Ben bugün 4. Gün umutsuzum ama rabbime sığınıyorum eşime de dedim sanki olmayacak gibi falan dedim eşimde sen benim bebeğimsin gezeriz bizde dedi o da istiyor biliyorum rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip eylesin lakin belirsizlik zor kan sonucu çıksa bile çocuğu kucağına aldığında bile garantisi yok aslında biliyorsun insan oğlunuz işte 5. Gün olacak yarın dünden beri kasık ağrılarım var adet sancısı gibi birazda gaz şişlik yok çok şükür göğüslerim 1. Günden beri hassas onu saymıyorum bel ağrısı 1. Günden beri var ama bunların hiçbiri belirti değil akıntım yok Buara da idrar sıklığımızda su tüketiminden dolayı anormal gelmiyor banaUmutlanmak için daha erken yinede olumlu düşünelim olumlu olsun. Senin nasıl gidiyor nasılsın bugün
Olsun sen yinede olumsuz düşünme. Biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış. Bende 2. Transferimde kesin olmadı deyip ağlıyordum hiç belirtim yoktu ama pozitifti ilk defa hamile kalmıştım o bile güzeldi.Ben bugün 4. Gün umutsuzum ama rabbime sığınıyorum eşime de dedim sanki olmayacak gibi falan dedim eşimde sen benim bebeğimsin gezeriz bizde dedi o da istiyor biliyorum rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip eylesin lakin belirsizlik zor kan sonucu çıksa bile çocuğu kucağına aldığında bile garantisi yok aslında biliyorsun insan oğlunuz işte 5. Gün olacak yarın dünden beri kasık ağrılarım var adet sancısı gibi birazda gaz şişlik yok çok şükür göğüslerim 1. Günden beri hassas onu saymıyorum bel ağrısı 1. Günden beri var ama bunların hiçbiri belirti değil akıntım yok Buara da idrar sıklığımızda su tüketiminden dolayı anormal gelmiyor banakafamda deli sorular
Aaaa onu bilmiyordum nasıl oldu peki eğer anlatmak istersen tabiOlsun sen yinede olumsuz düşünme. Biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış. Bende 2. Transferimde kesin olmadı deyip ağlıyordum hiç belirtim yoktu ama pozitifti ilk defa hamile kalmıştım o bile güzeldi.
Yine hamile kalıcaz ve bebeklerimizi alıcaz kucaklarımıza
Bende rezerv düşük çok fazla yumurta çıkmıyor 6 toplandı 2 döllendi 5. Güne gitti. 2 transferimi oldum kesin olmadı hiç umudum yok diyorum hep. 9. Gün erken gebelik yaptım baktım çift çizgi inanmadım ilaçlardandır dedim. O derece umudum yoktu düşün. Sonra kanda çıktı düzenli arttı kese göründü kalp atışı duydum ama 7 haftalık kaybettimAaaa onu bilmiyordum nasıl oldu peki eğer anlatmak istersen tabi
Üzülme şeffatçilerimiz olacak onlar bizim rabbimin izniyle bakma umutsuz konuştuğuma bilirim ki rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur yada bizleri birşeylerden koruyordur herkesin bir imtihanı var bu hayatta rabbime bin şükür bizimkinde buymuş demekki araştırdın mı peki ben 22 haftalıktı genetiğe bile göndermedi doktorum çünkü sağlık açısında bebeğin problemi yoktu düşün çift embriyoydu ikisi tutmuştu birinin 7. Hafta da gelişimi durdu kese 22 haftaya kadar yok olmamıştı normalde küçülüp yok olması gerekiyordu kese patlamış bebeğin kesesini delmiş önce boynuna sonra bacağına sonra da göbek kordonuna düğüm atmış rabbime bin şükür bebeğim doğsa bile bacağı kesilmek zorunda kalacakmış bu durumdan dolayı rabbim çektirmedi kızıma ona seviniyorum her işte var bi hayır yumak ımmm :))Bende rezerv düşük çok fazla yumurta çıkmıyor 6 toplandı 2 döllendi 5. Güne gitti. 2 transferimi oldum kesin olmadı hiç umudum yok diyorum hep. 9. Gün erken gebelik yaptım baktım çift çizgi inanmadım ilaçlardandır dedim. O derece umudum yoktu düşün. Sonra kanda çıktı düzenli arttı kese göründü kalp atışı duydum ama 7 haftalık kaybettim
