Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Ben 29 unda kaset test yaptim tek çizgi çıktı sonra cesaret edemedim başka yapmaya bugün eşimin iş çıkışı gidicez kan testi için Rabbim güzel haberler aldırır inşallah
merhaba bende 22 sinde transfer oldum cuma test günüm dayanamadım bugün erken kaset test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ama ilaçlardan mı bilmiyorum moralim çok bozuldu keşke yapmasaydım dedi

Ben 29 unda kaset test yaptim tek çizgi çıktı sonra cesaret edemedim başka yapmaya bugün eşimin iş çıkışı gidicez kan testi için Rabbim güzel haberler aldırır inşallah
Ben bugün sabah tekrar yaptım erken gebelik testi değildi normal kaset test ama tek çizgi çıktı artık yarın kan testine bakıcaz ama moralim bozuldu bayağı. İnşallah güzel haber alırsın bizimlede paylaş

Erken gebelik normal gebelik testi hangisi doğrudur bilmiyorum ama Rabbim hakkımızda hayırlısını kolay yoldan nasip etsin inşallah

Sabah ilk idrarla tekrar yapsam nasıl olur diye aklımdan geçti ama korkup yapamadım acaba şimdi yapsam nasıl olur adetin 3. Günü olacakti bugün ama yok hiç adet belirtiside yok

Tek transferin 3 yada 4. Günü inceden bı kramp girdi sonra ara ara kasıklarıma iğne batar gibi hisler geldi gitti hafifte göğüslerimde şişlik var umarım Rabbim gönlümüzden geçenleri nasip eder

Benimde ilk 3 - 4 gün kramp ve bel bacak ağrım oldu. Şimdi 2 gündür regli ağrısı gibi kasıklarım ağrıyo

Bende hiç regl ağrısı belirtisi yok kaset erken gebelik testi yapicam sonuç ne çıkarsa çıksın Rabbimden umid kesilmez verecek olan Rabbim sonuçta

Bende hiç regl ağrısı belirtisi yok kaset erken gebelik testi yapicam sonuç ne çıkarsa çıksın Rabbimden umid kesilmez verecek olan Rabbim sonuçta
Canım yapicaksan erken gebelik testi yap ama kaçıncı gün bugün kaçıncı gün embriyosu hemen çıkmayabilir onda da kendini boşuna strese sokma .adete gelince zaten kullandığın ilaçlardan ötürü adet olamaz test negatif olsa bile ilaçları bıraktıktan bikac gun sonra oluyorsun adet .geçen seferki transferimde benim sadece adet günü adet belirtim olmuştu sonra geçmişti ilaçları kestikten sonra oldum

İnşallah güzel sonuçlar alırsın bende 4. Ve 5. Gün yaptım kaset testler negatif bitane erken gebelik testin de hayalet çizgi görmüştüm ama o geçerli sayılmaz bence rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eylesin

Evet o yüzden ben sadece bir doktora gidip onun dediğini yapıyorum..yoksa gerçekten herkes farklı yorum yapabiliyor

Rabbim istediğini sana verir inşallah tez zamanda bebeginle konuş onun canlı olduğunu unutma ben Transfer olduğum zaman hep konuştum her türlü kötü şartlara rağmen kendi kendime destek oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…