalim.............................

Evlatlik biz alacagiz diye kesin karar verdik sonra vaz gectik sonra bu olaylar surekli tekrarlandi sonunda hayirlisi diye zamana biraktik...... gercekten cok cok zor.........................Kalmim param-parca................

Evlenir evlenmes hamile kalarak surekli sikayet edenleri ve cocugu olunca sanki kendi niyetleri iyi onun icin kizi da erkek cocugu da olduklarini soyleyince adalet mu mu diyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Senelerce ugrasiyoruz her tedavi sonunda malesef ayni noktaya donip terkar yineden basliyoruz yikilliyoruz sonra tekrar kalkiyoruz yola devam ediyoruz bunlarin ne oldugunu ancak bizler anlariz....

Ama canim Allahtan umut kesilmes....Evlatlik konusunda iyi dusunmek gerekir....Cok zor bir karar ........Allah yardimcin olsun! Gencsiniz hemen vaz gecme ugras arastir.............................

Bizde cocugumuzun olmayacagini ogrendik milyonda bir sans verdi doktor esime. simdi evlat edinmeyi ciddi ciddi dusunmeye basladik turkiyede evlat edinmek icin belirli bir yasi dolmurmak gerekiyor sanirim ben 25 esim 26 yasinda henuz, yurt disinda yasiyoruz ve burdan bir evlat edinmeyi dusunuyoruz ama aklima takilan cok seyler var bazen vazgeciyorum tekrar dusunuyorum. Çok iyi anladıgınızı biliyorum burda hiç evlat edinen varmı?

canım kuka .ve bebek umut eden herkes inşş rabbim güzellikler verecek ve inş sevindirecek herkesi... bu işler çok zor yol çetin evlatlık olayı daha ince düşünülmesi gereken bı olay inş rabbım her sıkıntının srdından bı kolaylık ve ferahlık verir bol bol dua inş.canım ben beklıyorun on gün var hayırlısı rabbım herkse gönlüne göre vers inş...inş senın de tedavın çok iyi gıder canımmmmmmmmmmm

saftirik 25 ve 26 yas ben de turkiyede yasamiyorum.Bizde de yas sinirlamasi var..Allahim yardimcin olsun! Vaz gecerek tekrar dusunmen normaldir bu olayi senelerce yasamaktayiz............Burda herkez evlatlik hakkinda dinimizde nasil ve sonralari nasil olacak onu paylasiyor........Suana kadar herkez arastirdiklari ve yasadiklarini paylasti............

el-muallim canim nasilsin? Kendini nasil hisediyorsun? durum nasil? Canim cok tsk ederim.Haklisin ince dusunulmesi gereken konu....

umut yikilmamain sebebidir.Insallah Allahim nasip eder......... hayirlisi.................

bugün daha ikinci günüm kasıklarımda ağrı başladı beklemek zor ama herşeyın hayırlısı bizler yarını bilemeyen kullarız rabbım bu mubarek günlerde acısın biz kullarına ve kucakları boş bırakmasın inşşşşşş herkese acil şifalar..............hayırlı geceler inş bu geceler güzel günler gebedirrrrrrrrrrrrrrr.umudumuz bıtmesinnnnnnnnnnn

her yenı doğan gün inş bekleyen ve umut eden herkese güzellikler getırırrrrrrrrrr................kımse umutsuz kalmasın .............inşşşşş.........

el-muallim canim insallah umudun gerceklesir. Insallah Allahim sevindirecektir.Allahim yardimci olsun.Guzel haberini bekliyorum

canım kuka senın tedavın nasıll inş herşey iyi gidiyodur da tüp bebek için hazır olusun yada rabbım sana tedavısız verır.... ben beklemedeyım zor beklemek ama hayırlısı ols elden bişi gelmıyor rabbım herkese güzellikler versin inş...

el-muallim canim kasiklardaki agri sebebi nedir? dr ne diyor?
Guzel dualarin icin Allahim razi olsun!

Benim tedavim devam ediyor.Kanama fazla ama bunun da bir hayiri vardir.Umutum var hem de biliyormusun tup bebege girmeden hamile kalmaya umudum var Allahim buyuktur.Deli mi diyeceksin? ne yapiyim delirmis olsamdelirmisimdir ama oyle olsa diyorum anlatamam bu tedavi sonuc verir diyorum yini umut hem de10 sene sonra kendiligimden hamile kalabilme umudu...................................

Kukacım naber canım tedavi oluyomusun ne durumdasın.Ben izindeydim bayağı bi ara verdim eylülde tedaviye başlıyorum hayırlısı daha kurumada başvurmadım bakalım zaman ne gösterecek:emir_bebek:

Kukacım naber canım tedavi oluyomusun ne durumdasın.Ben izindeydim bayağı bi ara verdim eylülde tedaviye başlıyorum hayırlısı daha kurumada başvurmadım bakalım zaman ne gösterecek:emir_bebek:

slm canım sende eylülde başlıycaklardansın ne güzel,hakkında hayırlısı olsun cnm,inşş meleğine kavuşursun..a.s.

Back