Buarada bol bol havuç ve yürüyüş yapman gerek bide bazı vitaminleri yiyeceklerden yeterince alamadığımızdan hap vitaminlerden kullanman gerek bende pcos um fazla yumurtluyorumBende rezerv düşük çok fazla yumurta çıkmıyor 6 toplandı 2 döllendi 5. Güne gitti. 2 transferimi oldum kesin olmadı hiç umudum yok diyorum hep. 9. Gün erken gebelik yaptım baktım çift çizgi inanmadım ilaçlardandır dedim. O derece umudum yoktu düşün. Sonra kanda çıktı düzenli arttı kese göründü kalp atışı duydum ama 7 haftalık kaybettim
Evet çok kötü durum ama gerçekten bizi bizden çok düşünüyor. Bizimde küçük olduğu için bir sebep bulunmadı. Ama düşükten sonra normal kontrollere gideyim tepeden tırnağa bakılsın dedim. Çölyak hastasıymışım meğer. Çökyakta düşüğe neden oluyormuş yumurta rezervini düşürüyormuş. Yavrum gitti ama kardeşi daha sağlam dursun diye hastalığın çıkmasına vesile olduÜzülme şeffatçilerimiz olacak onlar bizim rabbimin izniyle bakma umutsuz konuştuğuma bilirim ki rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur yada bizleri birşeylerden koruyordur herkesin bir imtihanı var bu hayatta rabbime bin şükür bizimkinde buymuş demekki araştırdın mı peki ben 22 haftalıktı genetiğe bile göndermedi doktorum çünkü sağlık açısında bebeğin problemi yoktu düşün çift embriyoydu ikisi tutmuştu birinin 7. Hafta da gelişimi durdu kese 22 haftaya kadar yok olmamıştı normalde küçülüp yok olması gerekiyordu kese patlamış bebeğin kesesini delmiş önce boynuna sonra bacağına sonra da göbek kordonuna düğüm atmış rabbime bin şükür bebeğim doğsa bile bacağı kesilmek zorunda kalacakmış bu durumdan dolayı rabbim çektirmedi kızıma ona seviniyorum her işte var bi hayır yumak ımmm :))
Havuç sebze meyve yiyorum sürekli. Valla yatmak istesemde her yarım saatte bir idrar sıkıntısı olduğu için kalkıyorum wc giderken 2 tur atıp öyle yatıyorumBuarada bol bol havuç ve yürüyüş yapman gerek bide bazı vitaminleri yiyeceklerden yeterince alamadığımızdan hap vitaminlerden kullanman gerek bende pcos um fazla yumurtluyorum
İşte bak gördün mü nelere vesile herşeyin vakti zamanı var her nasip vaktine esir ama bunları söylediğim halde geçmiyor o zaman biliyorumEvet çok kötü durum ama gerçekten bizi bizden çok düşünüyor. Bizimde küçük olduğu için bir sebep bulunmadı. Ama düşükten sonra normal kontrollere gideyim tepeden tırnağa bakılsın dedim. Çölyak hastasıymışım meğer. Çökyakta düşüğe neden oluyormuş yumurta rezervini düşürüyormuş. Yavrum gitti ama kardeşi daha sağlam dursun diye hastalığın çıkmasına vesile oldu
Geçecek elbet. Gün gelecek neler neler geçti dicezİşte bak gördün mü nelere vesile herşeyin vakti zamanı var her nasip vaktine esir ama bunları söylediğim halde geçmiyor o zaman biliyorum
Yürüyüş çok önemli yatmayı hiç önermedi benim doktorum transfer sonrası kendini yormadan rutin hayatına dönebilirsin dedi her seferinde de öyle yaptım olacak olan her halükarda oluyor zaten he ağır iş yapmıyorum hepsi oHavuç sebze meyve yiyorum sürekli. Valla yatmak istesemde her yarım saatte bir idrar sıkıntısı olduğu için kalkıyorum wc giderken 2 tur atıp öyle yatıyorum
Şafak kaçGeçecek elbet. Gün gelecek neler neler geçti dicez
Her yarım saatte 2 3 dk yürüyorum ama o da yürüyüş sayılır heraldeYürüyüş çok önemli yatmayı hiç önermedi benim doktorum transfer sonrası kendini yormadan rutin hayatına dönebilirsin dedi her seferinde de öyle yaptım olacak olan her halükarda oluyor zaten he ağır iş yapmıyorum hepsi o
Dur ay daha şafağa çok benim gerçi 2 gün var aramızdaŞafak kaçyumoşum
Haftaya perşembe mi o zamanDur ay daha şafağa çok benim gerçi 2 gün var aramızda
Aynen canım perşembeHaftaya perşembe mi o zaman
Of benimde Salı ya ctesi pzrtesi vereceğim yada pazar Salı dayanmaya çalışıyorum dayanabildiği kadarAynen canım perşembe
Darıcadayım Kocaeli tarafında levenyteydim 3 sene oldu Darıca’ya taşınalı doktorum Beşiktaş’ta doğum doktorum Gaziosmanpaşa’daSen nerede oturuyorsun ne zaman kan vericen
Dayan dayan sabretmemiz lazımOf benimde Salı ya ctesi pzrtesi vereceğim yada pazar Salı dayanmaya çalışıyorum dayanabildiği kadar