- 17 Nisan 2012
- 99
- 50
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
bende ilk kullanıcam doktoru aradım eczaneden benmi alıcam diye yok hastaneden biz verip takıcağız dedi valla bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun ara doktorunu bulamadım de belki bilen arkadaşlar varsa yazarlar canım bekle bakalım birazkızlar merhaba hepimiz için hayırlısını diliyorum öncelikle :) bu intralipid resumu nereden buldunuz kaç eczane sordum yok istanbulda bir yerin numarasını verdiler yok doktor 100€ diyo kendinde bulabilirsin dio
canım ya sen prednolu en son bu tedavidemi kullanıp pozitifi gördün daha öncede kullanmışmıydın
bu son tedavimde kullandım sadece dediğiniz serumu vermedi bana çok şükür tuttu inşallah sağlıkla alırız kucağımızacanım ya sen prednolu en son bu tedavidemi kullanıp pozitifi gördün daha öncede kullanmışmıydın
biraz geç gördüm ama ben prednol kullandım opudan sonra başlayıp pozitifi alıncaya kadar.ARKADAŞLAR BENİM TÜP BEBEK DENEMELERİMDE TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERİM OLDU BU 5.DENEME OLUCAK BU DENEMEDE BAĞIŞIKLILIK BASKILANACAK BUNUN İÇİN PREDNOL HAP KULLANIYORUM BİRDE TRANSFERDEN 1 HAFTA ÖNCE İNTRALİPİD SERUM VERİCEKLER BÖYLE TEDAVİ UYGLAYIP SONUÇ ALAN VARMI RABBİM OL DİYCEK OLUCAK TABİKİ İŞTE FARKLI TEDAVİLER UYGULANINCA MERAK EDİYOR BAŞARI ELDE EDİLİYORMU DİYE BUNLAR VESİLE HERŞEY RABBİMDEN OL DİYCEK OLUCAK
Rabbim bizede nasip eder insallah sende sadece prednol kullandin dimi canim ay insallah bende anne olabilirim dua edin 5. Denemem olucak ilk defa prednol kullaniyorum bende suan estrofemde kullaniyorumbiraz geç gördüm ama ben prednol kullandım opudan sonra başlayıp pozitifi alıncaya kadar.
evet canım sadece prednol yani serum kullanmadım. estrofem jel ve asprine halen devam ediyorum. bir de transferin 3. günü pregnyl iğne vuruldum bir doz o kadar. inşallah bu defa güzel sonuçların olur arkadaşım.Rabbim bizede nasip eder insallah sende sadece prednol kullandin dimi canim ay insallah bende anne olabilirim dua edin 5. Denemem olucak ilk defa prednol kullaniyorum bende suan estrofemde kullaniyorum
Aminnnn canim insallah dua edin banada dua edin bende ilk kullaniyorum prednoluda o yuzden sizlere soruyorum rabbim banada nasip etsin insallah anneligibu son tedavimde kullandım sadece dediğiniz serumu vermedi bana çok şükür tuttu inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
en kısa zamanda sizlerede nasip olur
Amin canim cok saol ben asprinde kullaniyorum birde folibol bakalim kalinlasma rahimde olursa 7 nisan gibi olur transfer dedi doktor insallah olur benimdeevet canım sadece prednol yani serum kullanmadım. estrofem jel ve asprine halen devam ediyorum. bir de transferin 3. günü pregnyl iğne vuruldum bir doz o kadar. inşallah bu defa güzel sonuçların olur arkadaşım.
ben de folbiol kullanıyorum halen :)Amin canim cok saol ben asprinde kullaniyorum birde folibol bakalim kalinlasma rahimde olursa 7 nisan gibi olur transfer dedi doktor insallah olur benimde
Merhaba bende de endometriyozis var bu ay tup yapildi ama negatif llmadi bende bu serumu arastiriyorm doktorla konuscam bizde ise yarayabilir cunku serumun fiyatini biliyormusun hangi doktor onerdi bunu size birde nasil bir tedavi uygulandi sizeArkadaşlar ben de de endometriozis var. Bir aşılama bir tüp denedik. Kısmet olmadı. Geçen ay tekrar dondurulmuşlardan deneyecektik, fakat rahim istediğimiz gibi kalınlaşmadı. Dolayısıyla da iptal oldu transfer. Şimdi bu ay doktorum dedi ki bağışıklığı baskılayarak deneyelim bu defa, çünkü endometriozis olanlarda immünolojik infertilite olma olasılığı yüksek dedi. Lucrine başladık geçen hafta, salı kontrole gideceğim bakalım, inşallah ben de bebeğime kavuşurum.ERSU cum seni diğer topikten tanıyorum ama bu tedaviyi olduğunu bilmiyordum, burada okuyunca umutlandım, inşallah bizlerde senin gibi hamile olduğumuz günleri görürüz. Allah bebeğini kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşalllah.
