TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Sorarım not aldım, benimde kaliteli embriyo olmuyor, sadece ilk denememde olmuştu, 2 deneme raporlu fakültede oldu. Sonrakiler Acıbadem de..Bende hiç pozitif yok, bende her tedaviden sonra bu sondu diyorum, zorlamayım olmuyor diyorum ama sonra yeniden umutlanıyorum. Yaşım 38 zaman daralıyor, o yüzden fazla beklemeyim istiyorum. Yaklaşık 1 ay sonra gideceğim o zaman bu serumuda sorarım, ama sen daha önce öğrenmek istersen Şahin beye mail at, kendini hatırlat mutlaka cevap verir, ben soracaklarımı bazen maille yazıyorum, malum çok yoğun, böyle iletişim daha kolay..

vardır herhalde canım sana yakın olan acıbademlere sor istersen inşallah kavuşuruz sende bende 5.denemelerimizde yavrularımıza bizde seviniriz inşallah peki senin kalp atışına kadar geliyor bu bebek düşmelerine doktorun ne dedi

Orda hsg çekilmiyo canım dışarıya özele yönlendiriyo onlarda ben fındıkzadede bi yerde çektirmiştim memnun kalmıştım
Onların yonlendırdıgı yer uygun fıyat oluyomu bende fındıkzade yı düşünüyorum onlar mı fındıkzadeye yonlendırdı

aaaaaa bundan hiç haberim yoktu bana hiç bahsetmedi. Çok şaşırdım, ben de ona başlarken tam teşekküllü güzel bir hastane olsun diye başlamıştım, doğumda çok önemli diye düşünüyorum. Neyse hayırlısı bi hamile kalalım da, sanki hemen hamile kaldım da ben de neler düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah, salı günü 14:30 da randevum canım.

benim 9.20 geçe canım sabah neyse hayırlısı artık ne diyelim doğum için hangi hastaneye çağırırsan geliyormuş canım

Hımmm, bunları doktor mu söyledi sana canım yoksa biryerden mi duydun. Ben de sorayım bakalım gidince

benim 9.20 geçe canım sabah neyse hayırlısı artık ne diyelim doğum için hangi hastaneye çağırırsan geliyormuş canım
Bu arada benim 31 mart salı yani bu hafta, yine öbür salı da kontrole falan gidebilirim ama tabi sen transfer için maslakta olursun, ben bahçelievlerde olacağım. Kısmet bakalım:)

Bu arada benim 31 mart salı yani bu hafta, yine öbür salı da kontrole falan gidebilirim ama tabi sen transfer için maslakta olursun, ben bahçelievlerde olacağım. Kısmet bakalım:)
bende 31 mart salı sabahı serum için gitçem perşenbede kontrol olucak eyer transfer olursa 7 nisan maslağa giderim

bende 31 mart salı sabahı serum için gitçem perşenbede kontrol olucak eyer transfer olursa 7 nisan maslağa giderim
anladım canım, ben sabahları işte olduğum için öğleden sonraları gidebiliyorum malesef, denk gelemeyeceğiz. Belki de orada aynı bekleme salonunda bekledik biliyor musun çünkü az fark var transferlerimiz arasında :)

belkide canım karşılaştık bazen sabahları dolu olunca öğleden sonrada orda oluyorum ben kendisinden duymadım ama yengem hamile oda kontrolerini ona gidiyor biz laborovatuardaki kızlardan duymuştuk sonra yengem sormuş doğru demiş ona anlatmış işte doğuma nereye isterseniz gelirim diye aile hastanesinde doğum yaparsanız orayada herhangibi bir hastaneyede gelirim demiş ama nisanın kaçında gidicek bilmiyorum maslağı bırakıcakmısınız demiş yengem benim için sormuş yok demiş devem edicekmiş