Hsg fılmı ıle genetık test ıstedı düşüğün sebebını arastırıyo nerden başlıcagımı bılmıyorum çapada yaptırıcam testı ama yorumlarda 10 aya anca sonuç çıkıyo dıyolar o kadar uzunca beklemek ıstemıyorumcanım gittinmi doktora ne dedi pazartesi gidicem demişsinde merak ettim
Canım ben henüz bu bahsettiğim tedaviye başlamadım, lucrin tüp bebekte kullanılan bir iğne.Yani 2.kez tüp bebek tedavisine başladık. Ama bu defa doktorum bunu da uygulayalım dedi. Ben Acıbadem Bahçelievler Aile Hastanesinde Ali Osman Beye gidiyorum. Henüz başlanmadı ama salı günü kontrole gideceğim o zaman mı başlar bilmiyorum. Yani hangi ilacı ya da serumu verir bilmiyorum. Siz İstanbul'da mısınız?Merhaba bende de endometriyozis var bu ay tup yapildi ama negatif llmadi bende bu serumu arastiriyorm doktorla konuscam bizde ise yarayabilir cunku serumun fiyatini biliyormusun hangi doktor onerdi bunu size birde nasil bir tedavi uygulandi size
Hayır canım benim doktorum uzun protokol uyguluyor tüp bebeği. Yani negatif olan ay adet oldum, sonra o detin 21. günü tedaviye başladık, tekrar adet oldum o ay transfer olacaktı.Yani 2 aydan daha uzun neredeyse.Zaten bunu doktorum böyle istedi, benlik bir durum değil. Fakat kalınlaşma olmayınca da iptal oldu yani benim ilk transferim 2 ocakta olmuştu. Sonraki eğer olsaydı 17 martta olacaktı. Olmadı şimdi tekrar olursa martın 20 si civarında olur kısmet olursaNegatif sonucu aldigin ay hemen mi baslandi tedaviye o ay mi rahim kalinlasmadi bende bu yuzden 1 ay beklemek istiyorum
Ben de İstanbuldayım arkadaşım, benim doktorum b u ay uygulayacak bağışıklık baskılayıcı tedaviyi ama tabi serum olarak onu mu verir başka mı bilmiyorum henüz başlamadık ama önemli olan o tedavi olması diye düşünüyorum, ilaçlara takılma aynı etken madde olan başka ilaçlar olabilir belki. Ben Acıbademe gidiyorum. Orada da yaptıklarını biliyorum yani. Eğer bahçelievlere yakınsan, Acıbademin Bahçelievler Aile Hastanesi var orada Ali Osman Beye gidiyorum ben. Orası sgk ile anlaşmalı bir acıbadem hastanesi. Tüp bebek merkezi yok ama o işlemleri doktor kendisi Acıbademin maslak hastanesinde yapıyor yani aynı hastane olduğu için hiç problem olmuyor. Tavsiye edebilirim doktorumdan memnunum.Eşim ve benim genetik testlerimiz normal. Bana da yapılabilecek tüm tetkikler yapıldı, bulunabilen tek sorun mthfr 1298 homozigot gen mutasyonu. Buna yönelik yapılan heparin tedavisi de fayda sağlamadı. Doktorlar deneyebileceğimiz başka tedavi yok dediler. Son olarak intralipid tedaviyi duyduk ve yine umutlandık. Allahtan hayırlısı bakalım.
Ben İstanbuldayım bu arada.
allah yardımcın olsun canım inşallah herşeyin temiz çıkar rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin bizleredeHsg fılmı ıle genetık test ıstedı düşüğün sebebını arastırıyo nerden başlıcagımı bılmıyorum çapada yaptırıcam testı ama yorumlarda 10 aya anca sonuç çıkıyo dıyolar o kadar uzunca beklemek ıstemıyorum
İnternetten baktığımda 10 tl civarında olduğu görünüyor kızlar bu serumun ama tabi doğru seruma mı bakıyorum bilmiyorum.Bu işleme çok ücret ödediniz mi, bu serumun fiyatı 1300TL gibi görünüyor, merak ettim?
canım bende ali osman hocanın hastasıyım benimde aralık ayında tedavim olmuştu embriyo tutunup düştü adet olunca tekrar başlamıştık bu defa rahim kalınlaşmadı iptal oldu bu ay yine başladık 3 donmuşum var bize bağışıklılğı baskılayalım dedi birde serum var dedi onu takıcam dedi o transferden 1 hafta önce veriliyormuş serum ama şuan estrofemle prednol 16 mg hapa başlattı prednolda bağışıklılğı baskılıyormuş bu ay rahim hazır olursa dedi 7 nisan transfer olur dedi inşallahBen de İstanbuldayım arkadaşım, benim doktorum b u ay uygulayacak bağışıklık baskılayıcı tedaviyi ama tabi serum olarak onu mu verir başka mı bilmiyorum henüz başlamadık ama önemli olan o tedavi olması diye düşünüyorum, ilaçlara takılma aynı etken madde olan başka ilaçlar olabilir belki. Ben Acıbademe gidiyorum. Orada da yaptıklarını biliyorum yani. Eğer bahçelievlere yakınsan, Acıbademin Bahçelievler Aile Hastanesi var orada Ali Osman Beye gidiyorum ben. Orası sgk ile anlaşmalı bir acıbadem hastanesi. Tüp bebek merkezi yok ama o işlemleri doktor kendisi Acıbademin maslak hastanesinde yapıyor yani aynı hastane olduğu için hiç problem olmuyor. Tavsiye edebilirim doktorumdan memnunum.
ali osman hocayı ben aradım sordum hastaneden veriyoruz serumu dedi çok bir şey değil dedi 40 yada 50 tl dir dedi ama nasıl bir serum bilmiyorumİnternetten baktığımda 10 tl civarında olduğu görünüyor kızlar bu serumun ama tabi doğru seruma mı bakıyorum bilmiyorum.
http://www.sanaleczanemiz.com.tr/il...minoasit-emulsiyonu-20-100-ml-lik-torba-6555/