Anladım canım, hadi bakalım hepimiz için hayırlısı artık. Peki yengen orada tüp bebekle mi hamile kaldı. Orada tüp bebek yöntemiyle hamile kalanları duymak istiyorum sanırım. Aslında herkesin sorunu, tedavisi farklı ama yine de insana umut oluyor psikolojik anlamda.

bende öyleyim canım ama yengem yok kendi normal hamile kaldı zaten 1 senelik evli kontrollere geliyor ama ben orda beklerken gördüm hastalarını hemde ikizlere hamilelerdi nasip ya inşallah olur

inşallah canım hayırlısı artık, bu cuma saatinde benim için de dua eder misin. Allahım mübarek saatte dualarımızı kabul eder inşallah.Cuman mübarek olsun.

inşallah canım hayırlısı artık, bu cuma saatinde benim için de dua eder misin. Allahım mübarek saatte dualarımızı kabul eder inşallah.Cuman mübarek olsun.
ederim canım seninde mübarek olsun cuman sende bana et rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim yuzumuzu güldürsün gözyaşlarımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin ammmmmin

poldi benimde yaş 42..ama benim 18 yaşında bir oğlum var.çok şükür,bin şükür Rabbime...2.ci için çok uğraştık olmadı..benimde böyle her denemede tutup düşmesinin hiç bir sebebi bulunamadı,demekki Rabbim dedim 2.ciyi vermicek ve vazgeçmiştim..hatta Şahin Beyede söylediğimde bencede isabetli bir karar demişti..şimdide bu serumu duyunca sanki yine heveslendim...ama tabii 2 senede benim yumurtalarada ne oldu bilmiyorum..embriyolarımız çok kaliteli oluyordu,şimdi ne olur bilemiyorum...inşaallah rabbim bu denemende sana evlat nasip eder...

inşaallah bu denemen son olurda yavruna kavuşursun...vallahi bütün testler,tetkikler,histereskopi vs. herşeyler denendi bende ve sonuç olarakta dr.lar bişrşey deyemediler...eğerki sende işe yararsa bu serum bende 1 kez daha denicem...tabii senin yaşın gençtir sanırım...sende yararsa bendede olucak diye bir kaide yok...ama son bir kez daha deneyebilirim...Allah çocuğu olmayıp bu yolda yürüyen herkeze hayıyrlı,sağlıklı evlatklar nasip etsin...

Rabbim evladına sağlıklı ömürler versin, ne güzel bir tane olsun evladınız varmış. Tabi bu size kalmış ona kardeş istiyorsanız tekrar deneyebilirsiniz..Bizim bir tane olsun ikinciyi düşünmeyiz herahalde, şuana kadar 3 aşılama, 3 tüp yaptırdık, doğal olarak çok yıprandık, hem maneven, hem madden. Hatta bu sefer Şahin beye vazgeçeyim mi, hiç uğraşmayımmı diye sordum, oda bana bunu sana nasıl söylerim, nice umutsuzların çocukları oldu dedi, sağolsun bana moral verdi. aslında yaşıma göre rezevrlerim iyi olduğu söyleniyor, ama işleme alındığında kalite çok düşüyor.Oradaki ilk tedavimde yumurtam erkenden çatladı, ikincisindede şüphelendi, kontrollerde daha çok görülüyordu çünkü, onun şimdiye kadar böyle olan 2. numunelik hastasıymışım

oğlum için Allaha binlerce kez şükrediyorum..inşaallah seninde olur....bizde Şahin bey için çok basit ve şanslı hastalardık.ama olmadı işte..bizede demişti ne umutsuz vakalar geliyorda hamile kalıp bebeklerini doğuruyorlar diye...inşaallah seninde öyle olur..

amiiiiiiin canım saol duaların için rabbim oğluna uzun ömürler versin banada doktorlar bir şey demiyo sorun yok gözüküyor olmadı ama zamanı vakti gelmedi demek kihayırlısı inşallah bu defa olur rabbim isteyen herkese versin nasip etsin ammmin yaşım 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…